Memoriae restaurant Kaposvár 7400 Kaposvár, Bajcsy-Zsilinszky u. 2. +36205407043 | Kattints

Legénybúcsú étterem Kaposváron a Memoriae étteremben: Elegáns legénybúcsú étterem Kaposvár belvárosában

HU EN
Legénybúcsú étterem Kaposvár

Legénybúcsú étterem Kaposvár

Foglalj asztalt most!

A Memoriae egy tökéletes legénybúcsú étterem Kaposvár belvárosától pár percre, csendes-békés helyen, elegáns, ünnephez méltó környezetben. Az étlapunk, és itallapunk is tele van különlegességekkel, amik emlékezetessé teszik majd az estét.
Legénybúcsú étterem Kaposvár belváros

A feledhetetlen legénybúcsú étterem Kaposváron

A legénybúcsú egy nagyon különleges alkalom, amit rendesen meg kell ünnepelni! Éttermünk mottója: „Az elefánt sosem felejt, és mi azért dolgozunk nap mint nap, hogy kedves Vendégeink számára is felejthetetlen emlékeket nyújtsunk, és örömmel gondoljanak vissza a nálunk eltöltött időre, a gasztronómiai élményekre!” Egy legénybúcsú esetében különösen megdolgozunk ezekért a felejthetetlen emlékekért. Étlapunk tele van igazi férfi hasakba való fogásokkal, itallapunkon pedig csak úgy hemzsegnek a prémium italok. Biztosan a ti kedvencetek is megtalálható nálunk, ha kell, keverünk is be különlegességeket!
 

Legénybúcsú étterem Kaposváron különleges ünnepi étlappal

Sokak szerint a jól működő házasság alapja, hogy a férfinek a hasa mindig legyen tele! A Memoriae étteremben nem csak sokat, hanem jókat is ehettek. Tudjuk, hogy egy férfi, legyen az még éppen legény korban, jó húsok nélkül nem lakik jól. Szarvasnyak, marhasült, libamáj, bélszín, tarja steak, mangalicaszűz, libacomb, és sok-sok finom húsos étel szerepel az étlapunkon mennyei köretekkel. Ilyen egy jó legénybúcsú étterem Kaposváron! 
Étlap
 

Legénybúcsú étterem Kaposvár prémium itallappal

Egy legénybúcsú étterem Kaposváron csak akkor az igazi, ha prémium italok is vannak, méghozzá nagy választékban.  Itallapunkon lefelé kell majd görgetnetek, hiszen a kávék, valamint rostosüdítők után következnek csak az alkoholos finomságok. Nemcsak a megszokott pezsgőket találjátok meg itallapunkon az ünneplésen, hanem prémium pezsgőket is, és minőségi, megfizethető italokat is. A környék pincészeteinek legjobb borai között válogathattok, de vannak külföldi boraink is. Whiskey, vodka, rum, gin, konyak, tequila, likőrök, és természetesen az egyik legjobb pálinka márka is megtalálható nálunk. Prémium söreink mellé néhány alkoholmentes sört is elrejtettünk a hűtőben, a sofőröknek. 
Itallap
 

Legénybúcsú étterem Kaposvár privát teremmel

Amennyiben nagyobb legénybúcsút szerveztek, nem csak egy-két asztalnyi társaság jönne össze, akkor ajánljuk figyelmetekbe privát rendezvénytermeinket. Itt a vendégektől elzárt, külön térben ünnepelhetitek meg ez a különleges eseményt. Azért is a Memoriae a legjobb legénybúcsú étterem Kaposváron, mert az RV Eventtel együttműködve teljes körű szolgáltatásokat biztosítunk a szervezésben, és lebonyolításban is igény esetében. Ez a menü biztosításán, a cateringen túl a vendégek fogadását, a dekorációt, a programok szervezését is magában foglalja. 
 

Amennyiben egy igazán emlékezetes estét szeretnétek, legyen ez az egy egyszerű vacsora, vagy egy nagyobb iszogatás, kérjetek egyedi ajánlatot elképzeléseitekkel, és összeállítunk számotokra egy kedvezményes csomagot a legénybúcsúhoz!

Kérdése van? Írjon nekünk, felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Űrlapunkon megadott elérhetőségeid egyikén hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.
Sajnos most nem tud ajánlatot kérni tőlünk, kérjük nézzen vissza később.

Hírek, aktualitások

Cookie Accepting
Popup Accepting1