Memoriae restaurant Kaposvár 7400 Kaposvár, Bajcsy-Zsilinszky u. 2. +36205407043 | Kattints

Étterem terasszal Kaposváron: belvárosi étterem terasszal Kaposváron, legjobb étterem terasszal Kaposváron

HU EN
Étterem terasszal Kaposváron

Étterem terasszal Kaposváron

Foglalj asztalt most!

Étterem terasszal Kaposváron, ahol a jó idő esetében ki lehet ülni egy kicsit friss levegőt szívni? A nyár beköszöntével tudjuk, hogy milyen fontos ez vendégeinknek, ezért mennyei fogásaink, különleges italaink mellett kényelmes terasszal is várjuk vendégeinket!
Étterem terasszal Kaposvár központjában

Memoriae étterem terasszal Kaposváron

Exkluzív étterem terasszal Kaposváron? A Memoriae étterem egyenesen le fog venni a lábadról! A csodaszép belváros szívében található éttermünk, mind berendezésében, mint a tányérra került mennyi fogásokkal szeretne minden vendéget legalább annyira elvarázsolni, mint a belváros csodás épületei. Sokan a jó idő megérkezése után nem szeretnek a négy ajtó között tartózkodni, megértjük. Ha te is ezt a csapatot erősíted, akiket a napfény  a jó időre vonz azonnal, és nem is akarnak bemenni emiatt, jó hírünk van: a Memoriae étterem terasszal Kaposvár belvárosában vár, hogy egy igazi gasztronómiai kalandon vehess részt a napsütés társaságában.

Étterem terasszal Kaposváron, ahol még az étel is mennyei? Kóstold meg Pap Zoltán chef szezonális specialitásait a napfény társaságában a Memoriae étteremben! Foglalj asztalt az alábbi űrlap kitöltésével!

Foglalj asztalt most!


 

Étterem terasszal Kaposváron egy különleges gasztronómiai élménnyel

Étterem terasszal Kaposváron minden bizonnyal több is van, azonban ha szeretnél egy izgalmas gasztronómiai élményben részesülni, ahol különleges ételeket ízlelhetsz meg, olyanokat, amiket jellemzően nem szoktál otthon készíteni, akkor a Memoriae éttermet kell választanod! Profi séfjeink a nemzetközi konyha legexkluzívabb fogásait készítik el, egy kis magyaros fűszerezéssel! Csodaszép, és nagyon finom ételek kerülnek a tányérokra – akár a teraszon, akár az étterem belső részén foglaltok helyet. Ha szeretnétek átlapozni az étlapot, ITT találjátok meg!  
 

Étterem terasszal Kaposváron akár rendezvényekhez is

A Memoriae étteremnek rendezvények szervezésére specializálódott csapata is van. Éppen ezért bármilyen jellegű esemény lebonyolításában állunk a rendelkezésre. Legyen szó családi, baráti összejövetelekről, diplomaosztóról, születésnapról, ballagásról, esetleg házassági évfordulóról, esküvőről, vagy bármilyen más üzleti eseményről, rendezvénytermeink állnak rendelkezésre, illetve korlátozott létszámig a teraszos rész is! Amennyiben rendezvények lebonyolításáról van szó, teljeskörű szolgáltatásokkal várunk: helyszín biztosítása, catering, a legfinomabb falatok, prémium italok, felszolgálás, és díszítés az Eni Virágszalon közreműködésével! Rendezvényekhez a legjobb étterem terasszal Kaposváron a Memoriae étterem!
 

Étterem terasszal Kaposváron catering üzleti rendezvényekhez is

Éttermünk üzleti rendezvények lebonyolítására szakosodott. Több exkluzív rendezvénytermünk is van, ami tökéletesen alkalmas sajtótájékoztatók, céges megbeszélések, termékbemutatók, konferenciák, csapatépítők, céges évzárók, egyéb ünnepélyek lebonyolítására. Amennyiben éttermünknél nagyobb helyre van szükség a rendezvényhez, úgy lehetőség van catering kiszervezésére is. Bármilyen üzleti eseményre is készülsz, ha szeretnéd, hogy exkluzív, magas minőségű legyen, hogy megannyi terhet levegyünk a válladról, kérj ajánlatot az űrlap kitöltésével!

Kérdése van? Írjon nekünk, felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Űrlapunkon megadott elérhetőségeid egyikén hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.
 

Hírek, aktualitások

Cookie Accepting
Popup Accepting1