Memoriae restaurant Kaposvár 7400 Kaposvár, Bajcsy-Zsilinszky u. 2. +36205407043 | Kattints

Melyik a legjobb születésnapi étterem Kaposváron, milyen szempontok alapján érdemes választani?

HU EN
Születésnapi étterem Kaposváron

Születésnapi étterem Kaposváron

Foglalj asztalt most!

Különleges születésnaphoz különleges ünneplés dukál, ehhez pedig nem is kell más, mint egy különlegesen tökéletes születésnapi étterem Kaposváron, Somogy megye szívében. Még te sem találtad meg a legjobb helyet? Akkor engedd meg, hogy segítsünk! 
Különleges születésnapi étterem Kaposváron

Születésnapi étterem Kaposváron – mi alapján válasszak?

Születésnapi étterem Kaposváron több is van, azonban tudjuk, hogy te a legtökéletesebbet szeretnéd kiválasztani. Egy születésnap nagyon fontos dolog, mert egy évben csak egyszer van. Akkor egyszer kell megfelelően megünnepelni. Kettesben, szűk családi körben, barátokkal, vagy a nagy családdal? Mutatjuk milyen szempontokat érdemes figyelembe venni, mielőtt lefoglaljátok a tökéletes helyszínt, éttermet a születésnapi ünneplésre.
 • Helyszín: Nagyon nem mindegy, hogy pontosan hol helyezkedik el a születésnapi étterem Kaposváron belül.Az elhelyezkedése kulcsfontosságú lehet. Olyan helyet válassz, ami könnyen megközelíthető mindenki számára, aki részt vesz az ünnepségen. Attól is függ, hogy kiket hívsz. Célszerű a belvárosban keresgélni, amit nemcsak autóval, hanem akár gyalogosan, vagy máshogyan is meg lehet közelíteni, mindenki számára ideális.
 • Méret és befogadóképesség: Győződj meg róla, hogy az születésnapi étterem Kaposváron képes befogadni a vendégeid számát. Fontos, hogy mindenki kényelmesen elférjen, és ne legyen túl zsúfolt a helyszín. Ha táncolni szeretnétek, akkor külön táncteret is kell elkülöníteni, vagy ha aktív program a terv, akkor ennek is kell hely, az asztalok mellett. A Memoriae étteremben különálló rendezvényterem várja az ünneplőket. 
 • Menü és ételallergiák: Tekintsd meg az étterem menüjét, hogy biztosítsd, mindenki talál magának megfelelő ételt, figyelembe véve az ételallergiákat és étkezési preferenciákat is. A Memoriae egy olyan születésnapi étterem Kaposváron, ahol a személyzet 100%-ban tisztában van az ételallergiákkal, érzékenységekkel, amennyiben különleges igény keletkezik, kérjük egyeztessetek előre kollégáinkkal a menü kapcsán! 
 • Szolgáltatások és kényelmi lehetőségek: Néhány születésnapi étterem Kaposváron különleges szolgáltatásokat kínál, mint például dekorációt, élő zenét, vagy egyedi menüt kínálhat születésnapi partikhoz. Győződj meg róla, hogy az étterem rendelkezik-e a számodra fontos kényelmi lehetőségekkel, mert ezek bizony nagyon sokat segítenek – ha nem neked kell a lufikkal rohangálni aznap, miközben éppen sül a torta, rengeteg teher lekerülhet a válladról. A Memoriae étterem az RV Event rendezvényszervezőivel és az ENI Virágbolt dekoratőreivel az egész szervezést, és kivitelezést vállalja, igény szerint. 
 • Árak és költségvetés: Fontos, hogy az étterem árai összhangban legyenek a költségvetéseddel. Érdeklődj az esetleges csomagajánlatokról vagy kedvezményekről, amelyek segíthetnek pénzt megtakarítani.
 • Vélemények és ajánlások: Olvasd el más vendégek véleményeit, vagy kérj ajánlásokat barátoktól és családtól. Ez segíthet jobb képet alkotni az étterem minőségéről és a szolgáltatások színvonaláról. Születésnapi étterem Kaposváron több is van, de elmondhatatlanul büszkék vagyunk arra, hogy a Memoriae étterme rendelkezik a legjobb véleményekkel a Google oldalán. 4,8 csillagot kaptunk 202 vendégünk értékelése alapján.
 • Parkolás és közlekedés: Ellenőrizd, van-e elegendő parkolóhely az étterem közelében, és hogy mennyire könnyű tömegközlekedéssel megközelíteni a helyszínt.
 • Rugalmasság és személyre szabás: Érdemes olyan születésnapi éttermet választani Kaposváron, ahol nyitottak az egyéni igényekre és kérésekre, legyen szó akár az ételekről, az ülésrendről, vagy bármilyen speciális kívánságról.
 

