Memoriae restaurant Kaposvár 7400 Kaposvár, Bajcsy-Zsilinszky u. 2. +36205407043 | Kattints

Bruncholni Kaposváro: Mit lehet bruncholni Kaposváron? Hol lehet runcholni Kaposváron?

HU EN
Mi az a brunch, és miért jó bruncholni Kaposváron?

Mi az a brunch, és miért jó bruncholni Kaposváron?

Foglalj asztalt most!

Nemcsak a social média felületein, hanem élőszóban is egyre többet találkozunk a „brunch”, valamint a „bruncholni” kifejezésekkel. Mit jelentenek ezek, és miért olyan jó „bruncolni” jönni Kaposváron a Memoriae étterembe?
bruncholni Kaposváron

Mit jelent az, hogy bruncholni Kaposváron?

A brunch egy szóösszetétel, amely a "breakfast" (reggeli) és "lunch" (ebéd) szavakat egyesíti. A brunch egy olyan étkezési alkalom, amely általában a hagyományos reggeli és ebéd időszak közötti időben kerül sor. Ez a késői reggeli vagy korai ebéd alkalom lehetővé teszi, hogy az emberek élvezhessék mindkét étkezés előnyeit egy időben. Gyakorlatilag egy nagyon kiadós reggeli, ami már majdnem ebédnek számít. A brunch általában hétvégente népszerű, amikor az embereknek kicsivel több idejük van az étkezésre, nem kell korán kelniük, és munkába rohanniuk sem – így egyszerűen egy 10-11 órakor elfogyasztott kiadós, kései reggeli során lehetőség van élvezni az ízeket, lazítani, kikapcsolni, akár egy órán keresztül teát szürcsölni.
 

Hol lehet bruncholni Kaposváron?

Ha valaki elhív bruncholni, jogosan merül fel benned a kérdés, hogy vajon milyen fogásokat szolgálnak itt fel? Lesznek olyan finomságok az étlapon, amiket te is szeretsz? Milyen jellegű ételeket szokás ilyenkor enni? Talán a legjobb féléket! A brunchban az a legjobb, hogy nincsenek merev szabályok az ételek típusát illetően. Lehet reggelire és ebédre egyaránt alkalmas fogásokat találni, például tojásos ételeket, palacsintát, szendvicseket, salátákat és még sok mást. Szerintünk a legfinomabb fajta ételek kerülnek ilyenkor az étlapra. A Memoriae brunch étlapján olyan mennyei brunch finomságok kerültek fel, mint a különböző töltetlékkel, különleges körítéssel tálalt amerikai palacsinta, jobbnál jobb sonkákkal és sajtokkal, gombákkal, különleges krémekkel megtöltött meleg szendvicsek, buggyantott tojás, lazacos reggeli különlegességek, omlettek különböző fűszerezésben, és frissítő turmixok. Természetesen az itallapunkról kávé-, illetve teakülönlegességeket is lehet választani, és istenien finom forró csokink is van a hidegebb –reggel helyett- délelőttökre. 
 

Miért éri meg bruncholni Kaposváron?

Nem elég indok az, hogy kipróbálhatod a Memoriae étterem különleges reggeli fogásait, amit ugyanolyan minőségben, odafigyeléssel, különleges fűszerekkel, minőségi alapanyagokból készítünk el, mint az esti gyertyafényes vacsorák fogásait? Mutatunk néhány érvet, hogy miért jó bruncholni Kaposváron!
  • Remek baráti program: A brunch remek alkalom arra, hogy barátokkal és családdal összegyűljetek, és lazán beszélgessetek, időt töltsötök egymással. Mivel ez egy költetlen program, ami akár egész szombat délelőtt tarthat, lehetőségetek van mindent alaposan megbeszélni, csacsogni, mókázni.
  • Új ízeket próbálhatsz ki: A Memoriae étterem menüje telis tele van nem hétköznapi fűszerezésű ízekkel, különleges alapanyagokkal, mennyei fogásokkal. Olyan reggeliket próbálhattok ki, amiket otthon nem lenne kedvetek elkészíteni reggelire, de az Instagramon, filmekben már rég kinéztétek, hogy egyszer esztek ilyet… Itt az idő!
  • Kettőt az egyben éttermezés: A brunch általában kiadósabb, mint a tipikus reggeli, és gyakran tartalmaz olyan ételeket, amelyek hosszabb ideig telítenek, így nem kell azonnal az ebédre gondolni. A brunch után bejárhatjátok a várost, vásárolgathattok, vagy kirándulni is indulhattok, de még az otthoni takarításhoz is több kedvetek lesz.
  • A bruncholás Kaposváron tökéletes hétvégi program: A brunch rugalmas időbeosztást kínál. Nem kell korán kelni hozzá, mint a hagyományos reggelihez, és nem kell sietni, mint az ebédek esetében. Ez lehetővé teszi, hogy pihenten indítsd a napot és kiélvezd a reggeli órákat. A hétvégi brunch kiváló lehetőség arra, hogy kihasználd a hétvégét, és kiszakadj a mindennapi rutinból.

Foglalj asztalt most!

Hírek, aktualitások

Cookie Accepting
Popup Accepting1