Memoriae restaurant Kaposvár 7400 Kaposvár, Bajcsy-Zsilinszky u. 2. +36205407043 | Kattints

Nem tudod, mit ajándékozz a ballagóknak? Íme a legjobb ballagási ajándék ötletek

HU EN

Mutatunk néhány szuper ballagási ajándék ötletet

A ballagás egy nagyon fontos esemény a gyerekek, fiatalok életében, egy igazi mérföldkő. Mi mindig örömmel nézzük, ahogy a családtagok csillogó szemekkel ünneplik, hogy a kislányuk, kisfiúk, aki még éppen csak most kezdte el az iskolát, már be is fejezte, és nem is akárhogyan. Nagyon szép esemény, igen, de azért legyünk őszinték, ajándékozni nem mindig a legkönnyebb ilyenkor. Segítünk kicsit, és mutatunk néhány remek ballagási ajándék ötletet!
 legjobb ballagási ajándék ötletek 2024

Milyen az ideális ballagási ajándék

A tinédszereket néha nehéz megérteni, kiismerni, a mostani fiatalokra pedig különösen igaz, hogy nem olyanok, mint mi. De azért biztosan te is szeretnéd meglepni csemetédet, unokádat, közeli hozzátartozódat valamilyen különleges ajándékkal, amit ő is értékel. A legújabb kutatások azt mutatják, hogy a fiatalok amellett, hogy rajonganak a technológiai kütyükért, érdeklődnek az innováció iránt, a környezetvédelmet is s szívükön viselik, és imádják az élményeket, utazni, világot látni, vagy esetleg művelődni. Igyekeztünk most olyan ballagási ajándék ötleteket gyűjteni, amik ezeket a trendeket is figyelembe veszik, hogy biztos legyen az öröm. Persze a legideálisabb ballagási ajándék az, ami az ünnepeltnek megfelel, ami tükrözi az érdeklődési körét. Adunk néhány ötletet!
 

Ballagási ajándék ötletek: Élményajándék

Ahogyan említettük, a mostani fiatalok kicsit mások, más generáció. Egy olyan generáció tagjai, akik sokszor többre értékelik az élményeket, mint a kézzel fogható dolgokat. Az élmény ajándékok olyan örökre szóló emlékeket szülnek, amik néha sokkal érnek akármilyen drága holminál. Milyen ballagási élmény ajándékokra gondolunk?
  • Koncertjegyek: Ha van kedvenc zenekara vagy előadója, egy koncertjegy nagyszerű ajándék lehet.
  • Utazási utalvány: Egy utazási utalvány vagy egy hétvégi kiruccanás mindig izgalmas ajándék. Ha nagyobb, akkor mehet a barátokkal, ha pedig még fiatal ehhez, akkor egy emlékezetes családi élmény lesz….ki kell használni, amíg a gyerekek nem repülnek ki, és lehet velük közösen kiréndulni!
  • Sportesemény: Remek ballagási ajándék lehet egy sporteseményre szóló jegy, különösen ha van a ballagónak kedvenc focicsapata, vagy esetleg a kosárlabda iránt  érdeklődik. És tudod, mi az igazi Jolly Joker a fiúknál? Hát a Forma-1! 
  • Művészeti workshop: Egy napos festészeti vagy fotózási workshop, tökéletes lehet a kreatív lányoknak. Manapság már nagyon sok ilyen eseményt hirdetnek meg, ahol a résztvevők saját maguk készíthetnek festményeket, kerámia díszeket, sőt még bőrtáska készítő workshop is van.
 

Ballagási ajándék ötletek: Személyre szóló ajándékok

Valami személyes, amit sokáig magával vihet? A gyerekek szeretik az ilyen ajándékokat, mert emiatt azt érezhetik, ha később magukra maradnak, nehezebb idők jönnek, akkor tudnak mibe kapaszkodni, egy apró kis emlékdarabba. Milyen személyes ballagási ajándékötletünk van?
  • Személyre szabott ékszer: Egy szép, személyre szabott ékszer, mint egy medál, amelyen a kezdőbetűje vagy a ballagás dátuma szerepel.
  • Egyedi fotókönyv: Gyűjts össze képeket közös élményeitekről és készíts belőlük egy szép fotókönyvet, amit évek múltán is elővehet, boldogan lapozgathat.
  • Kézzel készített tárgyak: Ha van hobbid, mint például kötés, festés vagy bármi más kreatív tevékenység, készíts neki valamit saját kezűleg.
 

Ballagási ajándék ötletek: Technológiai kütyük

Fiatalokról van szó, akik élnek hallnak a technológiáért, akik azt látják az interneten is, hogy mindenkinek mindenből a legújabb van. Naná, hogy ők is vágynak valamire. Milyen ötleteket érdemes megfontolni
  • Okoseszközök: Okosóra vagy fitness tracker – ha szeret sportolni, akár hobbi szinten is, akkor nagyon örülni fog. Az okosórákon már rengeteg funkció elérhető, az alvásminőséget, stressz szintet is lehet ellenőrizni, sőt hívást fogadni, fizetni is vele.
  • E-book olvasó: Ha szeret olvasni, egy e-book olvasó praktikus ajándék lehet, amit későbbi tanulmányai során is felhasználhat. 
  • Kiváló minőségű fejhallgató vagy hangszóró: Ha szereti a zenét, egy jó minőségű fejhallgató vagy hangszóró is tetszeni fog neki. Manapság hatalmas választék van ilyen eszközökből a boltokban.
 

Ballagási ajándék mentőötlet: Ajándékutalvány


Ha tényleg nem tudod eldönteni, mi lenne a legjobb, egy általános ajándékutalvány (pl. egy nagyobb áruházlánc vagy online bolt részére) mindig biztonságos választás, ami lehetővé teszi számára, hogy maga válassza ki, mit szeretne. De az is megoldás, ha konzultálsz a családban másokkal is, hátha valakinek van valami jó ötlete.

Szeretnétek Kaposvár központjában található éttermünkben megünnepelni a ballagást? Asztalfoglalásra, és privát terembérlésre is van lehetőség, amíg el nem fogynak a helyek! Keress minket elérhetőségeinken, vagy írj online, és keresni fogunk mi!

Kérdése van? Írjon nekünk, felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Űrlapunkon megadott elérhetőségeid egyikén hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.

Hírek, aktualitások

Cookie Accepting
Popup Accepting1