Memoriae restaurant Kaposvár 7400 Kaposvár, Bajcsy-Zsilinszky u. 2. +36205407043 | Kattints

Étterem a közelben

HU EN
Étterem a közelben

Étterem a közelben

Foglalj asztalt most!

A Memoriae étterem a közelben van, bármerre is jársz Kaposváron belül. A többszörösen díjnyertes város főteréhez tökéletesen passzol teraszos éttermünk – séfjeink remek gourmet különlegességei le fognak venni a lábadról. 
Étterem a közelben Somogy-megye

Étterem a közelben Kaposváron


Van egy jó hírünk a Kaposváriak, és a Kaposvár városát kedvelőinek számára: nem is olyan régen megnyitottuk különleges gasztronómiai specialitásokat tálaló éttermünket, így már egy kellemes vacsora, finom ebéd reményében nem kell senkinek messzire mennie. Az étterem a közelben van a városnéző túrát tartóknak is, hiszen sétatávolságra van tőlünk valamennyi kaposvári látnivaló. Vidéken sokszor nehéz jó éttermet találni, ez lehet az oka annak, hogy nemcsak a városból, hanem messzebbről, még a Balaton partjáról is érkeznek hozzánk vendégek. Az étterem a közelben nagyon relatív kifejezés, valakinek 100 kilométer is közelnek számít, ha látja maga előtt Pap Zoltán Corporate Chef különleges fogásait.
 

Memoriae étterem a közelben – tekintse meg az étlapunkat

Egy minőségi, mégis megfizethető éttermet keresel a környéken, ahova bátran viheted el párodat randevúra? Vagy egy igazán kellemes estét tölthettek el a csajokkal? Esetleg családodat lepnéd meg egy figyelemreméltó estével, vagy lányos diplomáját ünnepelnétek? Egyszerűen csak rajongsz a gasztronómiáért, ha teheted, nemcsak rántott húst eszel az étteremben, hanem egy vagy két fokkal különlegesebb ételeket is megkóstolsz? A Memoraie étterem menüsorán hemzsegnek a különleges fogások, a minőségi alapanyagokból készülő szezonális ételek, különleges sütemények, és persze a prémium italok is. Nagyon finom alkoholmentes italkülönlegességeink is vannak, koktélok, házi limonádék, és kézműves szörpök. Tekintsd meg aktuális étlapunkat!
ÉTLAPUNK
 

Étterem a közelben különleges ajánlattal

Vendégeinket minden héten különleges chef ajánlattal várjuk.  A heti chef ajánlat minden héten hétfőtől péntekig érhető el, tehát a hétvégékre nem vonatkozik. 
CHEF AJÁNLAT 
 

Elegáns étterem a közelben Kaposváron

Elegáns étterem – talán ez lehet a legjobb szó, ami éttermünket bemutatja? Mikor éttermünket rendeztük be, az egészet alakítottuk, az volt a tervünk, hogy legyen egy olyan étterem a közelben minden Kaposvári számára, ahol nemcsak finom ételeket, hanem nagyszerű élményt is kaphat. Az étterem atmoszférája is figyelemreméltó, a folyamatosan frissülő menüsor pedig minden szezonban rengeteg különleges alapanyagot, és ízkombinációt tartalmaz, amit egy igazi élmény felfedezni. Kóstolj meg minden alkalommal valami újdonságot, amikor nálunk jársz!

Foglalj asztalt most!


 

Memoriae étterem a közelben Kaposváron rendezvényekhez


A Memoriae étterem különálló rendezvénytermekkel is rendelkezik, így nemcsak egyszerű családi ebédekhez, hanem nagyobb összejövetelekhez, de akár még esküvőkhöz is kiváló helyszínt biztosít. A Memoriae étterem a közelben van, ha a templomokhoz, házasságkötő teremhez kell menni, és remek fotós pontok is vannak a közelben. Üzleti rendezvények lebonyolítását, valamint teljes körű szervezését is vállaljuk, nemcsak a cateringet! További információkért kérj személyre szabott ajánlatot, és megbeszéljük a részleteket!

Kérdése van? Írjon nekünk, felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Űrlapunkon megadott elérhetőségeid egyikén hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.

 

Hírek, aktualitások

Cookie Accepting
Popup Accepting1