Memoriae restaurant Kaposvár 7400 Kaposvár, Bajcsy-Zsilinszky u. 2. +36205407043 | Kattints

Esküvő étterem Kaposváron: privát rendezvényhelyszín Kaposvár belvárosában

HU EN

Esküvő étterem Kaposváron

Egy esküvőt megszervezni nem kis feladat, és talán az egész szervezési munka legfontosabb, és egyben legnehezebb része, hogy megtaláljuk a tökéletes helyszínt az Igenek kimondására, valamint az Igenek utáni ünneplésre. Egy csodaszép, elegáns, és mégis romantikus esküvő étterem Kaposvár varázslatos központjában ideális lehet?
Különleges esküvő étterem Kaposváron

Esküvő étterem Kaposváron

Kaposváron számos remek esküvői étterem közül választhatsz, amelyek kiváló szolgáltatásokat kínálnak a Nagy Napra. A városban különböző stílusokban és méretekben elérhető éttermek ideálisak lehetnek esküvői rendezvények számára. Ha esküvő étterem Kaposváron, akkor a Memoriae étterem kiváló választás. Miért? Az étterem Kaposvár belvárosában található, könnyed sétatávolságra a templomtól, és a házasságkötő teremtől. Az étterem teljes körű esküvői szolgáltatásokat kínál, lehetőség van egyedi menü összeállítására, sütemény-és tortarendelésre, többféle italcsomag közül lehet választani, és dekoratőr kollégáink az egyedi igények alapján díszítik fel a éttermünk esküvői rendezvénytermét. 
 

Esküvő étterem Kaposváron privát terembérléssel

A Memoriae étterem privát rendezvényteremmel rendelkezik, tehát egy kisebb esküvőhöz nem kell a teljes éttermet lefoglalni. A rendezvényterem befogadóképessége 50 fő, így kisebb esküvők lebonyolításához tökéletesen alkalmas. A termet többféleképpen is be lehet rendezni az igényeknek megfelelően. Lehetőség van ültetett terítésre is, de akár a legújabb trendekben megjelenő svédasztalos felszolgálásra is. A Memoriae esküvő étterem Kaposváron ideális számomra? Weboldalunkon több képet is találhatsz, ami segíthet abban, hogy eldöntsd. 
Azonban azt mindig elmondjuk, hogy az esküvő tervezésekor fontos a helyszíni látogatás, hogy személyesen is meggyőződhess a tér adottságairól, az atmoszféráról, kipróbálhasd a menüt, a kiszolgálást. Ha további információra van szükséged vagy szeretnéd megtekinteni a helyszínt, vedd fel közvetlenül a kapcsolatot az étteremmel. Ez segít abban, hogy pontos képet kapj a lehetőségekről, és megbizonyosodj arról, hogy a helyszín minden szempontból megfelel-e az elképzeléseidnek a Memoriae esküvő étterem Kaposváron.

Kérdése van? Írjon nekünk, felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Űrlapunkon megadott elérhetőségeid egyikén hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.
 

Esküvő étterem Kaposváron – milyen szolgáltatásokat lehet igény bevenni?

Az teljesen természetem hogy egy esküvő étterem Kaposváron biztosítani tudja a vacsorát a násznép számára, de már az sem mindegy, hogy milyen minőségben. A mi éttermünkben különösen odafigyelünk, hogy az ilyen fontos rendezvényeken is csak kiváló minőségű alapanyagokból készítsünk kiváló minőségű ételeket. Az étlapunkat te is megnézheted, ha szeretnéd látni, milyen ételekkel foglalkozunk. Nemcsak ételeinkkel kapcsolatban, hanem italainkkal kapcsolatban is magasra tesszük a lécet, több prémium ital is megtalálható az itallapon.  Ha szeretnél még több információt, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot! Szolgáltatásaink azonban a cateringen túlmutatnak, az esküvőszervezés további lépésében is számíthatsz ránk.
 

Esküvő étterem Kaposváron plusz szolgáltatásokkal

A Memoriae esküvő étterem Kaposváron olyan extra szolgáltatásokkal várja a házasulandó párokat, mint segítség ez esküvő megszervezésében, programok szervezésében, programfüzet összeállításában. Igény esetében még a meghívők elkészítésében is tudunk segíteni. Az Eni Virágbolttal együtt dolgozva egyedi, igényes dekorációt készítünk rendezvénytermünkbe. Ismerjük nemcsak a hagyományos irányvonalakat, hanem a legújabb trendeket is. Mindig szívesen vesszük az egyedi ötleteket is!
 

Hírek, aktualitások

Cookie Accepting
Popup Accepting1