Memoriae restaurant Kaposvár 7400 Kaposvár, Bajcsy-Zsilinszky u. 2. +36205407043 | Kattints

Elegáns étterem Kaposvár belvárosában: Elegáns étterem Kaposváron üzleti rendezvényhez, Elegáns étterem Kaposváron tárgyaláshoz

HU EN
Elegáns étterem Kaposvár

Elegáns étterem Kaposvár

Foglalj asztalt most!

A Memoriae, egy kifinomult stílusú elegáns étterem Kaposvár belvárosában, ami tökéletes választás egyszerű baráti, családi vacsorákhoz, de különleges alkalmak, például születésnapok, évfordulók, diplomaosztók megünneplésére, valamint kis-közepes létszámú céges rendezvények, illetve olyan családi események lebonyolítására, mint eljegyzés, vagy esküvő.
Elegáns étterem Kaposvár születésnaphoz

Elegáns étterem Kaposvár belvárosában: Memoriae étterem

„A Memoriae étterem a legjobb elegáns étterem Kaposváron, sőt az egész környéken, a Balaton partján sem találni másik ilyen minőségű helyet” – ezt nem mi mondjuk, hanem vendégeink, akik a hely hangulata, és a felszolgált ételek minőség, az ízek különlegessége miatt is visszajárnak hozzánk. Ezt pedig mindig jó hallani, mert a Memoriae éttermet pontosan úgy alkottuk meg, hogy hiánypótló legyen a környéken. Ez egy olyan elegáns étterem Kaposvár központjában, ahol a hangulati elemekre, a letisztult berendezésre is egyaránt nagyon gondot fordítottunk, aminél már csak Pap Zoltán corporate séfünk fordít nagyobb gondot a tökéletes tányérok megalkotására.
 
Elegáns étterem Kaposvár belvárosában, ahol az ételek, italok minősége is kiváló? Ahol különleges fogásokat kóstolhatsz meg, elegáns környezetben? Ha valamivel le szeretnéd nyűgözni párodat, üzleti partneredet, akkor foglalj asztalt nálunk!

Foglalj asztalt most!

 

Elegáns étterem Kaposvár gourmet ételekkel

A Memoriae étteremben a legjobb fogások kerülnek tányérra, nem is akármilyen tálalásban! Pap Zoltán corporate séf a nemzetközi konyha legkülönlegesebb fogásait készíti el, különlegesen megfűszerezve. A legjobb húsok, a legkülönlegesebb köretek, és prémium italok kerülhetnek csak éttermünk asztalára a különleges desszertek előtt. Steak, garnélarák, libamáj, lazac, mangalica karaj – és ehhez hasonló fogások találhatóak meg évszakonként cserélődő szezonális étlapunkon. A Memoriae elegáns étterem Kaposváron magasra tette a lécet, ami a minőséget illeti! Friss étlapunkat honlapunkon megtekintheti.
ÉTLAPUNK
 

Elegáns étterem Kaposvár elegáns rendezvényekhez

A rendezvények szervezése nem egyszerű dolog. Ezt, mi is jól tudjuk, hiszen fennállásunk óta számtalan eseményt lebonyolítottunk már –minden elénk gördülő nehézség, váratlan helyzet, és elsőre lehetetlennek tűnő kívánság ellenére is – nagy sikerrel. Egy fontos rendezvényhez elengedhetetlen egy elegáns étterem Kaposváron, hiszen maga a helyszín, az egész hangulatot befolyásolja. Mennyivel másabb érzés, egy csillogó-villogó, letisztult, elegáns, exkluzív hangulatot biztosító helyre megérkezni, ahol barátságos fogadtatás, különleges italok, és vendégváró falatkák várják az egyedi dekorációban a vendégeket, mint egy nem olyan szép, és jól szervezett helyszínre? Innentől kezdve, legyenek akármilyen jó programok, az esemény nem lesz olyan! 
 

Elegáns étterem Kaposváron teljes körű rendezvényszervezéssel

A Memoriae elegáns étterem Kaposváron professzionális rendezvényszervező csapattal, és teljes körű szolgáltatásokkal vár! Bármilyen eseményről is legyen szó, a szervezés, és a megvalósítás valamennyi terhét levesszük a válladról!
  • Rendezvényhelyszín biztosítása: 40-50 fő befogadására alkalmas, elkülönített rendezvénytermekkel várjuk a rendezvény vendégeit. A termek minden szükséges technikai eszközzel fel vannak szerelve: hangosítás, kivetítés is van, így üzleti rendezvényekhez is minden biztosított.
  • Catering: Éttermünk biztosít minden ételt, és italt a rendezvény teljes ideje alatt. ültetett terítésre, svédasztalos ellátásra, és állófogadásra is lehetőség van. Nemcsak a fő fogásokat biztosítjuk, hanem a finger foodokat, desszerteket is.
  • Dekoráció: Legyen szó akár üzleti rendezvényről, akár születésnapi ünnepségről, vagy esküvőről, az Eni Virágbolttal együttműködve biztosítjuk a helyszín berendezését, dekorálást – természetes igényre, céges arculatra szabva.
  • Szakmai segítség: Profi rendezvényszervező csapatunkra mindenben számíthatsz! Legyen szó a meghívók kiküldéséről, a vendégek fogadásáról, tájékoztatásáról, a hangosítás beszereléséről, vagy szakmai tanácsadásról, például a helyszín berendezésével, a felszolgált fogásokkal kapcsolatban.


Kérdése van? Írjon nekünk, felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Űrlapunkon megadott elérhetőségeid egyikén hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.

Elegáns étterem Kaposváron üzleti rendezvényekhez


Egy üzleti rendezvény esetében - legyen az egy egyszerű ügyféltalálkozó, vagy nagyszabású évzáró konferencia – különösen fontos az atmoszféra. A Memoriae elegáns étterem Kaposvár csodás belvárosában található, könnyen megközelíthető, és saját parkolóhelyekkel is rendelkezünk. Különösen nagy gondot fordítunk a privát, elegáns atmoszférára, mindent megteszünk annak érdekében, hogy sikeres legyen az esemény, hiszen tudjuk, itt nagy dolgok forognak kockán. Legyen szó üzleti tárgyalásról, sajtótájékoztatóról, termékbemutatóról, évzáró eseményről, karácsonyi ünnepségről, csapatépítő eseményről, kérj egyedi ajánlatot! 
 

Hírek, aktualitások

Cookie Accepting
Popup Accepting1