Memoriae restaurant Kaposvár 7400 Kaposvár, Bajcsy-Zsilinszky u. 2. +36205407043 | Kattints

Romantikus vacsora Kaposváron: Memoriae Romantikus vacsora Kaposvár belvárosában

HU EN

Romantikus vacsora Kaposváron

Születésnapra, évfordulóra, vagy csak úgy meglepetésként párodnak nincs is jobb ajándék, mint egy romantikus vacsora Kaposváron, a Memoriae éttermében. Különleges fogásokkal, az ételekhez legjobban passzoló borokkal, prémium pezsgőkkel, desszertkülönlegességekkel, és egyedülállóan romantikus hangulattal várunk!
Romantikus vacsora Kaposvár belvárosában

Különleges romantikus vacsora Kaposváron

A Memoriae étteremnek már a nevében is benne van az emlék szó. Vendégeinknek nemcsak egy egyszerű vacsorát biztosítunk, hanem egy nagyon emlékezetes élményt próbálunk meg varázsolni. Egy olyan romantikus vacsora Kaposváron, amire még sokáig boldogan emlékeznek vissza? Pap Zoltán, Corporate Chef különlegesebbnél is különlegesebb ételeket varázsol a tányérokra. Étlapunkon több, a romantikus vacsorákhoz passzoló étel is megtalálható. Mivel mindig minőségi, friss alapanyagokkal dolgozunk, étlapunk szezononként frissül. Ebben a szezonban minden eddiginél különlegesebb fogásokat terveltek ki chefjeink. Friss étlapunkat weboldalunkon is megtalálhatod.
ÉTLAP

Persze egy romantikus vacsora Kaposváron nem lenne teljes prémium italok nélkül. A legjobb helyi, balatoni, és nemzetközi borkülönlegességeket hűtjük be a nagy pillanatokra, több prémiumpezsgő is megtalálható bárunkban. Valamint vannak különleges koktéljaink is, akár alkoholmentes kivitelben is, amik a hölgyek nagy kedvenceik. 
ITALLAP 

A Memoriae étterem a város belvárosában található, amely önmagában is nagyon hangulatos és szép környezetet biztosít egy romantikus estére. Az étterem elegáns és stílusos belső terekkel rendelkezik, ami hozzájárul a különleges hangulathoz. Válasszátok a legromantikusabb, legkülönlegesebb éttermet, amiért mások egészen a Balaton partjáról is elutaznak! Romantikus vacsora Kaposváron a Memoriae étteremben? Ha meg van már a dátum a vacsorához, akkor javasoljuk, hogy foglalj asztalt az alábbi űrlap segítségével! A megjegyzések rovatokba írd be különleges igényeidet is, hogy a romantikus vacsora Kaposváron tényleg tökéletes lehessen!
 

Romantikus vacsora Kaposváron akár első randevúra is

Egy romantikus vacsora ideális lehetőség arra, hogy közelebb kerüljetek egymáshoz, és jobban megismerjétek egymást. Miközben a mennyei fogásokat várjátok, tudtok beszélgetni. A fogásokhoz illő boroknak köszönhetően közelebb kerülhettek egymáshoz. Minden hölgy vágya egy romantikus vacsora Kaposváron, még akkor is, ha nem mondja!  Hosszabb kapcsolat esetén segíthet újra fellobbantani a lángot és emlékeztetni magatokat az együtt töltött szép pillanatokra. A Memoriae étterem különleges atmoszférája különösen segít majd ebben. 
 

Romantikus vacsora Kaposváron különleges alkalmakra

Egy romantikus vacsora Kaposváron minden különleges alkalomra tökéletes ajándék. Manapság már egyre inkább szokás élményt, mintsem felesleges tárgyakat adományozni. Ünnepeljétek meg házasságotok évfordulóját egy különleges vacsorával, amely méltóképpen emlékeztet az együtt eltöltött évekre. A Valentin-nap klasszikus alkalom a romantikus vacsorára, jellemzően mi is különleges menüre készülünk erre a különleges napra, ahogyan Nőnapi meglepetéseink is szoktak lenni. Persze egy romantikus vacsora Kaposváron nem igényel különleges alkalmat, az év bármelyik napján prémium kiszolgálásban részesültök majd! 
 

Romantikus vacsora Kaposváron étel érzékenyeknek

Egy romantikus vacsora Kaposváron mindenkinek jár, még azoknak is, akik gluténérzékenyek, laktózérzékenyek, cukorbetegek, vegán életmódot folyatatnak, vagy bármilyen más egyedi igényük van. A Memoriae étteremben mindenre fel vagyunk készülve, chefjeink, és felszolgálóink is ismerik az allergéneket, a különböző érzékenységeket – ki vannak képezve. Étlapunkon fel vannak tüntetve az allergének, amennyiben speciális igényeitek vannak, jelezd nekünk, és extra figyelemet fordítunk majd a tányérjaitokra! Akár az asztalfoglalásnál, akár a helyszínen is jelezhetitek az igényt. Egy kedves ételérzékeny vendégünk értékelése:
„Nagyszerű a hely, remek ételek, ízléses tálalás. Nagyon kedves a kiszolgálás. Az allergének fel vannak tűntetve az étlapon, de a pincérek is készségesen segítenek. Lehet találni gluténmentes, tojásmentes, laktózmentes fogásokat is. Nagyon meg voltunk elégedve. 10/10.”
 

Hírek, aktualitások

Cookie Accepting
Popup Accepting1