Memoriae restaurant Kaposvár 7400 Kaposvár, Bajcsy-Zsilinszky u. 2. +36205407043 | Kattints

Céges évzáró rendezvény szervezése: 5 hasznos tanács az idei céges évzáró rendezvény megszervezéséhez

HU EN
Öt hasznos tanács az idei céges évzáró rendezvény megszervezéséhez

Öt hasznos tanács az idei céges évzáró rendezvény megszervezéséhez

Foglalj asztalt most!

Az év végi céges évzáró rendezvény remek alkalmat nyújt a csapatodnak arra, hogy együtt ünnepeljetek, reflektáljatok az elért eredményekre és egy jól szervezett esemény keretében lazítsatok együtt. Ahhoz, hogy a rendezvény sikeres legyen, és mindenki jól érezze magát, érdemes figyelembe venni az alábbi 5 hasznos tanácsot!
Céges évzáró rendezvény szervezése tippek

Foglalj időben helyszínt céges évzáróhoz!

Az idei évben a helyszínek elfoglaltsága nagyobb kihívást jelenthet a korábbi évekhez képest, hiszen már minden korlátozás megszűnt. Ezért célszerű minél előbb lefoglalni a megfelelő helyszínt a rendezvény számára. Kezd el időben keresgéli a helyeket, ajánlatokat kérni, mert a legjobb helyek nagyon gyorsan telnek. A Mamoriae Étteremnek több privát rendezvényterme is van, de gyorsan be szokott telni a naptárunk a téli ünnepi időszakban.
Kérj egyedi időpontot még most évzáró rendezvény szervezéséhez! Termeink 50 fős befogadóképességgel rendelkeznek. Számos céges eseményt lebonyolítottunk már nagy sikerrel.

Komplex szolgáltatások, magas minőség, és profi rendezvényszervező csapat biztosítja a magas minőséget!

Kérdése van? Írjon nekünk, felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Űrlapunkon megadott elérhetőségeid egyikén hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.
Sajnos most nem tud ajánlatot kérni tőlünk, kérjük nézzen vissza később.
 

Gondoskodj a megfelelő menüről a céges évzárón!

Az étel és italválaszték fontos eleme egy céges évzárónak. Kérdezd meg a kollégáidat, milyen típusú ételeket és italokat szeretnének az eseményen, és igyekezz olyan menüt összeállítani, ami mindenki ízlését kielégíti. Profi séfejeink speciális ételek készítésében is nagyon otthon vannak. Gasztronómia specialitásaink minden kollégát el fognak varázsolni! Egy évzáró eseményt nem szabad elaprózni, meg kell ünnepelni a sikereket, méltóképpen meg kell köszönni a kollégák munkáját! Ételeinkkel, tálalásunkkal mindez hiánytalanul sikerülni fog. A különböző érzékenységekre, egyedi igényekre is odafigyelünk, vegetáriánus fogásaink is vannak! Lehetőséget biztosítunk nemcsak ültetett terítésre, hanem svédasztalos kiszolgálásra is. 
 

Technikai felszereltség a céges évzáró beszédeihez

A céges évzárónak szokásban van néhány beszédet vagy előadást tartani, ahol áttekintik az elmúlt évet és köszönetet mondanak a csapatnak. Gondoskodj a megfelelő technikai felszereltségről, mint mikrofon, hangosító rendszer, projektor vagy képernyő, hogy mindenki jól hallhassa és láthassa a prezentációkat. Vagy foglalj helyszínt nálunk, és mi gondoskodunk ezekről! Ugyanis üzleti rendezvényhelyszíneink nagyon jól felszereltek, minden szükséges technikai eszköz rendelkezésre áll. 
 

Egyéb programlehetőségek a céges évzáró rendezvényekre

A változatos és szórakoztató programok hozzájárulnak ahhoz, hogy az évzáró rendezvény emlékezetes legyen. Gondolj olyan tevékenységekre, mint játékok, kvízek, vagy különböző interaktív programok, amelyek segítenek megerősíteni a csapatszellemet és a közösség érzését.
 

Időben értesíts mindenkit a céges évzáró eseményről

A karácsonyi készülődések és az ünnepi időszak miatt az emberek hajlamosak meg sem állni, ezért a rendezvényekről mindenképpen időben, még a pörgés előtt kell értesülniük, hogy időt tudjanak rá szánni. Érdemes időben értesíteni mindenkit az esemény időpontjáról és a részletekről. Küldj meghívókat vagy értesítéseket a csapatodnak, és ha szükséges, emlékeztesd őket a rendezvény időpontjára.
 

Hírek, aktualitások

Cookie Accepting
Popup Accepting1