Memoriae restaurant Kaposvár 7400 Kaposvár, Bajcsy-Zsilinszky u. 2. +36205407043 | Kattints

Legjobb tanácsok nyári esküvőhöz: 5 hasznos tipp nyári esküvőkhöz: mit csináljak ha meleg lesz az eküvőn?

HU EN
Legjobb tanácsok nyári esküvőhöz: így lehet komfortos az esküvő a meleg idő ellenére is

Legjobb tanácsok nyári esküvőhöz: így lehet komfortos az esküvő a meleg idő ellenére is

Foglalj asztalt most!

Van néhány dolog, amit figyelembe kell venni egy nyári esküvőre való felkészülés során. Bár nyáron van az esküvők szezonja, azért valljuk be, a nagy hőség nem kedvez sok esetben sem az ünnepelt párnak, sem pedig a násznépnek. De ne aggódjatok, mert rendezvényszervezős tapasztalatunknak hála néhány tippet tudunk adni, amikkel kellemesebb lesz a legnagyobb melegben is az esküvő.
Hasznos tippek nyári esküvőhöz A meleg, napsütéses időjárás, a hosszú nappalok és az élénk színek miatt a nyári esküvők a legelterjedtebbek hazánkban, mondhatni ez a fő szezon. Azonban többször is tapasztaltuk, hogy a meleg miatt többek kellemetlenségeket éltek át az esküvők során, pedig egy kis figyelmességgel el lehet ezeket a kellemetlenségeket kerülni. Jöjjön 5 tipp nyári esküvőkhöz, amiket már a szervezés során érdemes lehet átgondolni!
 

Nyári esküvőhöz válassz okosan esküvői helyszínt!

A helyszín döntő szerepet játszik minden esküvő sikerében, és ez különösen igaz a nyári esküvőknél. Bár elsőre úgy tűnhet, hogy megspórolhatsz egy kis összeget, ha olyan helyszínt választasz, ahol nincs ez, meg az – de az igazság az, hogy a legtöbb ilyen esetben a végszámla csak magasabb lesz. Egy nyári esküvő esetében nem szabad olyan helyet választani, ahol nincsen klíma! Elvégre téli esküvőt sem szervezünk, fűtés nélküli helyiségbe, nem igaz? A Memoriae étterem rendezvényhelyszínei nagyon jól felszereltek, klíma mellett hangosítás, vetítőrendszer is található nálunk. Ha szabadtéri helyszínt választasz, gondoskodj arról, hogy sok árnyékos hely legyen, és fontold meg hűtőállomások vagy páraventilátorok felállítását, hogy vendégeid hűsölhessenek.

Kérdése van? Írjon nekünk, felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Űrlapunkon megadott elérhetőségeid egyikén hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.

 

Nyári esküvőhöz válassz okosan esküvői ruhát!

Elengedhetetlen a megfelelő öltözék kiválasztása a nyári esküvőhöz, nem csak a menyasszony és a vőlegény, hanem a vendégek számára is. Kerüld az olyan nehéz anyagokat, mint a selyem és a bársony, és válasszon könnyű, légáteresztő anyagokat, például pamutot, vagy lenvásznat! Menyasszonyok számára is vannak lengébb, nyári menyasszonyi ruhák. Vőlegények számára a világos színű len- vagy pamut öltönyök kiváló választás.
 

Nyári esküvőhöz válassz megfelelő menüt!

A nyári esküvők frissítő, könnyű és hidratáló ételeket és italokat igényelnek, nem pedig nehéz, zsíros ételeket! Tervezd meg étlapot szezonális gyümölcsök és zöldségek felhasználásával, például görögdinnye, uborka és menta is nagyon jól mutat majd a terítéken, és kínálj sok hűtött italt, például jeges teát, limonádét, az alkohollal pedig bánj okosan, főleg, ha tűz a nap! Válasszon könnyű és ízletes ételeket, például salátákat, grillezett húsokat és tenger gyümölcseit, és kerüld a nehéz, olajos és fűszeres ételeket, amelyek kényelmetlenséget okozhatnak vendégeidnek a melegben. A Memoriae étterem exkluzív étlappal, egyénre szabható esküvői menüvel vár! Kérj ajánlatot a Nagy Napra!

Kérdése van? Írjon nekünk, felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Űrlapunkon megadott elérhetőségeid egyikén hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.
 

Nyári esküvőkön ügyelj a vendégek kényelmére!

Igyekezz az olyan alapszükségletekről gondoskodni, mint megfelelő árnyékos hely, székek az időseknek, és vízutánpótlás. Akár fél literes vizeket is oszthatsz bizonyos pontokon a szertartások között. jelölj ki bizonyos embereket, akik a vendégek kényelmével foglalkoznak, segítenek, ha valakinek problémája akad!
 

Nyári esküvőkön elengedhetetlen a megfelelő időzítés

Ha nyári esküvőt tervezel, az időzítés, ha nem is a legfontosabb, de majdnem a legfontosabb. Fontoldmeg, hogy az esküvői szertartást késő estére ütemezed, amikor a hőmérséklet hűvösebb, a dél körüli órák a leginkább rizikósak. Ez nem csak a vendégek kényelmét biztosítja, hanem romantikus és meghitt légkört is teremt. 
 

Hírek, aktualitások

Cookie Accepting
Popup Accepting1