Memoriae restaurant Kaposvár 7400 Kaposvár, Bajcsy-Zsilinszky u. 2. +36205407043 | Kattints

Szülinap étteremben: 5 tipp, ha étteremben tartanád a szülinapi eseményt, a legjobb szülinapi étterem

HU EN
Szülinap étteremben: Öt tipp, ha étteremben tartanád a szülinapi eseményt

Szülinap étteremben: Öt tipp, ha étteremben tartanád a szülinapi eseményt

Foglalj asztalt most!

Azon gondolkozol, hogy étteremben tartsd meg születésnapodat, vagy éppen valaki másét szervezed? Rengeteg terhet levehetsz a válladról, és nagyban leegyszerűsítheted az előkészületeket, de azért van egy-két dolog, amire oda kell figyelned! Mire figyelj oda, ha étteremben rendezel szülinapi eseményt? Adunk 5 tippet!
Szülinap étteremben tanácsok

Szülinap étteremben, de melyikben?

Nagyon fontos, hogy a születésnapi rendezvényhez méltó éttermet válassz, olyat, ami megfelel minden szempontból. Nagyobb szabású szülinap étteremben, több résztvevővel? Ebben az esetben érdemes különálló rendezvénytermet választani, hogy semmi se zavarja meg az ünneplést! A Memoriae étteremben természetes van erre lehetőség, több különálló rendezvénytermünk is van! Mindezek mellett, ha a szülinap étteremben van, még arra is gondolni kell, hogy a vendégek milyen allergiával, érzékenyéggel néznek szembe. Éttermünk külön figyelmet fordít az ételintoleranciákkal szemben, az ételeket előzetes megbeszélés alapján készítjük el.

Tervezz előre a szülinap étteremben tartása esetében

A jó éttermek hamar betelnek. Figyelj oda rá, ha népszerű éttermet választasz, akkor már jó előre foglalj asztalt, vagy ha nagyobb születésnapi ceremóniát tervezel, akkor akár privát termet is! Talán ez az egyetlen hátránya a szülinap étteremben tartásának, hogy nem olyan rugalmas, mintha otthon lenne, hanem előre kell foglalni, menüt egyeztetni. Viszont abból a szempontból jó, hogy így a meghívottakat is időben tudod értesíteni. Persze nem árt, ha előbb körbe kérdezel, mielőtt foglalsz! Mi viszonylag rugalmasak tudunk lenni a foglalásokkal, de csak akkor, ha van szabad asztalunk, rendezvénytermünk. Rendezvénytermeink gyorsan be szoktak telni, főleg a hétvégi időpontban, ezért ha meg vannak a kiszemelt dátumok, kérj minél hamarabb ajánlatot! Az alábbi űrlappal ezt egyszerűen megteheted!

Kérdése van? Írjon nekünk, felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Űrlapunkon megadott elérhetőségeid egyikén hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.
Sajnos most nem tud ajánlatot kérni tőlünk, kérjük nézzen vissza később.

Nem hiányozhat a megfelelő dekoráció sem az éttermi születésnapokról

A léggömbök, szalagok és transzparensek bármelyik asztalt ünnepi hangulattá varázsolják, amely tökéletes egy különleges nap megünneplésére. Éttermünk az Eni Virágszalonnal és Ajándékbolttal dolgozik együtt, ennek köszönhetően a teljeskörű díszítést tudjuk vállalni. A megbeszéltek szerint díszítjük ki a születésnapi ünnepély helyszínét éttermünkben!

Szülinap étteremben sem lehet torta nélkül!

Egyetlen születésnapi ünneplés sem lenne teljes torta nélkül. Éttermünk kiváló fogásai mellett a torákról is gondoskodik, ezzel is egy újabb terhet levéve a szervezők válláról. Több fajta ízű tortánk is van, amik mind-mind nagyon különlegesek kívül és belül is. Nézd meg ITT a tortáinkat!

A szülinap étteremben egyet jelent a különleges fogásokkal

A születésnap egy különleges nap, ami különleges fogást érdemel! Szerencsére a Memoriae étlapja tele van különlegesnél is különlegesebb finomságokkal. Profi séfjeink mindent megtesznek, hogy emlékezetes ételeket varázsoljanak a születésnapos, és a vendégek tányérjára. A menüt ITT találjátok!

Szülinap étteremben? Felejthetetlen emlékeket, gasztronómiai utazást, csodaszép dekorációt, és mennyei tortákat ígérünk! Töltsd ki az űrlapot, és foglald le az időpontot hozzánk még ma!

Kérdése van? Írjon nekünk, felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Űrlapunkon megadott elérhetőségeid egyikén hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.
Sajnos most nem tud ajánlatot kérni tőlünk, kérjük nézzen vissza később.

Hírek, aktualitások

Cookie Accepting
Popup Accepting1