Memoriae restaurant Kaposvár 7400 Kaposvár, Bajcsy-Zsilinszky u. 2. +36205407043 | Kattints

5 érv az élményajándékok mellett: miért adj élmény ajándékot? Milyen élmény ajándékot adj karácsonyra?

HU EN
Miért lepd meg szeretted élménnyel karácsonyra?

Miért lepd meg szeretted élménnyel karácsonyra?

Foglalj asztalt most!

Az ünnepek közeledtével mindenki izgatottan készül a karácsonyi ajándékok beszerzésére. De mi lenne, ha idén megváltoztatnánk a hagyományos ajándékozás módját? Az élményajándékok egyre népszerűbbek, ami nem véletlen. Mutatjuk, miért lehet érdemes neked is megfontolni, hogy felesleges tárgyak helyet élményekkel lepd meg szeretteid!
élményajándék szülőknek

Felejthetetlen emlékek lesznek az élményajándékok

Az élményajándékokkal olyan élményeket és emlékeket ajándékozhatsz, amiket a megajándékozott soha nem felejt el. Egy közös hőlégballonos utazás, egy wellness hétvége vagy egy koncertjegy olyan ajándékok, amik tartósan emlékezetessé teszik az ünnepet, de akár egy közös ebéddel, vagy vacsorával is emlékezeteset lehet adni. Ezek az élmények nem csak a karácsonyi időszakban nyújtanak örömet, hanem hosszú távon is boldogságot és boldog emlékeket hoznak. Lepd meg párod, szüleidet, barátaidat egy asztalfoglalással nálunk! Séfjeink mindent megtesznek azért, hogy egy igazi gasztronómiai élményben legyen részetek azon kívül, hogy az együtt töltött idő is megédesíti majd ezt az ajándékot!


 

Élményajándék, min együtt töltött idő

Az élményajándékok kiváló lehetőséget nyújtanak az együtt töltött időre és a közös élményekre. Sok élményajándék olyan tevékenységeket tartalmaz, amelyeket a megajándékozott és az ajándékozó együtt élvezhet, például egy közös főzési tanfolyam, egy mozi est vagy egy városi kaland. Az együtt töltött idő a kapcsolatot is erősíti, így az élményajándékok nem csak egyedi ajándékok, hanem lehetőség a közös élmények megosztására is.
 

Kevesebb felesleges tárgy lesz az élményajándékoknak hála

A hagyományos ajándékok gyakran olyan tárgyakat tartalmaznak, amik nem mindig szükségesek vagy nem illenek bele a megajándékozott életstílusába. Zoknik, tizenhatodik tusfürdők, aranyosnak tűnő, de fogalmunk sincs hova tegyük karácsonyi dísztárgyak? Az élményajándékok nem terhelik meg a lakást felesleges dolgokkal, így a megajándékozott számára kevesebb felesleges tárgyat jelentenek. Ezáltal segítenek minimalizálni a felesleges fogyasztást és a környezeti terhelést.

Személyre szabhatóak az élményajándékok

Az élményajándékok könnyen személyre szabhatók, így olyan ajándékot adhatsz, amely valóban illeszkedik a megajándékozott érdeklődéséhez és szenvedélyeihez. Lehetővé teszik a kreativitást és az egyedi ajándékozást, ami kifejezi, hogy valóban figyeltél a másikra. Egy gasztronómiai vacsora egy étteremben, ahol az ajándékozott az kér, amit csak akar, nem pedig neked kell előzetesen megfejtened az ízlését - ugye mennyivel jobban hangzik?!
 

Stressz mentes ajándékozást nyújtanak az élményajándékok

Az ajándékozás sokak számára stresszel jár, mivel megfelelő ajándékot találni nem mindig könnyű feladat. Az élményajándékok azonban egyszerűsítik az ajándékozást, mivel nem kell órákat tölteni az ajándékvásárlással és a csomagolással. Egyszerűen megvásárolhatod az élményt, és ha ügyesen csinálod, még te is a részese lehetsz, például egy közös vacsora keretein belül a Memoriae étteremben.
 

Hírek, aktualitások

Cookie Accepting
Popup Accepting1