Memoriae restaurant Kaposvár 7400 Kaposvár, Bajcsy-Zsilinszky u. 2. +36205407043 | Kattints

Modern étterem Kaposváron: a Memoriae étterem remek kínálattal, modern étlappal vár

HU EN
Modern étterem Kaposváron

Modern étterem Kaposváron

Foglalj asztalt most!

Egy modern étteremet keresel Somogy megyében, ahol nemcsak húsleves, és rántott hús van az étlapon? A Memoriae egy nagyon modern étterem Kaposvár belvárosában, ami nemcsak kívülről tűnik exkluzívnak. A legjobb borokat, koktélokat szolgáljuk fel különleges fogásaink mellé, kifinomult tálalással.
Modern étterem Kaposváron eseményekre

Modern étterem Kaposváron modern étlappal

Rántott húst és pörköltet akár otthon is tudsz enni, ha már étteremben vagy, akkor valamilyen különlegesebb fogást kóstolnál? A Memoriae modern étterem Kaposváron folyamatosan frissülő, de mindig a legjobb szezonális fogásokat tartalmazó étlappal vár. Olyan különleges ízeket kóstolhatsz meg nálunk, amiket máshol a környéken nem. Remek séfjeink mindent megtesznek azért, hogy egy igazi íz élménnyel távozzon minden vendégünk. Bélszín rossini, grillezett libamáj, lazac mennyei köretekkel, mangalicaszűz sonkában, vagy sertésszűz ropogós bundában a legkülönlegesebb köretekkel – étlapunk a nemzetközi konyhaművészet legjobb ételeiből áll össze. Étlapunk a szezonális alapanyagok hozzáférhetősége miatt folyamatosan frissül, az aktuális étlapunk oldalunkon elérhető!
Étlap
 

Modern étterem Kaposváron minden alkalomra

Egy eseményhez keresel éttermet Kaposvár belvárosában? Olyan helyet szeretnél, ami berendezésben, kiszolgálásban, és az ételekben is megfelelő minőségű? A Memoriae egy olyan modern étterem Kaposvár belvárosában, ami külön rendezvénytermekkel, valamint rendezvényszervező csapattal is rendelkezik. Az ételek minőségérő chefjeink, minden másról pedig profi csapatunk gondoskodik. Számtalan üzleti rendezvényt, céges karácsonyt, sajtótájékoztatót, termékbemutatót rendeztek már nálunk, de kisebb családi összejövetelek, esküvők sem ritkák. Akár ültetett terítéssel, akár svédasztalos kiszolgálással lesz az esemény lebonyolítva, gondoskodunk a teljes körű cateringről, és ezen túl az olyan szervezési, lebonyolítási munkálatokat is ellátjuk, mint a megívók kiküldése, termek előkészítése, dekoráció, vendégek fogadása. Kérj egyedi ajánlatot modern éttermünkbe!

Kérdése van? Írjon nekünk, felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Űrlapunkon megadott elérhetőségeid egyikén hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.
Sajnos most nem tud ajánlatot kérni tőlünk, kérjük nézzen vissza később.
 

Modern étterem Kaposváron esti italozáshoz is

A Memoriae modern étterem Kaposvár központjában található, tökéletes hely egy laza esti iszogatáshoz is. Nemcsak étlapunk van tele mindenféle különleges étellel, hanem itallapunk is italkülönlegességek tárháza. A környék borászatainak legfinomabb borai mellett különleges koktélokat is készítünk, akár alkoholmentes kivitelben is.

Modern étterem Kaposváron nemcsak különleges alkalmakra

Különleges alkalmakra, vagy különleges embereknek – mindegy is, a lényegen nem változtat! A Memoriae étteremben mindenki egy kicsit különlegesnek érezheti magát! Az éttermünket úgy rendeztük be, hogy már az is tükrözze éttermünk filozófiáját, és lényegét. „Missziónk: szívből, szeretettel főzni és vendégül látni, emlékeket adni. Nevünk a latin, „emlékezet” szóból ered. Az étterem bejáratánál egy hatalmas, Indiából származó elefánt szobor áll: állítólag az elefántok nem felejtenek.” Ezért mi nem rántott húst, és húslevest szolgálunk fel, hanem hagyjuk, hogy séfjeink igazi gasztronómiai specialitásai varázsoljanak el. Minden vágyad egy olyan modern étterem Kaposváron, ahol kicsit különlegesebb ételeket is megkóstolhatsz, ahol olyan tányéron, olyan tálalással érkezik az étel, amitől különlegesnek érezheted magad, és az alkalmat? Foglalj asztalt hozzánk!

A Memoriae egy modern étterem Kaposváron, ami csodaszép belső terekkel, különleges étlappal, és minőségi italkínálattal vár! 

Hírek, aktualitások

Cookie Accepting
Popup Accepting1