Memoriae restaurant Kaposvár 7400 Kaposvár, Bajcsy-Zsilinszky u. 2. +36205407043 | Kattints

Bérelhető étterem Kaposváron külön rendezvényteremmel - Bérelhető étterem Kaposváron üzleti rendezvényekre is

HU EN
Bérelhető étterem Kaposváron

Bérelhető étterem Kaposváron

Foglalj asztalt most!

A Memoriae egy bármilyen alkalomra bérelhető étterem Kaposvár központjából. Legyen szó üzleti rendezvényekről, céges eseményekről, vagy olyan családi rendezvényekről, mint esküvő, eljegyzés, születésnap megünneplése, keresd rendezvényszervező csapatunkat!
Bérelhető étterem Kaposváron, Somogy megyében

A legjobb bérelhető étterem Kaposváron

Bérelhető étterem Kaposváron, ahol esztétikus a berendezés, remek ételeket szolgálnak fel, és ha kell a szervezésben is segítenek? Több szempontból is a Memoriae a legjobb bérelhető étterem Kaposváron! Több nagyszerű rendezvényt lebonyolítottunk már privát rendezvénytermeinkben. Voltak már nálunk romantikus esküvők, nagyszabású születésnapok, babaváró zsúrok, diplomaünneplések, de csapatépítő rendezvények, karácsonyi céges események, konferencia, és termékbemutató is. Az ilyen események szervezésére, és lebonyolítására nagy gondot fordítunk. Az RV Event rendezvényszervező cégcsoport tagjaként lehetőségünk van hivatásos rendezvényszervezőkkel együtt dolgozni. 
 

Nemcsak a legfinomabb ételeket szolgáljuk fel, és a bérelhető termeinket biztosítjuk, hanem minőségi szolgáltatásokat is nyújtunk ezek mellé. Szeretnél személyre szabott ajánlatot rendezvényedhez? Írd meg, mi érdekel, és egy kedvezményes csomagot állítunk össze neked!

Kérdése van? Írjon nekünk, felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Űrlapunkon megadott elérhetőségeid egyikén hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.
 

Bérelhető étterem Kaposváron rendezvényteremmel

A Memoriae étterem külön rendezvényteremmel is rendelkezik. Az események esetében 3 külön tér vehető igénybe, az étterem rész befogadóképessége 50 fő, de van egy különálló rendezvénytermünk is, aminek szintén 50 fő a befogadóképessége, kisebb eseményekhez a pub-ot is ajánljuk, aminek 30 fős a maximális befogadóképessége. A Memoriae bérelhető étterem Kaposvár központjában található, könnyen megközelíthető helyen, elegáns környezetben.
 

Bérelhető étterem Kaposváron teljes körű szolgáltatásokkal

Egy bérelhető étterem Kaposváron, akkor az igazi, ha nemcsak a helyszínt, és az ételeket biztosítják, hanem más extra szolgáltatások is vannak. A Memoriae étterem az RV Event rendezvényszervező csapatával dolgozik együtt, ennek köszönhetően pedig teljes körű szolgáltatásokat nyújt a rendezvényekhez – számos terhet leveszünk ezzel a válladról. Akármilyen eseményről is van szó, a szervezési lépések bonyolultak, összetettek lehetnek. Mit szólnál, ha nem neked kellene színt választani a dekorációhoz, nem neked kellene minden lufit beszerezni, megrendelni a tökéletes tortát, a dekorációhoz passzolóan megteríteni, megtervezni a tökéletes menüt? A Memoriae bérelhető étterem Kaposváron egyedi portfólióval rendelkezik, az alábbi szolgáltatások érhetőek el:
  • Rendezvény szervezése, teljes körű lebonyolítása
  • Menü tervezése, elkészítése
  • Egyénre szabott catering
  • Sütemények
  • Prémium italok
  • Egyedi dekorációs, akár céges arculat alapján
  • Felszolgálás
  • Technikai eszközök biztosítása (hangosítás, kivetítés)
 

Bérelhető étterem Kaposváron üzleti rendezvényekhez

A Memoriae bérelhető étterem Kaposváron minden adottsággal rendelkezik ahhoz, hogy ne csak magán-, és családi események kerülhessenek lebonyolításra, hanem nagyszabású üzleti rendezvények is. Elegáns éttermünkben több sikeres üzleti találkozó, valamint konferencia lezajlott már. Cégre szabott dekorációt készítünk, chefjeink pedig az eseményre illő fogásokat, vendégváró falatokat, és süteményeket készítenek. Egyedi ajánlatért töltsd ki az alábbi űrlapot!

Kérdése van? Írjon nekünk, felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Űrlapunkon megadott elérhetőségeid egyikén hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.

 

Hírek, aktualitások

Cookie Accepting
Popup Accepting1