Memoriae restaurant Kaposvár 7400 Kaposvár, Bajcsy-Zsilinszky u. 2. +36205407043 | Kattints

Memoriae étterem Kaposvár | Bemutatkozó

HU EN
Rólunk | Ismerd meg a Memoriae éttermet Kaposváron

Rólunk | Ismerd meg a Memoriae éttermet Kaposváron

Foglalj asztalt most!

Melyik a legjobb étterem Kaposváron? A központban található Memoriae étterem tapasztalt séfjei minden bizonnyal teljesen el fognak varázsolni a friss, szezonális alapanyagokból készült különleges ételeikkel. Minden vágyad egy olyan étterem Kaposváron, ahol egy igazi gasztronómiai utazáson vehetsz részt? Válaszd a Memoriae éttermet!

Történetünk az emlékezet körül forog...

A Memoriae Étterem az RV Cégcsoport vendéglátás-és szálláshely üzletágának új tagjaként, 2021 novemberében nyitotta meg kapuit a nagyközönség előtt.

Régi álmunkat valósíthattuk meg azzal, hogy egy elegáns és közérthető koncepciójú étteremet keltettünk életre Kaposvár belvárosában.

Missziónk: szívből, szeretettel főzni és vendégül látni, emlékeket adni.

Vendégeinket egész évben, a hét minden napján várjuk reggeli ajánlatokkal, szezonálisan megújuló á la carte étlappal, házi desszertekkel, heti séfajánlatokkal. Rendezvények lebonyolítását vendégterünkben vagy elkülönített rendezvénytermünkben is vállaljuk akár 50 főig.

Nevünk a latin, „emlékezet” szóból ered. Az étterem bejáratánál egy hatalmas, Indiából származó elefánt szobor áll: állítólag az elefántok nem felejtenek. Ezek a motívumok együtt szimbolizálják az emlékek fontosságát életünkben, arra irányuló szándékunkat, hogy vendégeink egy-egy szép emlékkel gondoljanak vissza ránk.

Működésünk során nagy figyelmet fordítunk arra, hogy az alapanyagok beszerzésétől a vendégek távozásáig mindenhol betartsuk azokat a szakmai sztenderdeket, amik garantálják a magas színvonalat és a marandó élményeket. Jó minőségű alapanyagokat használunk, frissen készítjük ételeinket, képzett felszolgálóink ügyelnek a szakmához tartozó elvárások betartására, szívesen mutatják be ajánlatainkat.

Reméljük, hogy idővel a Memoriae-élmény fogalom lesz. Mi már most a szívünkbe zártuk, látogassanak el önök is hozzánk, ismerjék meg csapatunkat és alkossunk együtt szép emlékeket.
 
Pap Zoltán

Corporate Chef
 

Pap Zoltán

Pap Zoltán

Corporate chef
Krasecz Zoltán

Krasecz Zoltán

head chef
LENGYEL GÁBOR

LENGYEL GÁBOR

Szakács
BIRÓ LEVENTE

BIRÓ LEVENTE

Szakács
KESZTI-JÁROSI DIA

KESZTI-JÁROSI DIA

Szakács, cukrász
ORSÓS ARANKA

ORSÓS ARANKA

Konyhai kisegítő
SÁGI ERIKA

SÁGI ERIKA

Konyhai kisegítő
FARKAS GYŐZŐNÉ ETUS

FARKAS GYŐZŐNÉ ETUS

Konyhai kisegítő
VÉSZI NORBERT

VÉSZI NORBERT

Szervíz supervisor
HUSZTIK LÁSZLÓ

HUSZTIK LÁSZLÓ

Felszolgáló
TÓTH KINGA

TÓTH KINGA

Felszolgáló
NAGY SZILVIA

NAGY SZILVIA

Felszolgáló
KRASECZ JUDIT

KRASECZ JUDIT

Pultos
KÉPÍRÓ INEZ

KÉPÍRÓ INEZ

Pultos

 

Memoriae étterem Kaposváron: egy meglepő ízélmény

Az az igazság, hogy kicsit unod már a hagyományos ételeket? Eszed ágában sincsen egy olyan étterembe beülni, ahol csak azt tudják elkészíteni, amit te is tudnál otthon, ha órákat a konyhában állsz? Ne aggódj, a Memoriae étteremről nem véletlenül mondjuk, hogy a legjobb étterem Kaposváron! Remek séfjeinknek nem a húsleves, és a rántott hús az egyetlen specialitása.  Éttermünkben minden vendéget egy különleges gasztronómiai kalandozásra invitálunk. A hagyományos ételeket új köntösbe csomagolva, a nemzetközi konyha elemeivel megfűszerezve tálaljuk ki nagyon ízlésesen a tányérokra. Hogy milyen különleges ételekkel vár a legjobb étterem Kaposváron? Étlapunkat itt tekintheted meg! 
 

