Memoriae restaurant Kaposvár 7400 Kaposvár, Bajcsy-Zsilinszky u. 2. +36205407043 | Kattints

Kifinomult elegancia és romantika az esküvőn? Ezek a legszebb esküvői virágok!

HU EN

Ezek a legszebb esküvői virágok!

Az esküvő szervezés rengeteg izgalmat tartogat. A csodálatos összkép végül akkor fog összeállni, ha minden apró részletre odafigyelünk, például olyanokra is, hogy a legelegánsabb, legszebb virágokat válasszuk az esküvői dekoráció hangsúlyos elemeinek. Szerintünk ezek a legszebb esküvői virágok!
legszebb esküvői virágok elegáns esküvőhöz

A kála az egyik legszebb esküvői virág

Az elegáns esküvőkre különösen illik ez a csodaszép tartással rendelkező, különleges virág, amiről sok menyasszony szokott megfeledkezni, és ami éppen ezért szerepel most listánk élén. Szerintünk tökéletes. A kála elegáns és modern megjelenésű virág, amely sima, hosszú szárú és nagyon stílusos. Ideális választás a csokrokhoz és asztali díszekhez. Különösen jól mutat egyszerű, minimalista kompozíciókban.  Különleges csavart levél formájú virágai különlegessé teszik a nagy nap atmoszféráját.
 

A kardvirág is egy nagyon szép esküvői virág

A kardvirág  hosszú, impozáns virágzata miatt kiválóan alkalmas magas asztali díszek készítésére. Sokak szerint egyenesen királyi a megjelenése. Lehet visszafogottabb színekben is beszerezni, de egészen a mélykék, és tűzpiros árnyalatokig megtalálható. Szép kontrasztot alkotnak a kerek formájú virágokkal, mint a rózsák vagy a bazsarózsák.
 

A rózsa nem maradhat ki a legszebb esküvői virágok sorából

Mondhatni nagy klasszikus, de mégsem maradhat le a legszebb esküvői virágokat felsorakoztató listánkról, nem igaz? A rózsák a klasszikus választás esküvőkre. Sokféle színben és fajtában elérhetőek, így könnyen illeszkednek bármilyen színkoncepcióhoz és stílushoz. Rózsákból álló csokor vagy kevert virágokkal kombinálva is gyönyörűek lehetnek. Nemcsak színe, formája miatt nagyon népszerű, hanem tartóssága miatt is, ami nagy praktikum, amikor az esküvői dekorációhoz kell virágokat válogatni. 
 

Természetesen a tulipán is szerepel a legszebb esküvői virágok között

Manapság különösen népszerű virág a tulipán, nemcsak Hollandiában, és a környező régiókban használják egyre többet az esküvői dekoráció részeként, hanem a legújabb trendek szerint itthon is. A tulipánok tavaszi esküvőkön különösen népszerűek, de korai nyári esküvőkhöz is tökéletesek. Egyszerű eleganciájukkal és széles színpalettájukkal bármilyen dekorációs stílushoz jól illenek.
A liliom egy igazán különleges esküvői virág
A liliomok nagy, feltűnő virágok, amelyek illatukkal és pompás megjelenésükkel emelik az esküvői dekoráció fényét. Különösen jól mutatnak nagyobb helyiségekben vagy teremdekorációban. Nem hiányozhatnak az elegáns esküvőkről! Fehér színben különösen csodálatosak!

 

A babrózsa is lehet az egyik legszebb virág az esküvődön, ha szerencséd van. 

A bazsarózsák buja, romantikus virágok, amelyek tökéletesek esküvői csokrokhoz és asztali díszekhez. Miért írtuk, hogy, ha szerencséd van? Szezonjuk rövid, általában májustól júniusig tart, így ha ebben az időszakban tervezitek az esküvőt, kiváló választás.
 

Ezekhez a csodaszép virágokhoz már csak egy csodaszép esküvő helyszínre van szükséged? Kaposvár belvárosában található éttermünk rendezvénytermeiben lehetőség van esküvők lebonyolítására is Részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot!

Kérdése van? Írjon nekünk, felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Űrlapunkon megadott elérhetőségeid egyikén hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.
 

Hírek, aktualitások

Cookie Accepting
Popup Accepting1