Memoriae restaurant Kaposvár 7400 Kaposvár, Bajcsy-Zsilinszky u. 2. +36205407043 | Kattints

Lánybúcsú étterem Kaposváron - A Memoriae étterem tökéletes választás lánybúcsúkhoz

HU EN
Lánybúcsú étterem Kaposváron

Lánybúcsú étterem Kaposváron

Foglalj asztalt most!

Lánybúcsú étterem Kaposvár belvárosában? A Memoriae eleganciája, csodás külső, és belső terei, és még annál is csodásabb tányérjai, étel különlegességei, és koktéljai le fognak venni a lábadról.
Lánybúcsú étterem Kaposvár belvárosában

Lánybúcsú étterem Kaposváron

Lánybúcsúhoz kerestek éttermet Kaposváron? Szeretnétek valami különleges helyet találni, ahol igazán emlékezetes lehet a nagy nap? Akár a nagy buli előtt szeretnétek valami finomat enni, akár a vacsora lesz a fő program a Memoriae étterem tökéletes választás! A klasszikus ételeken túlmutató fine dining ételekkel, és különleges koktélokkal várjuk az ünneplő csapatot. Foglaljatok asztalt, és egyeztessetek előre különleges kéréseitekkel kapcsolatban!

Foglalj asztalt most!


 

Lánybúcsú étterem Kaposváron programötletek

Egy lánybúcsú nagyon különleges alkalom, hiszen egy ember életében jó esetben csak egyszer kerül rá sor, ezért méltóképpen kell megünnepelni! A lánybúcsú nem csupán egy szimpla előkészület a házasságkötéshez, hanem egy különleges alkalmat jelent a menyasszony és barátnői számára, hogy együtt ünnepeljenek, emlékezzenek, és jól érezzék magukat A Memoriae lánybúcsú étterem Kaposváron tökéletes helyszín erre: tágas asztalaink, privát tereink, és leválasztható rendezvénytermünk is megfelelő lehet egy kis csajos zug kialakításához, és mindenféle lánybúcsús programhoz. Van is néhány ötletünk nektek a meghitt lánybúcsúhoz:
  • Régi képek visszanézése
  • Régi beszélgetések tanulmányozása
  • Vicces történetek felelevenítése
  • Régi kedvenc zenék visszahallgatása
  • Csukott szemes koktélfelismerés
  • Lánybúcsús kvíz
  • Lánybúcsús próbatétel
  • Jövőkalkulátor horoszkóp felolvasása

Lánybúcsú étterem Kaposváron egy emlékezetes estéhez

A nagyobb lánybúcsúkra érkezőket éttermünk különtermébe várjuk, a kisebb létszámú eseményekhez pedig privát asztalaink nyújtanak tökéletes helyszínt. A Memoriae lánybúcsú étterem Kaposváron, és rendezvényszervező csapatunk igyekszik minden kérésnek eleget tenni. Lehetőség van különleges ünnepi menüsor előrendelésére, valamint különleges koktél kóstolóra is. A hangulatos dekorációt - akár csak egy emlékdobozt szeretnétek virágokkal kirakva, akár pedig valami látványos dekorációt, sok lufival- az Eni virágbolt munkatársaival együtt igények szerint készítjük el.
 

Lánybúcsú étterem Kaposváron különleges étteremben

A Memoriae lánybúcsú étterem Kaposváron különleges menüsorral várja a lánybúcsús vacsorára érkező csapatot. Lehetőségetek nyílik végigkóstolni az összes különleges ételt, amit még esetleg eddig nem tettetek: máj mousse, szarvasnyak, marhasült, libamáj, lazac bőrén sütve, tarja steak, mangalicaszűz különleges köretekkel, és még különlegesebb csodaszép tálalással. Minden fogás jól fog mutatni a fotókon is, akár az emléktárban, akár az Instagramon. A teljes étlapot, és az árainkat is megnézhetitek aktuális étlapunkon.
Étlap
Az étlapunkat Corporate Chefünk állította össze a szezonnak megfelelő ételspecialitásokból, kizárólag friss, minőségi alapanyagokból dolgozunk, hogy a végeredmény is tökéletes legyen. Különleges desszerteket is találhattok étlapunkon! 

Hírek, aktualitások

Cookie Accepting
Popup Accepting1