Memoriae restaurant Kaposvár 7400 Kaposvár, Bajcsy-Zsilinszky u. 2. +36205407043 | Kattints

6 tárgy, amire mindenkinek szüksége van az esküvő napján (de sokan nem gondolnak rá), fontos esküvői tárgyak

HU EN
Hat tárgy, amire mindenkinek szüksége van az esküvő napján

Hat tárgy, amire mindenkinek szüksége van az esküvő napján

Foglalj asztalt most!

Éttermünk rendezvények szervezésében is nagyon otthon van, számtalan esküvőt megszerveztünk, és lebonyolítottunk már. Lehet, hogy te is Kaposvár csodaszép belvárosában található éttermünkben találod meg a Nagy Nap tökéletes helyszínét? Bárhogyan is legyen, adunk néhány tanácsot az esküvői készületekhez! Jöjjön 6 dolog, amire mindenképpen szükséged lesz a Nagy Napon! 
Fontos esküvői tárgyak, kellékek

Elengedhetetlen esküvői kellékek: Fa vállfa az esküvői ruhának

Tudjuk, egyszerűen hangzik – de hallgass meg! Az egyik legfontosabb részlet, amelyet a fotós készít a nagy napon, az esküvői ruha. Az utolsó dolog, amit szeretnél, az a kép, amelyet egy műanyag vállfára akasztva lóg életed legszebb ruhája… Manapság már lehet egyedi fa vállfákat is venni, amin az esküvő dátuma, valamint a neved szerepel, az esküvő színéhez passzoló dekorációs elemekkel. Apróságnak tűnik, de tényleg hatalmas dolog!
 

Elengedhetetlen esküvői kellékek: Extra pezsgő

A Nagy Napon pezsgőből sosem elég! Szerencsére éttermünk készletei sosem fogynak ki a legjobb italokból. Nem csak azért kell pezsgő, mert ezt az eseményt alaposan meg kell ünnepelni, hanem azért is, mert nagyszerű kreatív esküvői fotók készülhetnek pezsgőbontás közben. Készíts a koszorúslányokkal, és a vőlegénnyel is!
 

Elengedhetetlen esküvői kellékek: Gőzölő

Ha valaha is randiztál egy sráccal több mint öt percig, tudod, hogy a vasalás általában nem szerepel a tehetségek listáján. De ha van nálad gőzölő, akkor te, vagy hölgy ismerőseid megmenthetik a gyűrött ruhás férfiakat. 
 

Elengedhetetlen esküvői kellékek: Plusz ing

Ha meleg van, akkor könnyen le lehet izzadni, főleg a vőlegény réteges öltözékében. Mindig azt javasoljuk, hogy a vőlegénynek (sőt még a vőfélynek is) legyen egynél több inge, hogy át tudjon öltözni, ha kell.
 

Elengedhetetlen esküvői kellékek: Nyomtatott menetrend

Nyomtassatok menetrendet, és adjatok több embernek is a násznépben! Ez mindenkinek segít abban, hogy mindig tudja, hol kell lennie, és neked is segít, hogy ne kelljen huszonhatodszorra megválaszolnod ugyanazt a kérdést a ceremóniával kapcsolatban.
 

Elengedhetetlen esküvői kellékek: Kézi ventillátorok

Manapság már nagyon kis szép mini ventillátorokat lehet kapni, amik olyan aprók, hogy kis női táskákban is elférnek, és a különböző színeknek köszönhetően igen mutatósak is. Nyári esküvőkön ezek nagyon hasznosak tudnak lenni. Mi javasoljuk, hogy mindegyik koszorúslánynál legyen egy, hogy szükség esetén a menyasszony is el tudja kérni. 


Te még a tökéletes esküvő helyszínt sem találtad meg? Akkor, lehet hogy éppen most fogod! Éttermünk a csodás Kaposvár belvárosában található, közel a templomokhoz, és a hivatalokhoz. Külön rendezvénytermeink is vannak, de szükség esetén rendezvénysátrat is tudunk biztosítani. Nemcsak a helyszínről, hanem az egyedi dekorációról, és cateringről is gondoskodunk! Kérj egyedi ajánlatot az űrlap kitöltésével ! 
 

Hírek, aktualitások

Cookie Accepting
Popup Accepting1