Memoriae restaurant Kaposvár 7400 Kaposvár, Bajcsy-Zsilinszky u. 2. 06205407043 | Kattints

Hírek, érdekességek | Memoriae étterem Kaposvár

HU EN

Hírek

2023-09-06

Gourmet étterem Kaposváron

Gourmet étterem Kaposváron első randevúhoz, vagy éppen a sokadikhoz, évforduló ünnepléshez, lánykéréshez, esetleg egy különleges születésnap vagy névnap megünnepléséhez, üzleti tárgyaláshoz, fontos üzleti eseményhez? A Memoriae gourmet étterem Kaposváron különleges fogásokkal, magas színvonalú kiszolgálással, és privát rendezvény szervezésének lehe...

2023-09-06

Vacsora Kaposváron

Bármilyen apropóból is történjen a vacsora Kaposváron, nekünk van egy nagyon jó helyszín ajánlatunk. A Memoriae étterem csodás fényei, modern eleganciája, gourment étlapja, és prémium italválasztéka családi, baráti, romantikus, vagy üzleti vacsorákhoz is kiváló helyszín. 

2023-09-05

Legújabb esküvői trendek – ezek fognak jövőre hódítani

Érdekelnek a legfrissebb esküvői trendek, szeretnél modern esküvőt, amik a social média felületein is jól fognak mutatni? Lassan lapozzuk át a naptárunkat 2024-re, ezért talán itt az ideje, hogy vessünk egy pillantást a jövő év állítólagos legmenőbb esküvői trendjeire.

2023-09-05

Ez az öt étel illik legjobban a vörösborhoz

Vörösborrajongók figyelem! A vörösbor magasztos, elegáns, látványos ital, ami nagyon jól passzol ünnepi eseményekhez, de egy egyszerű fárasztó nap végi vacsorához is. Milyen ételeket érdemes vörösbor mellé fogyasztani? Melyik bor mihez passzol? Cikkünkben mutatjuk azt az 5 ételt, ami a legjobban illik a vörösborhoz!

2023-08-08

A legjobb kaposvári étterem

A legjobb kaposvári éttermet keresed? A belváros szívében, csodás környezetben, hangulatos belső terekkel, terasszal, és a legfinomabb fogásokkal várunk! Pap Zoltán corporate séf életed legfinomabb libamáját készíti el neked! A legjobb kaposvári étteremben a legjobb ételeket készítjük el!

2023-08-08

Étterem Kaposváron

A Memoriae étterem Kaposváron a legkülönlegesebb fogásokkal, mellé a legjobb italokkal, elegáns belső terekkel, udvarias kiszolgálással, látványos tálalással, és különleges süteményekkel vár a belváros szívében. Lehetőség van rendezvények lebonyolítására is!

2023-08-04

Öt tanács téli esküvő szervezéséhez

A téli esküvők varázslatos hangulatot teremthetnek, hiszen a hófehér táj, a meghittség és a melegítő italok együtt egy felejthetetlen élményt nyújtanak a házasulandóknak és a vendégeknek. Azonban a hideg időjárás és az egyedi kihívások miatt a téli esküvők tervezése kicsit eltérhet a többi évszak esküvőitől. Ha te is a téli csodában szeretnéd kimon...

2023-08-04

Öt hasznos tanács az idei céges évzáró rendezvény megszervezéséhez

Az év végi céges évzáró rendezvény remek alkalmat nyújt a csapatodnak arra, hogy együtt ünnepeljetek, reflektáljatok az elért eredményekre és egy jól szervezett esemény keretében lazítsatok együtt. Ahhoz, hogy a rendezvény sikeres legyen, és mindenki jól érezze magát, érdemes figyelembe venni az alábbi 5 hasznos tanácsot!

2023-07-24

Romantikus étterem Kaposvár

Évforduló, születésnap, Valentin-nap, Nőnap, vagy egy egyszerű randevú? A Memoriae romantikus étterem Kaposvár belvárosában tökéletes hely az ünnepléshez! Mesterséfjeink különleges fogásai nemcsak párodat fogják levenni a lábáról, hanem téged is teljesen el fognak varázsolni.

2023-07-24

Étterem rendezvényre Kaposváron

A Memoriae tökéletes étterem rendezvényre Kaposváron: családi összejövetelek, baráti találkozók, esküvők, üzleti rendezvények, céges programok, zártkörű események megszervezése, és teljeskörű lebonyolítása a helyszín biztosításától kezdve, a cateringen át, a szükséges dekorációig.

2023-07-06

A bor pozitív hatásai - mértékkel fogyasztva orvosság!

A bor már évszázadok óta része az emberi kultúrának és társasági életünknek. Azonban a bor nem csak egy ízletes ital, hanem számos kutatás kimutatta, hogy bizonyos mennyiségben számos jótékony hatással is rendelkezik az egészségünkre. Fontos azonban megjegyezni, hogy ezek az előnyök csak mértékkel fogyasztva érvényesülnek! 

2023-07-06

Hat tárgy, amire mindenkinek szüksége van az esküvő napján

Éttermünk rendezvények szervezésében is nagyon otthon van, számtalan esküvőt megszerveztünk, és lebonyolítottunk már. Lehet, hogy te is Kaposvár csodaszép belvárosában található éttermünkben találod meg a Nagy Nap tökéletes helyszínét? Bárhogyan is legyen, adunk néhány tanácsot az esküvői készületekhez! Jöjjön 6 dolog, amire mindenképpen szükséged ...

Hírek, aktualitások

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.