Születésnapi étterem Kaposváron különleges szolgáltatásokkal

Egy születésnapi étterem Kaposváron akkor a jó választás, ha rendelkezik különböző extra szolgáltatásokkal, amik színvonalassá, emlékezetessé teszik a rendezvényt. Milyen extra szolgáltatásokat érdemes keresni egy jó születésnapi étteremnél?
 • Egyedi tortarendelés: A legtöbb születésnapi étterem Kaposváron lehetőséget biztosít egyedi, előre megrendelt tortákra, amelyeket az étterem biztosít az ünnepelt ízlése és a rendezvény témája szerint. Nézd meg a Memoriae étterem különleges tortakínálatát itt.
 • Dekorációs szolgáltatások: Sok születésnapi étterem Kaposváron kínál dekorációs szolgáltatásokat, beleértve asztaldekorációt, lufikat, és tematikus díszítéseket, hogy megteremtsék a megfelelő hangulatot. A Memoriae étteremben profi dekoratőrök dolgoznak, a friss virágokról pedig az Eni Virágbolt munkatársai gondoskodnak.
 • Élő zene vagy DJ: Az élő zene vagy egy DJ biztosítása, aki az ünnepelt és a vendégek ízlésének megfelelő zenét játssza, szintén népszerű szolgáltatás a születésnapi éttermeknél Kaposváron.
 • Fotós vagy fotózóna: Egyes éttermek profi fotóst biztosítanak az esemény megörökítésére, vagy létrehoznak egy fotózónát, ahol a vendégek maguk készíthetnek képeket. Mivel manapság a közösségi média alkalmazásoknak hála ez nagyon fontos dolog, mi is nagy figyelmet fordítunk rá.
 • Személyre szabott menük és itallisták: Az ünnepelt kedvenc ételeinek és italainak személyre szabása vagy tematikus menük készítése, hogy az étkezés is az ünneplés részévé váljon szintén egy nagyon jó extra szolgáltatás a születésnapi éttermeknél, ami Kaposváron is elérhető a Memoriae étteremben.
 • Tematicizált rendezvények: Néhány étterem tematikus rendezvények lebonyolítását is vállalja, amely magában foglalhatja a dekorációt, a menüt, és egyéb extrákat is. A Memoriae rendezvényszervezőinek nem akadály a tematikus születésnapok megszervezése sem, legyen szó akár gyermekekről, akár felnőttekről.
 • Gyerekbarát szolgáltatások: Ha gyerekek is részt vesznek az ünnepen, az éttermek gyakran kínálnak gyerekmenüt, színezőket, és játékokat, hogy a kicsiket is lekössék.
 • Ajándékok és meglepetések: Egyes helyek lehetőséget kínálnak arra, hogy előre meglepetéseket szervezzenek az ünnepelt számára, mint például ajándékok átadása vagy különleges köszöntők.
 • Transzfer szolgáltatás: Nagyobb csoportok esetén vagy különleges vendégek számára az éttermek transzfer szolgáltatást is biztosíthatnak a könnyebb megközelíthetőség érdekében.

A legjobb születésnapi étterem Kaposváron? A Memoriae étterem prémium tortákkal, elkülöníthető rendezvénytermekkel, és egyedi dekorációval vár, ha születésnapi rendezvényt szeretnél tartani. Nagyobb szabású születésnapi rendezvények lebonyolítására is van lehetőség, hiszen több, különböző méretű terem áll rendelkezésre. Töltsd ki az alábbi űrlapot, és kérj egyedi ajánlatot!

Kérdése van? Írjon nekünk, felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Űrlapunkon megadott elérhetőségeid egyikén hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.
Sajnos most nem tud ajánlatot kérni tőlünk, kérjük nézzen vissza később.

Hírek, aktualitások

Cookie Accepting
Popup Accepting1