Memoriae étterem Kaposváron különleges alkalmakra 

Missziónk: szívből, szeretettel főzni és vendégül látni, emlékeket adni. Dolgozóink mindent megtesznek annak érdekében, hogy ne csak egy egyszerű ebéd, vagy vacsora legyen, amit itt eltöltesz, hanem egy igazi élmény is egyben. Modern elegancia, exkluzív hangulat, különleges étlap, és színvonalas kiszolgálás vár rád éttermünkben! Az étlapunk nagyon színes, emellett pedig folyamatosan megújul, ahogyan az évszakok is folyamatosan változnak. Hiszen ez kell ahhoz, hogy mindig friss, szezonális alapanyagból, magas minőségű hozzávalókból készíthessük ételeinket. Tapasztalt séfjeink jól tudják, hogy a megfelelő alapanyag a finom ételek szíve, e nélkül nem lehet mennyei ételeket készíteni. A finom ételek mellé a legjobb italokat ajánlják pincéreink. A Memoriae nemcsak a legjobb étterem Kaposváron, hanem az egyik legkülönlegesebb is.

Egy különleges randevú, évforduló megünneplése, születésnap, vagy névnap? A Memoriae étterem Kaposváron különleges helyszínt biztosít az ünnepléshez!

Foglalj asztalt most!


 

Memoriae étterem Kaposváron rendezvényekhez

Egy rendezvény szíve a helyszín- ezt minden rendezvényszervező tudja. És ha még neked nem is feltétlenül ez a szakmád, akkor is biztosan megfordult már a fejedben, hogy egy elegáns, exkluzív helyszín mennyit tud dobni egy rendezvényen. Legyen ez egy születésnapi party, ballagás ünnepség, más jellegű családi összejövetel, akár esküvő, vagy egy üzleti esemény. A Memoriae étterem Kaposváron tökéletesen alkalmas rendezvények lebonyolítására, hiszen profi csapatunk egy része erre szakosodott. 50-60 fős, vagy kisebb rendezvények lebonyolítására a legjobb helyszín a Memoriae étterem Kaposváron. Szükség esetén tortát is készítünk! 

Amennyiben rendezvényekhez keresel megfelelő helyszínt, ahol a cateringről, és a mennyeien finom ételekről is gondoskodnak, vedd fel velünk a kapcsolatot IDE kattintva! A Memoriae étterem Kaposvár belvárosában számodra is tökéletes rendezvényhelyszín lehet. Egyedi ajánlatokkal várunk!
 

Memoriae étterem Kaposváron üzleti rendezvényekhez

Üzleti rendezvényekhez keresve sem találni jobb helyszínt, mint az elegáns Memoriae étteremet. Profi csapatunk már nagyon sok exkluzív üzleti rendezvényt lebonyolított itt. Üzleti ebéd, vagy vacsora, csapatépítő program, céges party, sajtó konferencia, partner találkozó, protokoll rendezvények, gálavacsora? A legjobb étterem Kaposváron mindenre felkészülve várja a vendégeket! Több helyiségünk is van, ami 50 fő befogadására alkalmas.  Lehetőség van ültetett, állófogadás, svédasztalos menü, és büfés kiszolgálásra is. Éttermünk nagyon jól felszerelt, minden megtalálható, ami egy sikeres rendezvény lebonyolításához kell: projektor, Flip-Chart, vetítővászon, hifi, klíma is van, és a személyzet áll a rendelkezésedre, ha bármi problémád merül fel a használatuk során. Memoriae étterem Kaposvár központjában található, nagyon jól megközelíthető, parkolóhelyek is vannak.


A Memoriae étterem Kaposváron több mint tökéletes rendezvényhelyszín! Egyedi ajánlatokért, vagy kérés esetén keress minket! 

Hírek, aktualitások

Cookie Accepting
Popup Accepting1