Memoriae restaurant Kaposvár 7400 Kaposvár, Bajcsy-Zsilinszky u. 2. +36205407043 | Kattints

Ezek lesznek a legjobb esküvői színek 2024-ben - felkapott esküvői színek, amik csodásan mutatnak

HU EN
Ezek lesznek a legtrendibb esküvői színek idén

Ezek lesznek a legtrendibb esküvői színek idén

Foglalj asztalt most!

Az esküvők nagyon fontos része a dekoráció. A nélkül nem lehet elkezdeni dekorálni, hogy ne lenne egy meghatározó esküvői szín. Milyen legyen az esküvő színe? Rendezvényszervező kollégáink összegyűjtötték mely színek lesznek idén a legtrendibbek az esküvőkön. Jöjjenek 2024 legrendibb esküvői színei, amik a Te Nagy Napodon is nagyon jól mutathatnak.
Legtrendibb esküvői színek 2024-ben

Poros kék és fehér az egyik legtredibb esküvői szín kombináció 

A kék szerelmesei nagyon jól járnak idén, hiszen a fehérrel nagyon jól kombinálható az úgynevezett poros kék, ami nem az a nagyon erős kék, ami minden tekintetet oda vonz, hanem egy lágyabb verziója.  A lágy színek visszafogottak és romantikusak, miközben a hangsúlyt a kötözködő páron tartják. Ez a színséma ideális tengerparti esküvőkhöz, valamint szabadtéri összejövetelekhez egy alpesi tó vize mellett, de beltéren is nagyon ügyesen lehet velük játszani. Dekoratőr kollégáinknak számos ötlete van ezzel kapcsolatban.
 

Mályva és pirosas rózsaszín kombinálva nagyon trendi esküvői szín lesz 

Romantikus színt szeretnél választani a Nagy Napra? Akkor talán ez lehet a tökéletes kombináció! A mályva gazdag lilás-rózsaszín árnyalat, tökéletesen párosul a pirosító rózsaszínnel, ráadásul még fel is erősítik egymást. Tavaszi esküvőkhöz különösen jó választás lehet, hiszen a tavaszi virágok frissességére emlékeztetnek. Ehhez a színsémához a hortenzia az ideális virág. Ha még egy másik színt is választanál, akkor a világos, lágy kékek passzolnak remekül hozzá.
 

A trendi esküvői színekből a fehér sem maradhat ki

A teljesen fehér esküvők egyre népszerűbbek. Ezeknek az esküvőknek csak egy színe van: fehér. Ez azt jelenti, hogy mindenki fehérben van, nem csak a menyasszony, hanem a férj, és a násznép is. Az egész dekoráció fehérből van, csodás látvány. Leginkább tengerparti esküvőkhöz illik, de a Balaton partján sem mutat rosszul. Illetve, ha ragaszkodsz a fehér színhez, akkor a feketével tudod még nagyon jól kiegészíteni, ez nagyon elegáns, modern hatást kelt majd. Egyáltalán nem hétköznapi, de annál pompásabb látvány.
 

Menta zöld és barack – egy meglepő esküvői színkombináció

A mentazöld és az őszibarack színkombinációja tökéletes a nyári esküvőhöz, amihez a görögdinnye is nagyon jól mutat. A koszorúslányokon is jól fognak mutatni ezek a színek, a hogyan a dekorációban is csodaszépek lesznek majd a különböző meseszép szalagok, szalvéták.  
 

A levendula lila még mindig sláger esküvői szín 

Különösen a Balaton partján, ahol még mindig hatalmas a levendula fanatizmus. A lágy lila árnyalatok jól illeszkednek más pasztellszínekhez, illetve a pirosító rózsaszínnel és a napsárgával, így számtalan virággal jól mutatnak. 
 

Smaragdzöld, fehér és arany - a legjobb esküvői színek elegáns esküvőkhöz

Egy királyian elegáns esküvői palettához fontold meg a smaragdzöld, fehér és arany színkombinációt. A smaragd árnyalat királyi hangulatot kölcsönöznek, amelyet bársony terítők és arany fémes ékezetek használatával emelhetünk ki. Ez a színpaletta rusztikus esküvőkön is remekül használható. A fehér szellős érzetet ad, míg a zöld a természetes környezetben rögzíti a napot. Az arany vázák vagy lámpások kifinomultabbá teszik a megjelenést.

Esküvődhöz tökéletes helyszínt keresel?  Éttermünk privát rendezvénytermekkel rendelkezik, amik tökéletes helyszínéül szolgálhatnak álmaid Nagy Napjához. Nemcsak a helyszínben, remek ételekben, hanem a dekorációban, sőt a teljes körű szervezésben is számíthatsz ránk! 

Kérdése van? Írjon nekünk, felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Űrlapunkon megadott elérhetőségeid egyikén hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.

Hírek, aktualitások

Cookie Accepting
Popup Accepting1