Memoriae restaurant Kaposvár 7400 Kaposvár, Bajcsy-Zsilinszky u. 2. +36205407043 | Kattints

Kreatív és egyedi Valentin napi ajándékötletek, melyek kicsit mások, mint a megszokott

HU EN
Kreatív és egyedi Valentin napi ajándékötletek

Kreatív és egyedi Valentin napi ajándékötletek

Foglalj asztalt most!

Nincs azzal sem semmi baj, ha te egy doboz bonbont, vagy egy szál rózsát ajándékozol szerelmednek Valentin nap alkalmából, de ha idén valami különlegesebb ajándék ötleten töröd a fejed, akkor van néhány ötletünk!
Kreatív és egyedi Valentin napi ajándékötletek 2024-re

Élmény ajándék Valentin napra

Nincsen jobb ajándék, mint egy közösen átélt élmény, hiszen ez örökre az emlékezetünkben marad. Az élmény ajándékok egyre népszerűbbek hazánkban is, sok fiatal már inkább valamilyen jegyet, belépőt, vagy szervezett utat ajándékoz inkább szeretteinek. Mi a Memoriae étteremben is az élmények hívei vagyunk, ezért is törekszünk arra, hogy minden egyes itt elfogyasztott reggeli, ebéd, vagy vacsora egy igazi élmény legyen minden egyes vendégünk számára. Egy éttermi élmény több mint tökéletes ajándék Valentin napra. Ezért Chefjeink egy különleges Valentin napi menüsorral készültek február 14-re. Tekintsd meg különleges ajánlatunkat, és foglalj asztalt mielőtt, mert a helyek száma korlátozott!
VALENTI NAPI AJÁNLAT
 

Élményekkel teli ajándékcsomag

Még ennél is extrább ajándékot szeretnél, egy romantikus vacsorával nem éred be? Adj a partnerednek egy élményekkel teli napot vagy hétvégét! Készíts egy ajándékcsomagot, amelyben olyan tevékenységek vagy programok szerepelnek, amelyeket együtt élvezhettek. Ez lehet egy wellness hétvége egy szállodában, egy gasztronómiai túra a kedvenc éttermekben, egy hatalmas városi sétával, kiállítás megtekintésével összekötve, vagy akár egy kalandos kirándulás egy környékbeli szép helyre. Szerencsére éttermünk környékén csak úgy sorakoznak a szép helyek, itt össze is gyűjtöttük Kaposvár legszebb látnivalóit.
 

Ajándékozz nagyon egyedit Valentin napra

Ha szeretsz alkotni és a partnered is értékeli az egyedi kézműves tárgyakat, készíts neki valami saját kezűleg! Lehet ez egy festett kép, egy kötött sál, egy kerámia bögre vagy akár egy saját készítésű ékszer is. Az ilyen egyedi ajándékokkal nemcsak kifejezheted kreativitásodat, de mély érzelmi kapcsolatot is teremthetsz a partnereddel.
 

Személyre szabott szerelmes könyv Valentin napra

Szerelmed igazi könyvrajongó? Most mégis azt mondjuk, hogy felejtsd el a hagyományos szerelmes verseket! Készíts saját szerelmes könyvet, amelyben megoszthatod a legkedvesebb emlékeiteket, közös pillanataitokat, és leírhatod, milyen fontos szerepet játszik az életedben a partnered. Használj kreatív grafikákat, képeket és idézeteket a könyv személyes hangulatának fokozásához.

 

Virág helyett is van kreatív ötletünk Valentin napra

A virág mindig tökéletes ajándék, mondhatni sosem megy ki a divatból, ha te mégis úgy érzed, hogy kicsit unod, akkor dobd fel az alábbi módon! Ajándékozz párodnak növényápoló készletet, vagy valamilyen kertészeti csomagot idén Valentin napra. rengeteg virágot tavasszal kell elültetni, ültessetek idén együtt, és várjátok közösen, ahogy kinő! Ez az ajándék lehetőséget ad arra, hogy együtt ültessétek és neveljétek a növényeket, miközben közös időtöltést és élményeket osztotok meg.
 

Hírek, aktualitások

Cookie Accepting
Popup Accepting1