Memoriae restaurant Kaposvár 7400 Kaposvár, Bajcsy-Zsilinszky u. 2. +36205407043 | Kattints

Esküvői dekorációs ötletek utazás: Utazós esküvői dekor ötletek, utazós esküvői dekorációs ötletek utazáshoz

HU EN
Nyolc szuper esküvői dekorációs ötletek utazás témában

Nyolc szuper esküvői dekorációs ötletek utazás témában

Foglalj asztalt most!

Nemcsak egymás, hanem az utazás szerelmesei is vagytok? Esküvői dekorációtokban szeretnétek megjeleníteni ezt a vonzalmat? Ne aggódjatok, mert manapság egyre divatosabb kreatív, személyre szabott esküvői dekorációt készíteni, és nekünk vannak is különleges ötleteink a számotokra. Mutatunk néhány utazós esküvői dekorációs ötletet, amivel ti is személyre szabhatjátok a Nagy Napot!
Utazós esküvői dekorációs

Utazós esküvőt szeretnétek?

Utazós esküvőt szeretnétek, de a családot nem vinnétek messzire? Belföldön is lehet nagyszabású világjáró esküvőt csapni! Talán már meg is találtátok a tökéletes esküvői helyszínt az utazási témájú esküvőtökhöz, ezért már csak néhány dekorációs ötletre van szükség… Hogyan? 


A Memoriae étterem a tökéletes helyszín számotokra a Nagy Nap lebonyolításához, higgyetek nekünk! Különleges éttermünk – ami a csodás, többszörösen Európa legszebb városa, utcája, tere díjat elnyert Kaposvár központjában található- külön rendezvényteremmel rendelkezik. Ha voltatok már Kaposváron, akkor tudjátok, hogy mennyire szép, ha pedig nem, akkor azt tudjuk mondani, hogy nem messze van a Balatontól, ami valószínűleg minden világutazó első nyaralós kalandjához köthető. Éttermünk modern, de elegáns kialakítása tökéletes hátteret biztosít egy különleges tematikájú esküvőhöz. Éttermünkben telejes körű szolgáltatást biztosít az esküvő szervezéséhez, és lebonyolításához. Konyhánkon Pap Zoltán chef a nemzetközi konyha legfinomabb fogásait készíti el, az utazós dekoráció elkészítésében pedig az Eni Virágbolt segít. A szervezéssel és lebonyolítással minden részletet megbeszélünk, kérj ajánlatot!

Kérdése van? Írjon nekünk, felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Űrlapunkon megadott elérhetőségeid egyikén hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.

Esküvői dekorációs ötletek utazás témában: Repülőjegy meghívók

Az esküvői meghívók az első benyomásokat keltik az esküvőről, így miért ne lennének egyediek és kreatívak? Hozz létre meghívókat, amelyek a repülőjegyekre hasonlítanak, és tartalmazzák a párok nevét, a dátumot, valamint az "úticélt" - azaz az esküvő helyszínét. Ez a meghívó egyértelműen üzeni, hogy a vendégek egy utazásra készülhetnek.
 

Esküvői dekorációs ötletek utazás témában: Világtérkép asztali dekoráció

Az asztali díszítés kiemelt szerepet játszik az esküvői fogadás hangulatának kialakításában. Használj világtérképet az asztali terítőként vagy alátétként, hogy azonnal megragadd a vendégek figyelmét. Az asztalon elhelyezett térkép az esküvő helyszínét is megjelölheti, így a vendégek egyfajta virtuális utazásra indulnak.
 

Esküvői dekorációs ötletek utazás témában: Vintage bőröndök

A régi, vintage bőr bőröndök kiválóan alkalmasak dekorációként is. Helyezd ki őket a fogadóasztalra vagy az étkezőbe, és töltsd meg őket virágokkal vagy ajándékokkal.
 

Esküvői dekorációs ötletek utazás témában: Utazási térkép hátterek

Az esküvői fotók örök emlékeket rögzítenek az esküvőről, így a hátterek is fontosak. Készíts egy olyan hátteret az esküvői fotókhoz, amely egy hatalmas világtérképet ábrázol. A párok és a vendégek ezen háttér előtt örökítik meg a különleges pillanatokat A térkép háttere ráadásul azt is jelzi, hogy az esküvő egy új kaland kezdetét jelenti.
 

Esküvői dekorációs ötletek utazás témában: Utazós ajándékok

Az esküvői ajándékok is lehetnek egyediek és az esküvői témához illők. Ajándékozz vendégeknek repülőgép formájú könyvjelzőket, amelyek emlékeztetik őket az utazásra és a páros nagy kalandjára. Ha az esküvő előtt még utazni indultok, onnan is beszerezhetitek a köszönőajándékot a szuveníreseknél.
 

Esküvői dekorációs ötletek utazás témában: Asztal számozás utazó módra

Az asztalokat meg kell számozni… vagy számozás helyett nevezd el őket a kontinensek nevével, vagy ország, városnevekkel, és helyezz ki hozzájuk illusztrált táblákat a választott névvel. Legyen a pár asztala az ő kedvenc országuk/városuk! Hidd el, a vendégek sokkal könnyebben eligazodnak majd így!
 

Esküvői dekorációs ötletek utazás témában: Repülőgépes ültető kártyák

És ha ez még mindig nem elég! Használj repülőgép alakú ültető kártyákat, hogy a vendégek könnyedén megtalálják helyüket az asztaloknál.
 

Esküvői dekorációs ötletek utazás témában: Repülőgép és földgömb formájú dekoratív kiegészítők

Válassz repülőgép vagy földgömb alakú dekorációkat az asztalokra vagy a tortára, hogy emlékeztessék a vendégeket az utazásszeretetére. Ezek a kiegészítők adhatnak egy kis utazási hangulatot az esküvőnek.
 

Hírek, aktualitások

Cookie Accepting
Popup Accepting1