Memoriae restaurant Kaposvár 7400 Kaposvár, Bajcsy-Zsilinszky u. 2. +36205407043 | Kattints

Étterem Kaposváron, minőségi étterem Kaposváron, teraszos étterem Kaposváron, megfizethető fine dining étterem Kaposváron

HU EN
Étterem Kaposváron

Étterem Kaposváron

Foglalj asztalt most!

A Memoriae étterem Kaposváron a legkülönlegesebb fogásokkal, mellé a legjobb italokkal, elegáns belső terekkel, udvarias kiszolgálással, látványos tálalással, és különleges süteményekkel vár a belváros szívében. Lehetőség van rendezvények lebonyolítására is!
Jó ár-érték arányú étterem Kaposváron

A legjobb étterem Kaposváron 

„A Memoriae étterem a legjobb étterem Kaposváron” – ezt nem mi mondjuk, hanem visszajáró vendégeink, akik képesek akár órákat is vezetni azért, hogy Pap Zoltán corporate séf különleges recepttúráit ízleljék újra meg újra. Nem egy vendégünk mondta már, hogy balatoni kiruccanásaik alkalmával mindig ide járnak vissza, hiszen szerintük nemcsak a legjobb étterem Kaposváron címet érdemli ki éttermünk, hanem a könyék legjobb étterme rangot. Mindig elismeréssel hallgatjuk az ilyen véleményeket, illetve olvassuk az ehhez hasonló értékeléseket:

„Az étterem maga az megtestesült minőség, igényesség, különlegesség. Semmiképpen nem szabad kihagyni. Az ételeink nagyon finomak, különlegesek voltak. A személyzet nagyon barátságos, figyelmes, segítőkész.”

„Fantasztikus italok és ételek, példátlan kivitelezéssel és tálalással, elérhető árakon. Tiszta, igényes teríték, figyelmes felszolgálás. Mindezt megtapasztalva végigkóstoltuk volna az egész repertoárt.”
 

Szeretnéd te is megtapasztalni, hogy miért a Memoriae étterem a legjobb étterem Kaposváron? Megkóstolnád a környék legfinomabb ételeit? Olyan különleges falatokat kóstolnál, amiket még eddig soha? Foglalj asztalt hozzánk! Nagy szeretettel várunk!

Foglalj asztalt most!

 

Exkluzív étterem Kaposváron verhetetlen áron

Étterem Kaposváron minőségi ételekkel, nem hétköznapi fogásokkal?Pap Zoltán corporate séf fine dining minőségben készíti el a nemzetközi konyha legkülönlegesebb gasztronómiai specialitásait. Étlapunk tele van különlegesebbnél különlegesebb ételekkel, lehetőséged nyílik olyan ételek megkóstolására is, amiket otthon nem szoktál készíteni. A hagyományos ételek helyett új íz élmények felfedezésére invitálunk. Étlapunk folyamatosan frissül, hiszen friss, szezonális alapanyagokkal dolgozunk. Minőségi ételeink egyik titka a minőségi alapanyag. Steak, garnélarák, libamáj, lazac, mangalica karaj, borjú különleges fűszerezéssel, különleges köretekkel, és különleges tálalással jelenik meg a tányérokon. Aktuális étlapunkat itt találod!
 

Étterem Kaposváron kerthelyiséggel

A Memoriae étterem Kaposvár belvárosában található, nem messze a legszebb látnivalóktól, csodaszép épületektől, díjnyertes utcáktól. Ahogyan Kaposvár belvárosa, úgy éttermünk belső tere is le fog nyűgözni. A terítésre is nagy hangsúlyt fektetünk. Amennyiben a friss levegőn szeretnéd barátaid, családod körében fogásainkat megkóstolni, úgy éttermünk teraszos részét ajánljuk neked! Finom ételeinkhez pedig prémium italokat, különleges desszerteket is tudunk ajánlani. Gyakorlott kiszolgálóink segíteni fognak a választásban, amennyiben nem tudsz egyedül dönteni – a bőség zavarában sokakon kifog a döntés!
 

Étterem Kaposváron rendezvényekhez

Családi, baráti, esetleg üzleti rendezvényhez keresel rendezvényhelyszínt, ahol a cateringet, és a dekorációt is biztosítják? A Memoriae étterem Kaposváron különálló rendezvénytermekkel is rendelkezik, amik egyenkénti befogadóképessége 50 fő. Több sikeres üzleti rendezvény lebonyolításában is részt vett már profi, rendezvényszervezésre szakosodott csapatunk! Nemcsak helyszínt biztosítunk, valamint a felszolgált magas minőségű ételekről, és prémium italokról gonoszkodunk, hanem a dekorációról is, és igény esetén a teljes szervezése, valamint lebonyolítási folyamatban segítünk!

Születésnap, évforduló, balalgás, más családi ünnepség? Eljegyzés, esküvő? Üzleti rendezvény, konferencia, workshop, sajtótájékoztató, céges megbeszélés, évzáró, vagy csapatépítő rendezvény? A Memoriae étterem egyedi ajánlattal vár a számodra fontos napon!

AJÁNLATKÉRÉS

Hírek, aktualitások

Cookie Accepting
Popup Accepting1