Memoriae restaurant Kaposvár 7400 Kaposvár, Bajcsy-Zsilinszky u. 2. +36205407043 | Kattints

Ezek a legfontosabb tanácsok nyári rendezvények szervezéséhez - tippek nyári eseményekhez Kaposváron

HU EN

Ezek a legfontosabb tanácsok nyári rendezvények szervezéséhez Kaposváron

Egyre melegszik az idő. Rendezvényszervező csapatunk pedig a nyári forróságot várva összeszedett néhány tanácsot a nyári rendezvények megszervezéséhez. Bár nem tűnik nagy tudománynak, mégis ha nem figyelünk oda az apró részletekbe, könnyen kudarcba fulladhatnak a nyári rendezvények.
tanácsok nyári rendezvények szervezéséhez cégeknek Kaposváron

Nincs olyan, hogy túl korán a nyári rendezvények esetében

A nyári rendezvények szervezését sosem lehet túl korán kezdeni! Minél nagyobb az esemény, annál korábban el kell kezdeni a munkát. Még egy kisebb családi születésnap esetében is hetekkel, sőt akár hónapokkal korábban meg kell hívni a vendégeket, mert a nyaralások, szabadságolások miatt nehéz időpontot egyeztetni. Kezdd azzal, hogy helyszínt, cateringes céget, dekoratőrt, hangosítót, esetlegesen rendezvényszervezőt fogadsz. 

Ha nem szeretnél ezekkel egyesével bajlódni, akkor kérd meg profi rendezvényszervező csapatunkat! A Memoriae étteremben helyszínt, cateringet, dekoratőrt, hangosítót, és rendezvényszervezőt is találsz egy helyen. Így a nyári rendezvények szervezése sokkal gördülékenyebb lehet! Ide kattintva vedd fel velünk a kapcsolatot!  
 

Terjeszd a nyári rendezvényedet

Ha üzleti jellegű eseményről van szó, akkor nem árt, ha csinálsz egy kis hírverést a dolognak. Ha magánjellegű, vagy zártkörű rendezvényed lesz, akkor pedig időben szórd szét a meghívókat, és ne felejts el visszacsatolást is kérni! Akár online is megteheted, a mostani megoldások mellett néha sokkal praktikusabb megoldás az email, vagy valamilyen más platform. Esküvők esetében mindenképpen illik papír alapú meghívót küldeni, ha máshogy nem megoldható, akkor postai úton. Ha nyilvános rendezvényt tervezel, akkor a közösségi fórumok biztosíthatnak kiváló reklámfelületet. 
 

Legyen B terved a nyári rendezvényedhez

Minden évszakban javasoljuk a B tervet, és ez alól a nyár sem kivétel. Hatalmas viharok tudnak kerekedni, amik még akár a benti eseményekre is hatással lehetnek (áramszünet), de a kinti eseményekre drasztikusan. A legjobb rendezvényszervezők nemcsak B tervvel, hanem C-vel, és D-vel is készülnek. Ha esik az eső, akkor kell egy megfelelő helyszín (például rendezvénysátor), ahol kényelmesen elférnek a vendégek, és az adott tevékenységnek is megfelel.
 

Legyenek meg a felelősök

A nyári eseményeknél nagy káosz tud kialakulni, amennyiben nincsenek meg a megfelelő felelősök. Legyen meg minden csapatnak a feladata, valamint az is, hogy ki miért felel. Ebben az esetben is érdemes B tervet felállítani, póttagokat kijelölni. A nyári rendezvények sok eleme megköveteli a csapatok közös munkáját, ezért érdemes összehangolni a csapatot, vagy már kapásból összehangolt csapattal dolgozni.

Oldalunkon számos más tartalom is olvasható a különböző rendezvények szervezéséhez a HÍREK menüpont alatt. Amennyiben konkrét kérdésed van, profi segítségre van szükséged, vedd fel rendezvényszervező csapatunkkal a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén!  
 

Hírek, aktualitások

Cookie Accepting
Popup Accepting1