Memoriae restaurant Kaposvár 7400 Kaposvár, Bajcsy-Zsilinszky u. 2. +36205407043 | Kattints

Hova vidd üzleti partnered? Hova vidd az üzleti partneredet tárgyalni, mire figyelj a tárgyaláskor? Tárgyalási tippek

HU EN
Hova vidd üzleti partnered? A legjobb tárgyalás tippek egy helyen!

Hova vidd üzleti partnered? A legjobb tárgyalás tippek egy helyen!

Foglalj asztalt most!

Szeretnéd a lehető legtöbbet kihozni a tárgyalásaidból? Egy vállalkozás élettartama lemérhető azon, hogy hogyan épülnek fel belső és külső kapcsolatai. Az első benyomás minden esetben hihetetlenül fontos, ezért az is számít, hogy milyen helyszínre viszed üzleti partneredet! Nemcsak a kapcsolat kialakítása, hanem fenntartása is kiemelt jelentőségű, ha megfelelően ápolod ezeket a kapcsolatokat, hosszú távon pénzt takaríthatsz meg! Hogyan csináld?
Hova vidd üzleti partnered vacsorázni?

Első számú tárgyalási tipp: A személyes kapcsolat kialakítása nagyon fontos!

Bár úgy tűnhet, hogy egy e-mail üzenetváltás is elegendő, egy telefonhívás vagy személyes interakció hihetetlenül fontos a kapcsolat kialakításához a tárgyalás előtt. Amikor potenciális üzleti partnered látja az arcodat vagy hallja a hangodat, az azonnal személyesebb, mint egy e-mail, és sokkal könnyebben egyetértésre lehet ez által jutni. Mielőtt belevágnál a tárgyalásokba, szánj legalább öt percet egymás megismerésére. Tanulmányok kimutatták, hogy az emberek együttműködőbbnek, bizalmasabbnak érzik magukat, és hajlandóbbak megosztani az információkat, amikor egy tárgyalást kis beszélgetés előzi meg.


Hova vidd üzleti partnered? A tökéletes helyszíntárgyaláshoz!

Amennyiben tárgyaláshoz keresel üzleti helyszínt, feltehetőleg nem is olyan titkolt vágyad, hogy lehengereld partneredet. Azonban nagyon fontos szempont, hogy megtaláld a tökéletes egyensúlyt, és nagyon sokkal ne mutass többet annál, amit céged képvisel. Egyértelmű, hogy nem a céges menzán fogod meghívni, de nem feltétlenül kell a legnépszerűbb éttermet választani, már csak azért sem, mert a privát atmoszféra is nagyon fontos. A Memoriae étteremben lehetőség van privát hely foglalására is. A berendezés nagyon elegáns, exkluzív hatást kell, csakúgy, mint a legfinomabb szezonális fogásokkal telepakolt étlap, és a hozzá kínált prémium italok. A nemzetközi konyha ételeivel, modern fűszerezéssel dolgoznak kiváló séfjeink, akik nemcsak a Te, hanem partnered tányérjára is különleges gasztronómiai remeket varázsolnak majd.
Kaposvár legexkluzívabb éttermében, a Memoriae Étteremben garantáltan le tudja nyűgözni üzleti partnereit, meg tudja őket győzni kifinomult stílusáról, jó ízléséről! 

Foglalj asztalt most!

 

Második számú tárgyalási tipp: Bátorítsd a kétirányú beszélgetést!

Ahhoz, hogy mindkét fél jól érezze magát a tárgyaláson, mindkét felet meg kell hallgatni. Nemcsak a beszédtémákra kell felkészülnöd, hanem a meghallgatásra is. Ne feledd, a másik személy olyan dolgokkal érkezett, amelyeket ő is szeretne megosztani. Ha mindkét fél úgy érzi, hogy meghallgatják, jobban felkészült arra, hogy tárgyaljon arról, amiről kell, és nagyobb esélye van a megegyezésnek. A nyílt kommunikáció a hatékony partnerség és az erős kapcsolat építőköve is.
 

Harmadik számú tárgyalási tipp: Érkezz felkészülten!

Bármilyen tárgyalásról is legen szó, fontos szabály, hogy meg kell határoznod a végső célt, és egy elképzelést arról, hogy miben vagy hajlandó megmozdulni. Például, amikor egy személy tárgyalásba kezd egy magasabb fizetésről, letehet egy számot az asztalra, amely magasabb, mint a végső célja, így a másik személy úgy érezheti, hogy sikerült érvényesíteni a saját akaratát is. Valójában az első ember azt a fizetést kapja, amit szeretne, mert a célbérnél magasabb számot írt ki. Lépj be üzleti tárgyalásaidba egy tervvel arra vonatkozóan, hogy mi az, ami nem tárgyalható, és mi az, ami megváltoztatható.
 

Negyedik számú tárgyalási tipp: Kémleld külső szemszögből a tárgyalást!

Néha, különösen a kisvállalkozások tulajdonosai számára, könnyű személyesen venni a dolgokat. Emlékeznünk kell arra, hogy a tárgyalások során csak üzlettel foglalkozunk. Az üzleti életben nincs helye az érzelmeknek; valójában az érzelmek gyakran galibát okozhatnak az üzleti ügyekben. Ha ez nehéz számodra, próbáld meg kívülálló szemszögből nézni az ügyet, hogy nagyobb sikereket érhess el! Ezzel eltávolítod magadat és érzelmeidet a tárgyalásból. Üzleti partnered professzionálisabbnak fog látni, ami a kapcsolat ápolása céljából kiemelten fontos.
 

Ötödik számú tárgyalási tipp: Ne csak a mára koncentrálj!

Könnyű kifejezetten csak a mai üzletre koncentrálni, néha azonban hosszú játékot kell játszanunk. Gondold át a tárgyalás során, mit jelenthet egy hosszú távú kapcsolat ezzel az üzleti partnerrel. További ajánlatokat fog hozni a jövőben? Van lehetőség sokkal nagyobb bevételre? Néha ma kevesebb értéket kell vennünk, és el kell cserélnünk jövőbeli üzletekre. Ezt csak a hosszú távú kapcsolat fontosságának mérlegelésével lehetséges! 
 

Hírek, aktualitások

Cookie Accepting
Popup Accepting1