Memoriae restaurant Kaposvár 7400 Kaposvár, Bajcsy-Zsilinszky u. 2. +36205407043 | Kattints

Legújabb esküvői trendek, Legújabb esküvői trendek 2024, Modern esküvői trendek 2024

HU EN
Legújabb esküvői trendek – ezek fognak jövőre hódítani

Legújabb esküvői trendek – ezek fognak jövőre hódítani

Foglalj asztalt most!

Érdekelnek a legfrissebb esküvői trendek, szeretnél modern esküvőt, amik a social média felületein is jól fognak mutatni? Lassan lapozzuk át a naptárunkat 2024-re, ezért talán itt az ideje, hogy vessünk egy pillantást a jövő év állítólagos legmenőbb esküvői trendjeire.
Modern esküvői trendek

Legújabb esküvői trendek: Fókuszban az online tartalmak

Ma már nagyon sokan online élik az életüket. A fontos eseményekről a közösségi média felületein is beszámolunk – az igazság az, hogy egyre kreatívabb tartalmak, posztok láthatóak ezeken a felületeken, akár esküvő témában is. Semmi meglepő nincsen abban, ha valaki szeretne a közösségi médiában beszámolni a Nagy Napról is megfelelő formában. A legújabb esküvői trendek szerint a közösségi média felületeire gyártott minőségi tartalmak előtérbe kerülnek. Így fontos olyan elemek közbeiktatása, amik például jó fotóhelyszínként szolgálnak. A különböző események, például a bevonulás, kivonulás, tánc, tortaszelés, közös gyertyagyújtás is ennek fényében kell, hogy meg legyen szervezve.
 

Legújabb esküvői trendek: Hangos vendégkönyvek

Az esküvői vendégkönyvek mindig is szívhez szóló emléktárként szolgáltak, de a digitális robbanásnak köszönhetően, olyan megoldások is előtérbe kerülnek, mint a hangos vendégkönyv, ami még szívhez szólóbb, mint az eredeti verzió. Ez a legújabb esküvői trend lehetővé teszi a vendégek számára, hogy szívből jövő üzeneteket és jókívánságokat hagyjanak hangfelvételeken keresztül. 
 

Legújabb esküvői trendek: Pezsgőtornyok

A pezsgőtornyok mindig is az ünneplés szimbólumai voltak, és 2023/2024-ben elbűvölően térnek vissza. A luxust, az eleganciát, és az önfeledt örömöt testesítik meg a pohártornyok, amiket a legjobb pezsgőkkel töltenek meg, majd szolgálnak fel a vendégeknek. A pezsgővízesés csak úgy csillog az esküvői dekorban. Elegáns, modern esküvők számára elengedhetetlen ez az elem.
Egy elegáns, exkluzív esküvőhelyszínt keresel? A Meoriae Étterem rendezvényhelyszíne el fog varázsolni! Modern, stílusos berendezés, prémium kiszolgálás, gourmet ételek, és olyan dekoráció, amilyet megálmodsz! Kérj egyedi ajánlatot, ha a legújabb esküvői trendeknek megfelelő modern, csodaszép esküvőt szeretnél!

Kérdése van? Írjon nekünk, felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Űrlapunkon megadott elérhetőségeid egyikén hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.

 

Legújabb esküvői trendek: Főszerepben a környezettudatosság

Ahogy a környezettudatosság trendje folyamatosan növekszik, a fenntartható esküvők egyre népszerűbbek. A párok környezetbarát gyakorlatokat építenek be ünnepeikbe, például biológiailag lebomló konfettit használnak, helyi eredetű és bio menüt választanak, és környezettudatos esküvői ajándékokat választanak. A zöld életmód nemcsak csökkenti az ökológiai lábnyomát, hanem tartalmas hatást is ad a Nagy Naphoz.
 

Hírek, aktualitások

Cookie Accepting
Popup Accepting1