Memoriae restaurant Kaposvár 7400 Kaposvár, Bajcsy-Zsilinszky u. 2. +36205407043 | Kattints

Étterem különterem Kaposváron, Étterem különterem Kaposváron üzleti rendezvényekhez, Étterem különterem privát rendezvényhez

HU EN
Étterem különterem Kaposvár

Étterem különterem Kaposvár

Foglalj asztalt most!

Étterem különterem Kaposváron, ahol privát, vagy üzleti jellegű rendezvények is zavartalanul lebonyolíthatóak? A Memoriae étterem több elkülöníthető különteremmel is rendelkezik, amik igényre szabva rendezhetőek be! 
Étterem különterem Kaposváron privát rendezvényekhez

Étterem különterem Kaposvár belvárosában

Születésnap, ballagás, évforduló, eljegyzési parti, osztálytalálkozó, más családi, vagy baráti összejövetel, üzleti esemény, céges ünnepi ebéd, vagy vacsora, csapatépítő, fontos üzleti találkozó ebéddel összekötve, továbbképzés, vagy termék bemutató?  Még nincsen meg az alkalomhoz illő étterem különterem Kaposvár? A Memoriae étterem Kaposvár festőien szép belvárosában található, könnyen megközelíthető helyen, külön parkolóval, exkluzív környezetben. Bármilyen rendezvényről, összejövetelről is van szó, éttermünk külön termei nyugodt légkört, privát szférát teremtenek, miközben a meghívottak a legfinomabb falatokat fogyaszthatják el. 

Egy különleges rendezvényhez, különleges rendezvény különterem illik! Kérj egyedi ajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével!

Kérdése van? Írjon nekünk, felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Űrlapunkon megadott elérhetőségeid egyikén hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.
Sajnos most nem tud ajánlatot kérni tőlünk, kérjük nézzen vissza később.

 

Exkluzív étterem különterem Kaposvár

Exkluzív étterem különterem Kaposvár belvárosában, ahol igazi élmény lehet bármilyen találkozó, összejövetel? A Memoriae étterem magas színvonalú kiszolgálása, különleges, fine dining minőségű ételei, valamint prémium italai nemcsak téged, hanem minden meghívott felet teljes mértékben le fognak nyűgözni! Exkluzív környezet, berendezés egyedi igények alapján, szükség szerint egyedi dekoráció, különleges menüsor, lehetőség torta rendelésére, vendégigényekhez igazodó kibővített nyitva tartás - kell ennél jobb étterem különterem Kaposváron?

Étterem különterem Kaposváron nagy befogadóképességgel

A Memoriae étteremnek több különálló rendezvényterme is van, 30+50+50 fő befogadóképességgel, valamint ezen kívül teraszos rész is áll rendelkezésre. Az ültetett fogadás mellett, lehetőség van állófogadásra, svédasztalos fogadásra is, valamint büfé kiszolgálásra.  

Étterem különterem Kaposvár különleges ételekkel

A Memoriae étterem különtermeiben nagyon különleges menüt szolgálunk fel. Étlapunkon a nemzetközi konyha legfinomabb fogásai találhatóak meg. Pap Zoltán, Corporate Chef csapatával igazi műalkotásokat komponál a tányérokra, amik központi elemei olyan alapanyagok, mint a libanyak, fürjtojás, szarvasgerinc, sertésszűz, lazac, vagy éppen a garnéla. A fine dining ételekhez pedig prémium italokat szolgálunk fel. Ha a megfelelő környezet mellett, fontos a gasztronómiai színvonal is, akkor a tökéletes választás a rendezvényedhez a Memoriae étterem különterem Kaposváron! 


Étterem különterem Kaposváron üzleti alkalmakra

A Memoriae étterem különterem Kaposváron üzleti rendezvényekhez is tökéletesen alkalmas. Éttermi csapatunk egy része kifejezetten üzleti rendezvények megszervezésére, valamint lebonyolítására szakosodott. Professzionális csapatunk nagyon sok feladatot levesz a válladról, és segít, hogy egy nagyon sikeres, és emlékezetes esemény menjen végbe. Éttermünk különtermeiben minden szükséges eszköz megtalálható, amire szükséges egy céges rendezvényhez: projektor, Flip-Chart, vetítővászon, hifi, klíma is rendelkezésre áll. 

A Memoriae étterem különterem Kaposváron üzleti alkalmakra is első osztályú! Számos sikeres rendezvény lebonyolításra került már étterünk különtermében. Legyen a te rendezvényed a következő sikerünk!

Kérdése van? Írjon nekünk, felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Űrlapunkon megadott elérhetőségeid egyikén hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.
Sajnos most nem tud ajánlatot kérni tőlünk, kérjük nézzen vissza később.

 

Hírek, aktualitások

Cookie Accepting
Popup Accepting1