Memoriae restaurant Kaposvár 7400 Kaposvár, Bajcsy-Zsilinszky u. 2. +36205407043 | Kattints

Kiülős étterem Kaposvár belvárosában: Memoriae kiülős étterem Kaposváron

HU EN

Kiülős étterem Kaposvár

Kiülős étterem Kaposvár belvárosában a könnyed nyári estékhez, családi összejövetelekhez, baráti találkozókhoz, esetleg romantikus vacsorákhoz? A belvárosban található Memoriae étterem tökéletes választás! Nyáron különleges koktélokkal, és különleges szezonális étlappal várjuk vendégeinket!
Kiülős étterem Kaposvár szülinapon különleges ételekkel

Kiülős étterem Kaposváron

Nyaranta sokan szeretnek kint lenni – szerintünk sem sok hangulatos dolog van, a nyári kinti vacsoráknál, baráti csevejeknél egy jó bor társaságában, kinti romantikus gyertyafényes vacsoráknál, amit még a csillagok fénye is megvilágít, vagy a kinti kellemes családi összejöveteleknél. A Memoriae remek kiülős étterem Kaposváron: az étterem csodás belső terei mellett kiülős résszel is rendelkezik, korlátozott kapacitással. Mivel nyaranta általában gyorsan meg szokott telni a kiülős éttermi rész, javasoljuk, hogy mindenképpen foglaljatok előre asztalt, különösen, ha nagyobb társasággal érkeztek!
 

Memoriae étterem: Különleges kiülős étterem Kaposvár belvárosában

Az étterem belvárosi elhelyezkedése és elegáns kialakítása tökéletes hátteret biztosít egy kellemes nyári étkezéshez. Az étlap telis tele van különlegesebbnél is különlegesebb frissítő nyári fogásokkal. Szezonális nyári étlapunkon olyan ételkülönlegességek találhatóak meg, mint a harcsapaprikás új formában tálalva, kacsamell különleges lilakáposztával, és hajdinasalátával. Desszertkülönlegességeink tökéletesen kiegészítik majd a fogásokat. Étlapunkat weboldalunkon is megtekinthető.
ÉTLAP

Kiülős étterem Kaposváron rendezvényekhez

Kiülős éttermünk Kaposváron korlátozott kapacitással ugyan, de rendezvények befogadására is képes. Kisebb családi összejövetelek, baráti ünneplések, és céges nyári rendezvényeknek is tökéletes rendezvényhelyszíne lehet. Rendezvényszervező csapatunk mindenben a segítségetekre lesz, az Eni Virágbolttal együttműködve nagyon különleges nyári dekorációt készítünk majd. Részletek az ajánlatkérés lapfülön.  
 

Kiülős reggeliző hely Kaposváron

A Memoriae kiülős étterem Kaposváron nemcsak vacsorára, hanem ebédre, sőt reggelire is várja a vendégeket. Nincs is jobb módja egy hétvégi nap elindításának, mint egy napsugaras reggeli brunch Kaposvár belvárosában! Bőséges reggeli választékunkkal minden bizonnyal jól fog indulni a nap. Tökéletes program barátnős csacsogáshoz, különleges randevúhoz, vagy anya-lánya programnak is. Reggeli fogásainkat frissítő turmixokkal, kávékülönlegességekkel szervírozzuk. A reggeli választék étlapunkon elérhető IDE kattintva.  
 

Melyik a legjobb kiülős étterem Kaposváron?

Hogy melyik a legjobb kiülős étterem Kaposváron, azt nem tudjuk, de azt igen, hogy a Memoriae éttermet mindenki dicséri. Az étterem nyitásakor legnagyobb célunknak azt tűztük ki, hogy valami maradandót alkossunk – minden vendég számára egy kellemes vacsorát, és egy emlékezetes emléket varázsoljunk. Vendégeink visszajelzései pedig nagyon pozitívak. Amennyiben szeretnél te is egy hangulatos estét eltölteni Kaposvár belvárosában pároddal, családoddal, vagy barátaiddal, javasoljuk, hogy próbáljátok ki a Memoriae étterem kiülős részét is. Különleges nyári menüvel várnak chefjeink. 
 

Hírek, aktualitások

Cookie Accepting
Popup Accepting1