Memoriae restaurant Kaposvár 7400 Kaposvár, Bajcsy-Zsilinszky u. 2. +36205407043 | Kattints

Így használd a pasztellszíneket az esküvődön, ezek a pasztell színek passzolnak az esküvőkhöz

HU EN
Így használd a pasztellszíneket az esküvődön

Így használd a pasztellszíneket az esküvődön

Foglalj asztalt most!

A pasztellszínek egyre népszerűbbek az esküvők tervezése során, és nem véletlenül. Ezek a színek hozzáadnak egy kifinomult, romantikus és könnyed hangulatot minden esküvőhöz. Milyen előnyei vannak a pasztellszínek esküvői használatának, és milyen módon alkalmazhatók az esküvői dekorációban? Már mutatjuk is!
pasztell színek használata esküvői dekorációhoz

Miért használd a pasztellszíneket az esküvődön?

 • Szofisztikált elegancia: A pasztellszínekkel rendelkező paletta gyengéd, szinte porhanyós megjelenést kölcsönöz, ami kiválóan illik a romantikus és elegáns eseményekhez. A pasztell árnyalatok természetes könnyedséget sugároznak, ami tovább emeli a romantikus hangulatot.
 • Univerzális alkalmazhatóság: A pasztellszínek széles skálája lehetővé teszi, hogy könnyen kombináld azokat, és alkalmazd bármilyen stílusú esküvői témához. Tehát a pasztellek mellé még választhatsz más színt is, egy-két dekorációs elemre, tökéletes lesz a harmónia. Így meg tudod oldani, hogy két kedvenc árnyalatod is konfliktusok nélkül szerepeljen az esküvődön.
 • Stílusos elegancia: A pasztell árnyalatok stílusos eleganciát kölcsönöznek az esküvői dekorációnak, függetlenül attól, hogy a témád klasszikus, vintage vagy modern. Bármilyen témát is válassz, ezekkel a lágy színekkel nem tudsz nagyot hibázni, mert tényleg univerzálisak.
 • Tavaszi és nyári frissesség: A pasztellszínekkel könnyedén teremthetsz egy tavaszi vagy nyári atmoszférát, és frissességet vihetsz az esküvői dekorációba. Ha a tavaszi meseország, a tündérek birodalmának szerelmese vagy, akkor nem hagyhatod ki a különleges pasztelleket a Nagy Nap dekorációjából sem!
 • Fotogén színek: A pasztellszínek kiválóan működnek a fényképekben, és a romantikus hangulatot hangsúlyozzák. Közösségi média felületeiden, a lakásod falán, és a fotóalbumokban is jól fognak mutatni a könnyed pasztell árnyalatok, még 10 év múlva is. Ugyanis sosem mennek ki a divatból, ellentétben más, harsány, éppen nagyon menő szíbekkel.
 • Kellemes atmoszféra: A pasztellszínek általában kellemes, lágy atmoszférát teremtenek, ami meghitté és barátságossá teszi az esküvőt. Biztosan nem fogja senki mondani, hogy nem szereti ezt a színt, számára nem ide illő. Hiszen a pasztell annyira finom, hogy senki sem ellenezheti.
 

Milyen esküvői dekorációs elemek mutatnak jól pasztellszínekben?

 • Virágok: Az esküvői csokor és az asztali virágdíszek kiváló lehetőséget nyújtanak a pasztellszínek alkalmazására. Gyönyörű árnyalatokban elérhetők rózsák, liliomok, pünkösdi rózsa és más virágok.
 • Asztalterítők és szalvéták: A pasztellszínekkel díszített asztalterítők és szalvéták finoman hangolják az asztali megjelenést. Rengeteg variációban használhatod őket, mesés lesz a hatás!
 • Ültető kártyák és meghívók: Készíts ültető kártyákat és meghívókat pasztell árnyalatokban, hogy az összhangot folyamatosan fenntartsd. A legjobb az, ha már az esküvő tervezésének a legelején eldöntöd, hogy milyen színeket használsz, és ettől nem térsz el.
 • Díszítőelemek: Pasztell színű lufik, szalagok és gyertyák gyönyörűen illeszkednek az esküvői dekorációba. Attól függ, hogy milyen dekorációs elemet kell alkalmaznod, hogy milyen az esküvőd stílusa. Az Memoriae étterem az RV Event esküvői dekor csapatával dolgozik együtt, akik minden esküvői stílusban otthon vannak, és igényeid szerint rendezik be akár éttermünk rendezvényhelyszínét is.  
 

Milyen Pasztell Színeket Érdemes Választani?

 • Púderrózsaszín: Kifinomult és romantikus, ideális választás egy elegáns esküvőhöz.
 • Menta kék: Friss és könnyed, kiválóan illeszkedik a tavaszi és nyári esküvőkhöz, de télen is érdemes a színpalettába venni.
 • Halványzöld: Frissességet és természetességet sugároz, tökéletes egy kinti esküvőhöz.
 • Lágy sárga: Napfényes és boldog árnyalat, ideális választás egy romantikus esküvőhöz.

Esküvőhelyszínt keresel? Éttermünk tökéletes egy elegáns, romantikus, pasztelles esküvőhöz! Kérj egyedi ajánlatot rendezvénytermeinkbe!

Kérdése van? Írjon nekünk, felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Űrlapunkon megadott elérhetőségeid egyikén hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.

Hírek, aktualitások

Cookie Accepting
Popup Accepting1