Memoriae restaurant Kaposvár 7400 Kaposvár, Bajcsy-Zsilinszky u. 2. +36205407043 | Kattints

Esküvői étterem Kaposváron teljeskörű kiszolgálással: Esküvői étterem Kaposvár cateringgel, díszítéssel

HU EN
Esküvői étterem Kaposvár: Memoriae Restaurant

Esküvői étterem Kaposvár: Memoriae Restaurant

Foglalj asztalt most!

Egy tökéletes esküvői étterem Kaposvár, ami közel van a polgármesteri hivatalhoz, a templomokhoz, jól megközelíthető helyen van a belvárosban, kívül belül, szép, elegáns és különleges? Hadd mutassuk be exkluzív esküvői éttermünket Kaposvár szívében, a Memoriae éttermet!
Esküvői étterem Kaposváron díszítéssel

A legjobb esküvői étterem Kaposváron

Az esküvő egy nagyon különleges alkalom, az egyik legkülönlegesebb mindenki életében. Éppen emiatt kell, hogy emlékezetes és különleges legyen, persze a lehető legpozitívabb perspektívából! A Memoriae Restaurant egy nagyon különleges esküvői étterem Kaposvár csodás központjában, ami remek választás számodra is a Nagy Igen kimondásának megünneplésére. Az éttermünknek különálló rendezvényterme, és terasza is van. Termeink befogadóképessége 50 fő- ezt már többször teszteltük, többféle elrendezésben kényelmesen elfér az esküvői vendégsereg! Amennyiben további kérdése van az étterem befogadóképességével kapcsolatban, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot!
 

Esküvői étterem Kaposvár belvárosában

Olyan helyet keresel esküvői ünnepélyedhez, ami a központban helyezkedik el, ami közel van a hivatalhoz, és a templomhoz is? A Memoriae esküvői étterem Kaposvár belvárosában, egy csodaszép utcácskában helyezkedik el- nemcsak a mesebeli hangulat miatt fontos ez, hanem azért is, mert ennek köszönhetően nagyon egyszerűen megközelíthető, és közel van az esküvő szempontjából lényeges helyekhez.
 

Milyen a tökéletes esküvői étterem Kaposváron? A Memoriae Restaurant csapata megmutatja! Kérj egyedi esküvői ajánlatot tőlünk!

Foglalj asztalt most!


 

Esküvői étterem Kaposvár belvárosában teljeskörű szolgáltatásokkal

Egy esküvő megszervezése nem egyszerű- ezt mi is pontosan tudjuk, pontosan ezért nyújtunk sok fronton segítséget a minket választó leendő házasoknak. A Memoriae esküvői étterem Kaposvár belvárosában azért is tökéletes választás, mert nemcsak egy mesés helyszínt biztosítunk, illetve életed legkülönlegesebb menüsorát készítjük el neked és vendégeidnek, a valaha kóstolt legfinomabb falatokkal, hanem teljeskörű szolgáltatásokat is nyújtunk. Milyen szolgáltatások érhetőek el?

Esküvői étterem Kaposvár belvárosában az alábbi szolgáltatásokkal

  • Exkluzív, elegáns esküvőhelyszín
  • Catering: igény szerint ültetett, vagy svéd asztalos terítés, büfé bekészítés, gasztronómiai specialitások tálalása
  • Ételek igényre szabva: teljes menü elkészítése, gourmet ételek, igény esetén street food specialitások
  • Tortakészítés
  • Italok: üdítők, kávék, alkoholos italok, kézműves sörök, különleges borok
  • Romantikus esküvői dekoráció megbeszélés szerint, profi dekoratőrökkel
  • Lehetőség szállás biztosítása
  • Lehetőség kültéri esküvői megoldásokra
 

Különleges esküvői étterem Kaposváron különleges ételekkel

Ha már esküvői étterem Kaposváron, akkor ne érd be akármilyennel! A Memoriae Étterem zseniális séfjei keze alatt a kedvenc ételed is a legjobb formában készül el. A hagyományos recepteket lecseréltük a nemzetközi konyha legkifinomultabb, legkülönlegesebb, legfinomabb, és legmutatósabb ételeire, amivel garantáltan minden vendéged elégedett lesz! A konyhánkba csakis friss, magas minőségű alapanyagok kerülnek be, amik tökéletesen alkalmasak a legfinomabb gasztronómiai specialitások elkészítésére. Igény szerint az esküvői torta elkészítését is vállaljuk! 
 

Ha egy igazán különleges, exkluzív esküvőt szeretnél, akkor a Memoriae esküvői étterem Kaposvár központjában tökéletes választás lesz! Vedd fel velünk a kapcsolatot még ma! 

Foglalj asztalt most!


 

Hírek, aktualitások

Cookie Accepting
Popup Accepting1