Memoriae restaurant Kaposvár 7400 Kaposvár, Bajcsy-Zsilinszky u. 2. +36205407043 | Kattints

5 catering tipp a következő üzleti eseményedhez 2024-re: 5 catering tipp üzleti eseményhez

HU EN
Öt catering tipp a következő üzleti eseményedhez

Öt catering tipp a következő üzleti eseményedhez

Foglalj asztalt most!

A Memoriae étterem rengeteg üzleti eseményen szokott részt venni, mint catering szolgáltató. Rendezvényszervezésre szakosodott csapatunk most ezzel kapcsolatban oszd meg néhány hasznos tanácsot. Lássuk, milyen tippeket adnak a következő üzleti eseményedhez, a 2024-es trendekbe is kaphatsz egy kis betekintést.
5 fenttartható catering tipp üzleti eseményhez

Főszerepben az egészségtudatosság

„Go Green” emblémával egyre több vendéget meg lehet nyerni. Ki az egészségtudatosság miatt, ki már valamely meglévő egészségügyi probléma, intolerancia, ki pedig környezetvédelmi okokra hivatkozva nem eszik bizonyos ételeket, vagy eszik szívesebben olyan ételeket, melyeknek kevesebb a cukortartalmi, vagy kevesebb az ökológiai lábnyoma. A vegánoktól a gluténmentesekig gyakori, hogy rengeteg speciális étkezési korlátozást hallani a vendégeiktől, ezért egy jó vendéglátónak erre is fel kell készülni. Nagyon hálásak szoktak lenni egy kis figyelmességért! Mi rengeteg zöldség, gyümölcs tálat szoktunk készíteni, friss szezonális alapanyagokból, amiket helyi gazdáktól szerzünk be. Nemcsak nagyon jól mutatnak, hanem jellemzően hatalmas sikerük is van, ráadásul az ökológiai lábnyomuk is igen alacsony.
 

Klasszikusan újracsomagolva

Mindig lesznek olyan klasszikus ételek vagy tárgyak, amelyek elengedhetetlenek egy céges rendezvényen. Mindenki szeret kóstolótáblán kóvályogni, vagy falatnyi desszerteket válogatni, de a tipikus prezentáció unalmassá válhat, ezért mi ezeket egy kicsit újra szoktuk csomagolni. Nem ritka, hogy a klasszikus ételeket modern fűszerezéssel készítjük el, és a tálalást is kicsit kreatívan dobjuk fel különleges tálalóedények, és egyéb kiegészítők segítségével.
 

Egyedi desszertek

A legtöbb ember még egy nagy étkezés után sem tud ellenállni a desszertnek. Akkor miért nem kínálunk olyan desszerteket, amelyek nem csak finomak, de funkcionálisak is? A céges színek, feliratok reklám értéket teremtenek egy egyszerű muffinnak, vagy a mostanában nagy sláger macaronnak. Ha új termék bevezetése miatt szervezted az üzleti eseményt, akkor jelenjen meg az a süteményen, akár egy hatalmas torán, amiből aztán kap mindenki.  Ha csapatépítő eseményről van szó, akkor egy motiváló üzenet elhelyezését javasoljuk.
 

Egyre szezonálisabbak az ételek

Egyre inkább romboljuk le a hagyományos üzleti rendezvények korlátait, és így egyre sokfélébb ételek kerülhetnek az előtérbe. Mindenféle szezonális finomság helyet kaphat az üzleti catering menüsorán: nyáron házi eperfagylalt, ősszel sütőtökös finomságok, télen pedig forralt bor, forró csoki, és karácsonyi finomságok lehetnek a tálaló tálcákon.
 

Az egyediség egyre fontosabb

Bármilyen menü mellett is tedd le a voksod üzleti rendezvényedhez, nagyon kell figyelned arra, hogy manapság a legnagyobb érték az egyediség. Olyan menüsort célszer összeállítanod, ami jelképezi céged értékeid, és ami megfelel a rendezvény céljának is. Az interaktív étel- és koktélállomások kínálata, valamint a márkás dekoráció és feliratozás népszerű módja annak, hogy személyessé tedd az eseményt, de ennél sokkal több ötletünk is van számodra, amennyiben megosztasz velünk néhány részletet. Rendezvényszervező kollégáink egyedi csomagot fognak neked összeállítani, amiben egyedi catering, dekoráció, és a téged érdeklő minden szolgáltatás - például vendégfogadás, fotós-, is benne lesz.

Kérdése van? Írjon nekünk, felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Űrlapunkon megadott elérhetőségeid egyikén hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.
Sajnos most nem tud ajánlatot kérni tőlünk, kérjük nézzen vissza később.

Hírek, aktualitások

Cookie Accepting
Popup Accepting1