Memoriae restaurant Kaposvár 7400 Kaposvár, Bajcsy-Zsilinszky u. 2. +36205407043 | Kattints

Exkluzív belvárosi étterem Kaposvár

HU EN
Belvárosi étterem Kaposvár

Belvárosi étterem Kaposvár

Foglalj asztalt most!

Az egyik legjobb, hanem rögtön kapásból a legjobb belvárosi étterem Kaposváron a Memoriae Restaurant delicates & brunch! Kaposvár csodás városkájának különleges utcáinak felfedezése után hasonlóan különleges ételeket szeretnél kóstolni? Mesteri séfjeink friss, szezonális alapanyagokból varázsolnak igazi gasztronómiai különlegességeket az asztalra! Belvárosi étterem Kaposváron több nagyon jó is van, de olyan, ahol ilyen különleges fogadtatásban, és ízélményben lehet része, csak egy: a Memoriae étterem! 
Fine dining belvárosi étterem Kaposvár

Különleges belvárosi étterem Kaposváron


Kaposvár egy nagyon különleges város- ezt nemcsak az itt lakók, hanem az ide látogatók is azonnal megtapasztalhatják. Kaposvár belvárosa egy igazi szecessziós kincsen bánya, ezért is vagyunk olyannyira büszkék arra, hogy éttermünk is ebben a csodás közegben található. A Memoriae belvárosi étterem Kaposváron a környezetéhez hasonlóan nagyon elegáns, és különleges. Nemcsak a belső terek, a berendezés, és a terítés fog elvarázsolni, hanem az étlapunk is. Profi séfjeink nemcsak az unalmas, otthon is elkészíthető recepteket ismerik, hanem a nemzetközi konyha legfinomabb fogásait is! Ahogyan sokan emlegetik, az „elefántos belvárosi étterem Kaposváron” a hagyományos konyha alapkövein elindulva a modern konyha iskoláját követi. Étlapunk folyamatosan frissül, hiszen szezononként más és más alapanyagokkal dolgozunk, de többek között olyan különlegességek szoktak tányérokra kerülni, mint a kecskesajt, lazacfilé, kacsamell, porchetta, vagy garnéla. Aktuális étlapunkat IDE kattintva lehet megtekinteni!  
 

Különleges belvárosi étterem Kaposváron? Az elefántos Memoriae Restaurant delicates & brunch lesz a tökéletes választás! Foglalj asztalt nálunk egy finom ebédre, vagy vacsorára, esetleg különleges alkalomra! 

Foglalj asztalt most!

 

Memoriae Restaurant, a legjobb belvárosi étterem Kaposváron

Missziónk: szívből, szeretettel főzni és vendégül látni, emlékeket adni. Mindent megteszünk azért, hogy méltóan kiérdemeljük a ’ legjobb belvárosi étterem Kaposváron’ címet. Exkluzív berendezéssel, modern, elegáns hangulatban várják vendégeinket csapatunk professzionális tagjai. Az étlapunkat folyamatosan frissítjük annak érdekében, hogy a legjobb, és legfinomabb ízek kerüljenek fel rá. Kizárólag magas minőségű, friss alapanyagokból dolgozunk - hiszen jól tudjuk, hogy csak jó alapanyagokból lehet jó ételeket készíteni. Éttermünkben különleges desszertspecialitások is vannak, valamint lehetőség van torta rendelésére is. Különleges tortáinkról itt lehet részletes információkat olvasni! A Memoriae belvárosi étterem Kaposváron mindent megtesz a vendégek maximális elégedettsége érdekében!
 

Hol található a legjobb belvárosi étterem Kaposváron?

A Memoriae étterem Kaposvár belvárosában található, egy kívül-belül hangulatos épületben. A pontos cím: 7400 Kaposvár, Bajcsy-Zsilinszky utca, 2. Belvárosi éttermünk nyitvatartása pedig a következőképpen alakul: hétfőtől csütörtökig 8:00-tól 21:00-ig, pénteken, illetve szombaton 8:00-től 21.00-ig, vasárnap pedig 8:00-tól 16:00-ig.
 

Elegáns belvárosi étterem Kaposváron rendezvényekhez

Belvárosi étterem Kaposváron kisebb, nagyobb családi, vagy céges rendezvényekhez? Születésnap, ballagási ebéd, diploma megünneplése, eljegyzés, évforduló, osztálytalálkozó, esküvő, céges találkozó, üzleti konferencia, sajtó reggeli, workshop, céges évzáró, évnyitó, vagy csapatépítő tréning? Bármilyen rendezvény szervezéséről is legyen szó, elegáns belvárosi éttermünk Kaposvár központjában áll a rendelkezésre. Vannak elkülöníthető rendezvénytermeink, amik alkalmasak privát rendezvény lebonyolítására. Természetesen nemcsak a rendezvényhelyszín biztosításában, hanem az ételek, italok elkészítésében, tálalásában, a teljes menü megtervezésében, valamint a díszítésben is számíthatsz ránk!
Egy különleges randevú, évforduló megünneplése, születésnap, vagy névnap? A Memoriae belvárosi étterem Kaposváron különleges helyszínt biztosít az ünnepléshez!

Foglalj asztalt most!


 

Exkluzív belvárosi étterem Kaposváron üzleti rendezvényekhez

Elegáns belvárosi éttermünk Kaposváron kifejezetten üzleti rendezvények szervezésére szakosodott részleggel is rendelkezik. Több helyiségünk is van, ami 50 fő befogadására alkalmas.  Legyen szó ültetett, állófogadásos felszolgálásról, vagy büfés kiszolgálásról, számíthat profi csapatunkra a rendezvény teljes ideje alatt! A Memoriae étterem egy olyan belvárosi étterem Kaposváron, ami minden olyan technológiai felszereléssel rendelkezik, ami csak kellhet egy üzleti rendezvény során: projektor, Flip-Chart, vetítővászon, hifi, klíma is van a remek ételek mellett!

A tökéletes exkluzív belvárosi étterem Kaposváron üzleti rendezvényekhez? Kérj egyedi ajánlatot éttermünkbe! 

Foglalj asztalt most!

Hírek, aktualitások

Cookie Accepting
Popup Accepting1