Memoriae restaurant Kaposvár 7400 Kaposvár, Bajcsy-Zsilinszky u. 2. +36205407043 | Kattints

Étterem rendezvényre Kaposváron: Memoriae étterem rendezvényre kaposváron, fine dining étterem rendezvényre

HU EN
Étterem rendezvényre Kaposváron

Étterem rendezvényre Kaposváron

Foglalj asztalt most!

A Memoriae tökéletes étterem rendezvényre Kaposváron: családi összejövetelek, baráti találkozók, esküvők, üzleti rendezvények, céges programok, zártkörű események megszervezése, és teljeskörű lebonyolítása a helyszín biztosításától kezdve, a cateringen át, a szükséges dekorációig.
Memoriae étterem rendezvényre Kaposváron

Étterem rendezvényre Kaposváron különteremmel

A Memoriae étterem rendezvényre Kaposváron tökéletesen alkalmas, ugyanis külön rendezvénytermeink is vannak, amik privát teret szolgálnak bármilyen eseményhez. 3 külön rendezvénytermünk van, valamint egy teraszos rész is rendelkezésre áll. A rendezvénytermek befogadóképessége 30+50+50 fő. Étterem rendezvényre Kaposváron? Nagyobb események esetében rendezvénysátraink nyújtanak tökéletes megoldást! Egyedi ajánlattal, teljeskörű kiszolgálással várunk. Egyedi, kedvezményes ajánlatot állítunk össze minden egyes rendezvényre, egyedi igényeiddel is keress meg minket bátran! 

Kérdése van? Írjon nekünk, felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Űrlapunkon megadott elérhetőségeid egyikén hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.
 

Minőségi étterem rendezvényre Kaposváron: Memoriae Étterem

A helyszín a minden rendezvény lelke. Minőségi rendezvényhez minőségi étterem illik! Elegáns berendezés, változatos étlap, minőségi alapanyagok, különleges fogások, prémium italok, egyedi dekoráció, szakszerű felszolgálás – a Memoriaie étterem rendezvényre Kaposváron mindezt biztosítja. Konyhánk nem átlagos, ételeink messze meghaladják a megszokott színvonalt, nagyszerű séfjeink a nemzetközi konyha legfinomabb ételeit tálalják, nem is akárhogyan. A rendezvény vendégei el lesznek kápráztatva a fogásokkal. Eredetileg éttermünk fine dining fogásokat készít, de igény esetén más jellegű ételek előrendelése is lehetséges. Nemcsak ültetett terítésre, hanem állófogadásra, svédasztalos kiszolgálásra, sőt még büfé kiszolgálásra is van lehetőség. 
 

Étterem rendezvényre Kaposváron üzleti alkalmakra

Étterem rendezvényre Kaposváron, ami elegáns, exkluzív, lehetőség van privát események lebonyolítására, a színvonal kellőképpen magas akár üzleti partnerek lehengerlésére is, ahol nemcsak a hagyományos magyar ételek, hanem a nemzetközi konyha remekei is elérhetőek? A Memoriae étteremnek nagy tapasztalata van üzleti események lebonyolításában, számtalan cég választotta már exkluzív éttermünket, és szakértelmünket, nem véletlenül! Az üzleti eseményre érkezőeket teljeskörű szolgáltatásokkal várjuk, ami magában foglalja a helyszín biztosításán kívül a cateringet, terítést, valamint díszítést is. Céges megbeszélés, partner találkozó, termék bemutató, üzleti konferencia, sajtótájékoztató, céges évzáró, vagy csapatépítő esemény? Kérj egyedi ajánlatot hozzánk? Hiszen a tökéletes étterem rendezvényre Kaposváron a Memoriae étterem!

Kérdése van? Írjon nekünk, felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Űrlapunkon megadott elérhetőségeid egyikén hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.
 

Étterem rendezvényre Kaposváron családi eseményekre is

Nemcsak üzleti alkalmakkor, hanem olyan családi-baráti események megünneplésére is tökéletesen alkalmas éttermünk, mint születésnap, évforduló, ballagás, diplomaosztó, eljegyzés, vagy akár esküvő. Profi rendezvényszervező csapatunk segít minden szervezési lépésben, hogy a legtöbbet hozhasd ki a rendezvényből, és minden vendég boldogan távozhasson! Egyedi igényedet, például tortarendelés, születésnapi díszítés jelezd kollégáinknak! 

Kérdése van? Írjon nekünk, felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Űrlapunkon megadott elérhetőségeid egyikén hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.
 

Étterem rendezvényre Kaposváron a belvárosban

Kaposvár tökéletes helyszínül szolgál a következő rendezvényed lebonyolítására, hiszen nemcsak csodaszép, és különleges, hanem nagyon egyszerűen megközelíthető is. A Memoriae étterem rendezvényre Kaposváron azért is remek választás, mert a belvárosban található. Könnyű kísérőprogramot találni, és idetalálni is. Vendégeink számára ingyenes parkolási lehetőséget is biztosítunk.
 

Hírek, aktualitások

Cookie Accepting
Popup Accepting1