Memoriae restaurant Kaposvár 7400 Kaposvár, Bajcsy-Zsilinszky u. 2. +36205407043 | Kattints

Hírek, érdekességek | Memoriae étterem Kaposvár

HU EN

Hírek

2024-06-14

Különleges épületek Kaposvár belvárosában – belvárosi séta Kaposváron

Gyakran kérdezősködnek vendégeink, hogy miket érdemes Kaposvár belvárosában, a környéken megnézni. Kaposvár belvárosában csak úgy sorakoznak a szebbnél szebb épületek, amiket még néha a helyiek sem vesznek észre. Alábbi cikkünkben egy kis ajánlót mutatunk Kaposvár belvárosának legszebb épületeiről.

2024-05-16

Ezek a legjobb kaposvári nyári programok

Kaposvár és környéke nyáron rengeteg lehetőséget kínál a kikapcsolódásra és szórakozásra. Mivel hamarosan itt van a derűs nyár, és az iskolából is hamarosan kicsengetnek a szünetre, arra gondoltunk, hogy összegyűjtsük nektek a legjobb kaposvári nyári programokat.

2024-05-16

Kaposvári éttermek

A kaposvári éttermek választéka nagyon színes. A gyorséttermek mellett megtalálhatóak olyan minőségi kaposvári éttermek is a listán, ahol akár egy romantikus vacsorát vagy üzleti ebédet is el lehet tölteni. Ezen minőségi éttermek közül a nemrégiben nyitott éttermünk, a Memoriae étterem magasan kiemelkedik – nemcsak szerintünk, hanem vendégeink viss...

2024-05-16

Teraszos étterem Kaposváron

Végre itt a nyár, a jó idő, a napsütés - és ezzel együtt a Memoriae teraszos étterem Kaposváron, a belvárosban is megnyitja kinti részét. A friss levegőn, napsütésben élvezhetitek legfinomabb ételeinket, és kiváló koktéljainkat is, vannak alkoholmentesek is!

2024-04-12

Ezek a legszebb esküvői virágok!

Az esküvő szervezés rengeteg izgalmat tartogat. A csodálatos összkép végül akkor fog összeállni, ha minden apró részletre odafigyelünk, például olyanokra is, hogy a legelegánsabb, legszebb virágokat válasszuk az esküvői dekoráció hangsúlyos elemeinek. Szerintünk ezek a legszebb esküvői virágok!

2024-04-12

Mutatunk néhány szuper ballagási ajándék ötletet

A ballagás egy nagyon fontos esemény a gyerekek, fiatalok életében, egy igazi mérföldkő. Mi mindig örömmel nézzük, ahogy a családtagok csillogó szemekkel ünneplik, hogy a kislányuk, kisfiúk, aki még éppen csak most kezdte el az iskolát, már be is fejezte, és nem is akárhogyan. Nagyon szép esemény, igen, de azért legyünk őszinték, ajándékozni nem mi...

2024-04-12

Esküvő étterem Kaposváron

Egy esküvőt megszervezni nem kis feladat, és talán az egész szervezési munka legfontosabb, és egyben legnehezebb része, hogy megtaláljuk a tökéletes helyszínt az Igenek kimondására, valamint az Igenek utáni ünneplésre. Egy csodaszép, elegáns, és mégis romantikus esküvő étterem Kaposvár varázslatos központjában ideális lehet?

2024-04-12

Étterem rendezvényterem Kaposváron

Étterem rendezvényterem Kaposváron üzleti, családi, vagy magánjellegű rendezvényekre? A Memoriae étterem Kaposvár központjában található, privát rendezvénytermének befogadóképessége pedig 50 fő. Rendezvények esetében egyedi kedvezményekkel várjuk.

2024-04-05

Új étlappal várunk!

Az elmúlt napokban Farkas Richárd vezetésével csapatunk emberfeletti teljesítményt nyújtott annak érdekében, hogy izgalmas új étlapunkról választhassátok ki kedvenceiteket!  

2024-03-18

Így találd meg a számodra legtökéletesebb esküvői színt!

Az esküvői színválasztás fontos lépés az esküvő tervezésében, és számos tényezőt kell figyelembe venni a megfelelő színkombináció kiválasztásakor. Az alábbiakban összegyűjtöttünk néhány tippet az esküvő fő színének, és mellékszíneinek kiválasztásához.

Hírek, aktualitások

Cookie Accepting
Popup Accepting1