Memoriae restaurant Kaposvár 7400 Kaposvár, Bajcsy-Zsilinszky u. 2. +36205407043 | Kattints

Kaposvár étterem menü, heti ajánlat a Memoriae étteremben

HU EN
Kaposvár étterem menü

Kaposvár étterem menü

Foglalj asztalt most!

Memoriae Kaposvár étterem menüje folyamatosan frissül, az elérhető alapanyagok függvényében. Igyekszünk a szezonnal leginkább megfelelő menüsort összeállítani vendégeink részére, aktuális étlapunk elérhető weboldalunkon is.
Kaposvár étterem menü chef ajánlat

Memoriae Kaposvár étterem menü

Éttermünk menüje a világ legfinomabb ételeiből áll, és ezt nem csak mi mondjuk. Chefünk a nemzetközi konyha legremekebb fogásai átalakításával állította össze éttermünk étlapját.  A legjobb ételeket szervírozzuk különleges tálalásban, finomabbnál finomabb borokkal, olasz koktélkülönlegességekkel, röviditalokkal. Étlapunk szezononként változik, de a Memoriae Kaposvár étterem menüje elérhető honlapunkon, ezért asztalfoglalás, indulás előtt bárki ellenőrizheti, hogy talál-e a számára kedvező ételkülönlegességet. A menüt az alábbi gomb megnyomásával lehet megtekinteni:
Étlap

A Memoriae Kaposvár étterem menü chef ajánlata

A Memoriae Kaposvár étterem menü is tartalmaz mindig egy kedvezményes előétel + főétel kombinációt, ami az adott héten elérhető hétfőtől egészen péntekig. Mi nem heti menünek hívjuk ezt, hiszen éttermünk színvonalához nem lenne méltó. Ezt a különleges fogás is Corporate Chefünk gondosan előkészített kompozíciója alapján megálmodott ételkülönlegesség. A Memoriae Kaposvár étterem menü chef ajánlata az alábbi gomb megnyomásával érhető el:
Chef ajánlat 

Memoriae Kaposvár étterem menü és itallap

A Memoriae Kaposvár étterem menüje csakis magas minőségű alapanyagokból készült különleges ételeket tartalmaz, és itallapunkat is ehhez méltóan igyekeztünk megalkotni. Kizárólag a környék legjobb pincéinek borait szolgáljuk fel, mindig aktuálisan az ételhez leginkább passzoló fajtát, és röviditalaink között is a prémium fajták szerepelnek. Azoknak akik nem fogyasztanak alkoholt, mesterséges adalékoktól mentes limonádékat, és alkoholmentes koktélkülönlegességeket tudunk ajánlani. Itallapunk is elérhető a menükínálataink mellett honalpunkon.
Itallap
 

Memoriae Kaposvár étterem menü reggelihez

Éttermünkben nemcsak ebédre, hanem reggelire is várunk. A Memoriae Kaposvár étterem nagyon különleges reggeli menüt állított össze, amin megtalálhatóak sós, és édes reggelifinomságok, és kávék is egyaránt. Tökéletes egy hétvégi brunchoz is, itt Kaposváron!
Reggeli ajánlat 

Memoriae Kaposvár étterem menü árak

A Memoriae Kaposvár étterem menü árakkal feltüntetve elérhető honlapunkon. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk, de ezt mindig frissítjük étlapunkon, és honlapunkon is egyaránt. A Memoriae Kaposvár étterem menü pontos allergén jelölést is tartalmaz az étel érzékenyek, vegánok, vegetáriánusok számára. A pontos allergén leírásokat itt találod!
Allergének
 

Memoriae Kaposvár étterem menü eseményekhez

Éttermünk rendezvényekhez is készít különleges fogásokat, egyszerű hidegtálakat, szendvicseket, és apró falatkákat, süteményeket is. Legyen szó céges eseményekről, családi, baráti rendezvényekről, esküvőkről, a Memoriae profi rendezvényszervező csapatára, és legjobb szakácsaira is számíthatsz. Nemcsak ételrendelésre, hanem rendezvények helyszíni lebonyolítására is van lehetőség privát rendezvénytermeinkben. Kérj ajánlatot akár teljes körű szervezéshez is!

Kérdése van? Írjon nekünk, felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Űrlapunkon megadott elérhetőségeid egyikén hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.

Hírek, aktualitások

Cookie Accepting
Popup Accepting1