Memoriae restaurant Kaposvár 7400 Kaposvár, Bajcsy-Zsilinszky u. 2. +36205407043 | Kattints

Üzleti étterem Kaposváron | Céges események, üzleti ebédek, üzleti vacsorák helyszíne

HU EN
Üzleti étterem Kaposváron: Memoriae Restaurant

Üzleti étterem Kaposváron: Memoriae Restaurant

Foglalj asztalt most!

Melyik a legjobb üzleti étterem Kaposváron? Elegancia, exkluzivitás, tapasztalt séfek gasztronómiai különlegességei, friss alapanyagokból készült ételekhez prémium italok, többféle rendezvényhelyszín, magas technológiai felszereltség, központi elhelyezkedés, parkolás lehetőség- mindezek miatt megéri a Memoriae éttermet választani.
Üzleti étterem Kaposváron

A legjobb üzleti étterem Kaposváron- Memoriae Restaurant

A Memoriae Restaurantban le fog nyűgözni séfjeink tudása, alkotó képessége, kifinomultsága, amiknek köszönhetően nagyon különleges, finom, és nem utolsó sorban esztétikus ételeket tálalnak a tányérokra. Ha valamivel, akkor éttermünk ételeivel biztosan le tudod nyűgözni üzleti partnereidet. A Memoriae egy olyan üzleti étterem Kaposváron, ahol a magas minőség az alap, és erre épül rá a különleges fűszerezés, az a kis plusz, ami az ebédet, vagy vacsorát egyszerű étkezésből ízélménnyé varázsolja. A Memoriae üzleti étterem Kaposváron különleges, folyamatosan frissülő üzleti menüvel is vár, aktuális ajánlatunk ide kattintva elérhető. 
 

Üzleti étterem Kaposváron magas minőségben

Az exkluzivitás, és az elegancia nem elég ahhoz, hogy elnyerjük a legjobb üzleti étterem Kaposváron rangot, de a magas minőségű, különleges ételeink igen. Étlapunk színes választékán csupa friss, szezonális alapanyagból készült gasztronómiai különlegesség található. Profi séfjeink folyamatosan megújítják az étlapot, attól függően, hogy milyen alapanyagok szerezhetőek be frissen, magas minőségben- évszakonként új étlappal dolgozunk. Kacsamell, lazacfilé, kecskesajt, garnéla is megtalálható étlapunkon, nagyon különleges tálalásban. A hagyományos ételeket gondoltuk egy kicsit újra, miközben a nemzetközi konyha legjobb elemeit is beemeltük ételeink közé. Egy üzleti étterem Kaposváron, ami tartja a lépést, képes folyamatosan megújulni, magas minőséget nyújtani folyamatosan? A Memoriae Restaurant pontosan ilyen!

A Memoriae üzleti étterem Kaposváron különleges gasztronómiai fogásokkal vár téged, és üzleti partnereidet is! Foglalj asztalt, hogy biztosítsd a helyed a fontos alkalmakra!

Foglalj asztalt most!


 

Üzleti étterem Kaposvár belvárosában

A Memoriae üzleti étterem Kaposvár belvárosában található, könnyen megközelíthető helyen. Üzleti partnereidnek nem lesz nehéz dolguk a megközelítésben, és te is könnyen idetalálsz majd. Az utcán lehet parkolni, valamint van a garázsban is parkolóhelyünk szükség esetében.
 

Üzleti étterem Kaposváron rendezvényekhez

Nemcsak ételeinkkel, prémium italainkkal, színvonalas kiszolgálásunkkal fogunk levenni a lábadról- rendezvényszervezésben is számíthatsz ránk! Ha nemcsak egy üzleti ebéd miatt keresel üzleti éttermet Kaposváron, hanem valami nagyobb szabású rendezvény miatt, abban az esetben is tudunk segíteni. Profi csapatunk egy része rendezvényszervezésre szakosodott. Számos szolgáltatással tudjuk támogatni az üzleti rendezvényedet.  Éttermünk rendezvényterme 50-60 fő kényelmes befogadására alkalmas. Céges évnyitó, vagy évzáró, protokoll rendezvények, díszvacsora, sajtótájékoztató, csapatépítő programok, workshopok tartására is alkalmas a Memoriae üzleti étterem Kaposváron.
 

Üzleti étterem Kaposváron teljes körű szolgáltatásokkal

A Memoriae üzleti étterem Kaposváron nemcsak a finom ételekről, teljes menüsorról gondoskodik, hanem az egész cateringről, igény esetében svédasztalos bekészítésről, süteményekről, prémium minőségű italokról, sőt még büfés kiszolgálásra is van lehetőség. A rendezvények esetében ültetett, vagy állófogadásos lehetőséget is tudunk biztosítani. Bármilyen egyedi igénnyel kapcsolatban állunk partnereink rendelkezésére. 

Üzleti étterem Kaposváron, ami tökéletes egy privát üzleti vacsorához, és egy nagyszabású sajtókonferenciához is? Kérj egyedi ajánlatot a Kaposvár belvárosában található, elegáns Memoriae étterembe! 

 

Hírek, aktualitások

Cookie Accepting
Popup Accepting1