Memoriae restaurant Kaposvár 7400 Kaposvár, Bajcsy-Zsilinszky u. 2. +36205407043 | Kattints

Étterem születésnapra Kaposváron, legjobb étterem születésnapra Kaposváron, elkülöníthető teremmel, tortarendeléssel

HU EN
Étterem születésnapra Kaposváron

Étterem születésnapra Kaposváron

Foglalj asztalt most!

Étterem születésnapra Kaposváron? A Memoriae belvárosi étterménél keresve sem lehetne jobb helyszínt találni - akár egy romantikus születésnapi vacsoráról legyen szó, akár egy nagyobb születésnapi összejövetelről!
Étterem születésnapra Kaposváron torta rendeléssel

Étterem születésnapra Kaposváron?

A születésnap nagyon fontos esemény, hiszen egy évben csak egyszer van, ezért méltóképpen meg kell ünnepelni! Manapság egyre inkább az élményalapú ajándékok felé terelődnek a trendek. Az emberek rájöttek, hogy sokkal jobb dolog maradandó élményeket ajándékozni, mint felesleges tárgyakat! Mond veled hányszor fordult már elő, hogy nem tudtad felidézni, hogy mit kaptál az előző születésnapodra? A családi emlékekről, ballagási ünnepségekről, közös ebédekről azonban sokkal nehezebb megfeledkezni! Ünnepeljétek meg a számotokra fontos ember születésnapját egy emlékezetes ebéddel, vagy vacsorával a különleges Memoriae étteremben, és teremtsetek ezzel különleges emlékeket!  Tökéletes ajándék a Memoriae étterem születésnapra Kaposvár belvárosában!

Egy különleges étterem születésnapra Kaposváron, ami tökéletes helyszín egy különleges alkalom megünneplésére? Foglalj asztalt a Memoriae étterembe!

Foglalj asztalt most!


Különleges étterem születésnapra Kaposváron

Minden születésnap különleges, ezért különleges helyszínen kell megünnepelni! Az évben egyszer mindenki megérdemel egy kis fényűzést: különleges falatokat, italokat. Tökéletes étterem születésnapra Kaposváron a Memoriae étterem, már csak azért is, mert maga az étterem is exkluzív, elegáns, és az étlap is nagyon különleges. Olyan fogásokat kóstolhattok meg nálunk, amit más éttermekben nem. Pap Zoltán, Corporate Chef gondoskodik a finom születésnapi fogásokról, és a születésnapokhoz illő tálalásról. A gasztronómiai specialitások, a nemzetközi konyha legkülönlegesebb fogásai friss, szezonális alapanyagokból készülnek. 
 

Étterem születésnapra Kaposváron különleges menüvel

A születésnapost és vendégeit egy igazi gasztronómiai utazásra invitáljuk. Az utazás során olyan különleges ételeket is megkóstolhat, mint borjú medaillion, lazac steak, ricottás spenótos raviolival, citrusos vajmártással, bélszín rossini, szarvasgombás burgonyapürével, vagy garnéla különleges fűszerezéssel. Aktuális, teljes étlapunk IDE kattintva elérhető! A különleges ételek mellé természetesen különleges italok is dukálnak, itallapunkon a legkülönlegesebb pezsgők is megtalálhatóak, de ezek mellett prémium borok, röviditalok, házi limonádék, más alkoholmentes italok nagy választékával várunk! A Memoriae étterem születésnapra Kaposváron akkor is tökéletes ajándék, ha a szülinapos nem nagy gasztro fanatikus!
 

Étterem születésnapra Kaposváron tortával

Nemcsak a teljes menüsort biztosítjuk az ünnepre! Éttermünk kínálatában prémium torták is megtalálhatóak, amik előrendelhetőek! Több íz közül lehet választani, a teljes lista itt található! Kérjük, előre egyeztess személyzetünkkel egyedi kéréseiddel kapcsolatban! 

Foglalj asztalt most!

 

Étterem születésnapra Kaposváron születésnapi rendezvényhez 

A Memoriae étterem születésnapra Kaposváron születésnapi rendezvényhez is ideális, ugyanis több, elkülöníthető rendezvényteremmel is rendelkezünk, amit igény szerint alakítunk ki, rendezünk be. Termeink egyenként 30+50+50 fő befogadására alkalmasak, tehát nagyobb szabású születésnapi rendezvény lebonyolítására is van lehetőség, nemcsak szűk körű családi születésnapi ebédekre, vagy vacsorákra. Jól felkészült rendezvényszervező csapat segíti az esemény sikeres lebonyolítását, a helyszín biztosításán, cateringen túl, egyedi dekoráció igénybevételére is van mód. Lehetőség van az ültetett fogadáson túl állófogadás, svédasztalos menü, bekészítéses, azaz büfé jellegű kiszolgálásra is.  

Étterem születésnapra Kaposváron egy fergeteges születésnapi partihoz? Kérj egyedi ajánlatot, mielőtt betelik a naptárunk a fontos napon!

Kérdése van? Írjon nekünk, felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Űrlapunkon megadott elérhetőségeid egyikén hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.
 

Hírek, aktualitások

Cookie Accepting
Popup Accepting1