Memoriae restaurant Kaposvár 7400 Kaposvár, Bajcsy-Zsilinszky u. 2. +36205407043 | Kattints

A legjobb eljegyzési ötletek privát helyen, a nyilvános legjobb eljegyzési ötletek, a legjobb éttermi eljegyzési ötlet

HU EN
A legjobb eljegyzési ötletek: hogyan lehet az eljegyzést kreatívan kivitelezni?

A legjobb eljegyzési ötletek: hogyan lehet az eljegyzést kreatívan kivitelezni?

Foglalj asztalt most!

Ezermillió féleképpen felteheted szíved választottjának a nagy kérdés: „Hozzám jössz feleségül?” De egyáltalán nem mindegy, hogy hogyan teszed fel. Ez egy nagyon fontos pillanat, egy igazi fordulópont, amit nem lehet elnagyolni. Fontos, hogy az eljegyzési ötletek közül a legjobbat válaszd ki, ami a leginkább passzol a ti kapcsolatotokhoz. Adunk is néhány kreatív eljegyzési ötletet, amit természetesen átalakíthatsz, személyre szabhatsz!
Meghitt eljegyzési ötletek

Kreatív eljegyzési ötletek: Vacsorás lánykérés

Ha szíved választottja imádja a hasát, szeret különleges ételeket kóstolni, és minden vágya, hogy elvidd egy vacsora randevúra, akkor nincs más hátra, mint hogy elvidd! Ha egy vacsora randevún kéred meg a kezét, semmit sem fog sejteni az egészből, csak akkor fognak könnycseppek gyűlni a szemében, amikor meglátja a „Hozzám jössz?” feliratot a desszert tetején! A Memoriae Étteremben nagyszerű séfjeink nemcsak kedvenc ételeiteket fogják elkészíteni erre a különleges alkalomra, hanem egyedei igényeiknek is eleget tesznek, az ételek tálalásával, feliratával kapcsolatban, amennyiben előre jelzik azt! Megbeszélés esetén pincéreink segítenek a pillanat megörökítésében is!

Foglalj asztalt Gourmet Éttermünkbe! Ne felejts el egyeztetni egyedi igényeid kapcsán!

Foglalj asztalt most!

 

Kreatív eljegyzési ötletek: Beszéljenek helyetted a képek!

Ha úgy érzed nem vagy a szavak embere, és egyébként mind tudjuk, hogy egyetlen kép is képes többet mesélni sok ezer szónál, akkor a legjobb eljegyzési ötletet a fotóalbumok körül kell keresgélned! Töltsd meg egy szobát magadról és partneredről készült fotókkal! Az együtt töltött idő legnagyszerűbb emlékei vesznek körül, miközben felteszed életed egyik legfontosabb kérdését partnerednek. Remek ötlet ez, ha sok közösen átélt pillanatotokat kaptatok lencsevégre, vagy ha párod imádja a telefonjában is a régi képeket görgetni!
 

Kreatív eljegyzési ötletek: Kösd zsinórra a kérdést!

Köss egy bársonyszalagot otthonod egyik végétől a másikig, és díszítsd ezt fel apró szerelmes jegyzetekkel vagy esetleg közös fényképekkel. A szalag végén legyen ott a gyűrű és a nagy kérdés, meg persze Te is! Bónuszpontok, ha zenét játszol le – beleértve a legkülönlegesebb közös dalokat is – közben.
 

Kreatív eljegyzési ötletek rejtvényfejtőknek

Párod imádja a rejtvényeket? Le sem teszi a kezéből a rejtvényújságokat? Készíts számára egy egyedi rejtvényt, aminek a megoldása ez lesz: Hozzám jössz feleségül? Mire megfejti, térdelj le, vedd elő a gyűrűt, és várd a válaszát!
 

Kreatív eljegyzési ötletek zenerajongóknak

Ezt a kreatív eljegyzési ötletet talán kicsit bonyolultabb lesz végrehajtani, több szervezést igényel majd, mint a fent felsoroltak, de szíved választottja megér ennyi munkát! Nem lesz egyszerű megszervezni közös zenekarotok koncertjén, hogy a nagy pillanat a színpadon is szerepelhessen, de megér egy próbát! Ha a zenészekkel, szervezőkkel nem sikerül felvenni a kapcsolatot, akkor a közönség soraiban állva is letérdelhetsz a kezedben a gyűrűvel!
 

Kreatív eljegyzési ötletek: Éljétek át újra az első randevút

Vidd el a párodat arra a helyre, ahol az első randevúd volt. Legyen szó étteremről, kávézóról, parkról, nem számít! Rendeld meg ugyanazt, amit az első randevúján (persze ha emlékszel még rá), és így tovább, hogy az élmény olyan különleges legyen, amennyire csak lehet. Oszd meg, mire emlékszel a legjobban az első randevúdról, majd tedd fel a kérdést.
 

Kreatív eljegyzési ötletek utazóknak

Az Eiffel torony lábánál feltenni a nagy kérdést kicsit már lejárt lemez, vagy, hogy is mondjuk, nem egyedi. De az utazós lánykérési ötletek között lehet találni ennél jóval meghittebbeket, romantikusabbakat is szép számmal. Egy kietlen tengerparton sétálni a homokban, a nap lemenő fényeinek csillogását nézve a habokban, tökéletes pillanat a nagy kérdés feltételére, és ez a pillanat csak a tiétek, nem kell, hogy más turista is lássa, esetleg videóra vegye az Eiffel torony lábánál egymást taposva. Egy Vespa túra is nagyon kreatív eljegyzési ötlet, hiszen egy pihenőpontról elindulva könnyedén partnered sisakjába csúsztathatod a gyűrűs dobozt. Nem kicsi lesz a meglepetés, és az öröm! Ha a hegyvidék szerelmesei vagytok, akkor a piknikes eljegyzési ötleteket ajánljuk! Rejtsd el a gyűrűt a piknikkosárba vagy akár egy pohár pezsgőbe. Ha kicsit bátrabb vagy, akkor akár a repülő személyzetét is megkérheted, hogy a hangosbemondó segítségével a fedélzeten tedd fel a nagy kérdést!

Akármelyik kreatív eljegyzési ötletet is válaszd, éttermünk rendezvénytermei várnak akár az eljegyzést megünneplő eljegyzési partyra, szűk körű családi ebédre, de magára az esküvő megünneplésére is! Nemcsak helyszínt biztosítunk, hanem dekorációt, és a teljes menüsort is, kiszolgálással együtt! Kérj egyedi ajánlatot  IDE KATTINTVA

 

Hírek, aktualitások

Cookie Accepting
Popup Accepting1