Memoriae restaurant Kaposvár 7400 Kaposvár, Bajcsy-Zsilinszky u. 2. +36205407043 | Kattints

Ettől lesz igazán egyedi a Nagy Nap: 5 tanács tavaszi esküvőkhöz, tippek tavaszi esküvőkhöz

HU EN
Ettől lesz igazán egyedi a Nagy Nap: Öt tanács tavaszi esküvőkhöz

Ettől lesz igazán egyedi a Nagy Nap: Öt tanács tavaszi esküvőkhöz

Foglalj asztalt most!

A tavasz frissessége, virágzó szépsége és enyhe időjárása ideális hátteret teremt egy romantikus esküvőhöz. Mi pedig adunk néhány tippet a Nagy Nap megszervezéséhez, hogy a legtöbbet hozhasd ki életed Nagy Napjából, és egy igazi mesevilágba varázsold az egész násznépet!
5 praktika tavaszi esküvőkhöz

Helyszín és időpont kiválasztása tavaszi esküvőhöz

Az esküvőd helyszínének és időpontjának kiválasztása az egyik legfontosabb lépés. A tavasz számos lehetőséget kínál: szabadtéri esküvőt tarthatsz egy virágos kertben, egy tóparton vagy egy szép parkban. Az enyhe tavaszi időjárás miatt azonban mindig legyen egy tartalék terv esős napokra. Az időpont kiválasztásakor tartsd szem előtt a tavaszi ünnepeket és eseményeket, hogy ne ütközzön a nagy nap más fontos eseményekkel.

Tudtad, hogy éttermünk rendelkezik 40-50 fő kényelmes befogadására alkalmas rendezvénytermekkel, amik idilli helyszínt biztosítanak tavaszi esküvők megünnepléséhez is? Részletekért kérj egyedi ajánlatot!

Kérdése van? Írjon nekünk, felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Űrlapunkon megadott elérhetőségeid egyikén hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.
Sajnos most nem tud ajánlatot kérni tőlünk, kérjük nézzen vissza később.

 

Virágok és dekoráció tavaszi esküvőkre

A tavasz a virágok időszaka, és ez kiváló lehetőséget nyújt a gyönyörű virágdekorációk elkészítésére. Válaszd ki a kedvenc tavaszi virágokat, mint például tulipánok, nárciszok, és liliomok, és használd őket a virágcsokorban és a dekorációkban. A tavaszi színek, mint a pasztell árnyalatok és a friss zöld, is tökéletesen illeszkednek egy tavaszi esküvőhöz. Éttermünk az Eni Virágszalonnal együttműködve készíti el a számodra legideálisabb csodás tavaszi esküvői dekorációt!
 

Ruhaválasztás a tavaszi esküvőre

A menyasszony és a vőlegény ruhaválasztása is fontos része az esküvői tervezésnek. A tavaszhoz igazodó ruhákat választhattok, például könnyű anyagokból készült ruhákat, rövid ujjú vagy ujjszabadító stílusokat. A pasztell színű ruhák is divatosak a tavaszi esküvőkön. Ne feledd, hogy az időjárás változékony lehet, így gondoskodj arról, hogy a ruháid kényelmesek legyenek az egész napos ünnepség során.
 

Menü és étkezés tavaszi esküvőhöz méltóan

Az esküvői menü tervezése során érdemes az évszaknak megfelelő ételeket és italokat választani. Tavasszal sok friss szezonális zöldség és gyümölcs elérhető, így a menüdben helyet adhatsz például friss salátáknak és gyümölcsdesszerteknek. Az esküvői torta is készülhet tavaszi témával, például virágdekorációval vagy pasztell színű bevonattal. A menüről legkiválóbb séfjeink gondoskodnak, természetesen szezonális alapanyagokból készítik el az évszak legfinomabb, és legkülönlegesebb fogásait. Még tortarendelésre is van lehetőség.

Kérdése van? Írjon nekünk, felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Űrlapunkon megadott elérhetőségeid egyikén hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.
Sajnos most nem tud ajánlatot kérni tőlünk, kérjük nézzen vissza később.

 

Legszebb meghívók tavaszi esküvőkhöz

Az esküvői meghívókat érdemes a tavaszi témához illeszkedő dizájnnal és színekkel elkészíteni. Szerencsére rengeteg témához passzoló motívum, virágminta, csipke közül lehet választani, így biztosan nem lesz nehéz dolog. 
 

Hírek, aktualitások

Cookie Accepting
Popup Accepting1