Memoriae restaurant Kaposvár 7400 Kaposvár, Bajcsy-Zsilinszky u. 2. +36205407043 | Kattints

Programok Kaposváron: ezek várnak rád 2023-ban Kaposváron és környékén!

HU EN
A legjobb programok Kaposváron és a környéken idén

A legjobb programok Kaposváron és a környéken idén

Foglalj asztalt most!

Kaposvár a Dunántúl kulturális fellegvára, csak úgy sorakoznak egymás után a jobbnál jobb látnivalók, és ez nincsen másképpen a programokkal sem. Csak rád várnak a sokszínű programok Kaposváron. Mutatjuk melyikeket nem szabad kihagynod- ebben a cikkben összegyűjtöttük a legjobb programokat Kaposváron. 
Programok Kaposváron

A legjobb programok Kaposváron

Kaposvár sokkal sokszínűbb, és izgalmasabb város, mint ahogyan azt sokan gondolják. Tudtad például, hogy csodaszép szecessziós épületeinek köszönhetően elnyerte a  “Magyarország legszebb főtere, főutcája” díjat 2010-ben? És azt, hogy Kaposváron élt a modern festészet magyarországi meghonosítója, Rippl-Rónai József? És azzal tisztában vagy, hogy a hazai lótenyésztés és lovasszakember-képzés fellegvára is itt van? Gondolhatod ez után az összefoglaló után, hogy mennyire izgalmas programokkal vár Somogy megye székhelye! Egyébként ebben a cikkben összegyűjtöttük a legjobb kaposvári látnivalókat is (LINK) De most jöjjenek a legjobb programok Kaposváron, amik között több ingyenes kaposvári program is található.
 

A legjobb programok Kaposváron: Méz fesztivál 

Bár az még nem derült ki, hogy 2023-ban mi lesz a pontos dátuma ennek a fergeteges, és szó szerint mézédes kaposvári programnak, azt már kiderítettük nektek, hogy el kell jönnötök! Már több mint 10 éve rendezik meg a méz jótékony hatásai körül forgó konferenciát, kiállást, és vásárt. Ez nemcsak egy egyszerű vásár, illetve konferencia, ahol a méhészek összegyűlnek, hanem egy több napos, nagyszabású programsorozat, ahol kórusok, néptáncosok, előadók, együttesek szórakoztatják a vendégeket. Ez a kaposvári program Kaposvár szívében, a Kossuth téren szokott lenni, szeptember környékén.
 

A legjobb programok Kaposváron: Rippl-Rónai Fesztivál

Kaposvár legnagyobb szabású fesztiválja, mondhatni a legjobb program Kaposváron, aminek gyökerei már két teljes évtizedre tekintenek vissza. Az összművészeti fesztivál alapját a névadó Rippl-Rónai József munkássága jelentette. Eredetileg a szecesszió és a képzőművészet forgott minden, de mára nagyon kinőtte magát, és sorban csatlakoztak más művészeti ágak is. 2023. június 8-10. között Kaposváron, több helyszínen, nagyon sok programmal vár a Rippl-Rónai Fesztivál. Lesznek ingyenes események is a kaposvári programok között, amik komoly és könnyű zenei koncerteket, táncszínházi előadásokat, bábműsorokat, gyerekelőadásokat, színházat, bulikat, koncerteket, irodalmi kerekasztalt, vásárokat foglalnak magukban. A Kossuth tér lesz az egyik fő helyszín, ahol fellép többek között a Karácsony János Trió, Senior Együttes, Lóci Játszik, Carson Coma, Analog Balaton, ByeALex és a Slepp- ez a helyszín ingyenes látogatható. A másik fő helyszín pedig a Kaposvári Aréna, ami kedvezményes jegyekkel, bérletekkel látogatható, itteni fő programok: Beton Hofi, Azahriah, Andro, Willcox, Loving Arms, Valmar, Necc Party. A kedvezményes jegyek április 10-ig érhetőek el: bérlet 8.900.- Ft, napijegy 5.900.- Ft, ezt követően bérlet 9.900.- Ft, napijegy 6.900.- Ft egészen május 31-ig. Hidd el, ezen a fesztiválon várnak a legjobb ingyenes programok Kaposváron! 
 

A legjobb programok Kaposváron: Miénk a Város fesztivál

„Bor- és gasztrofesztivál Kaposvár belvárosában igényes programokkal, sok zenével.”- olvasható a program leírásban. A legjobb programok Kaposváron mindig gasztronómiai jellegűek- mi már csak tudjuk! 2023. szeptember 1-2 között kerül megrendezésre ez a fesztivál. Nyisd te is jól az őszt, az iskolakezdés előtt mulass egy kicsit! A gasztronómiai szerelmesinek azonban nem kell szeptemberig várniuk, hiszen a Kaposvár központjában található különleges éttermünk, a Memoriae Étterem az év minden napján vár különleges gasztronómiai különlegességekkel, friss fogásokkal, szezonális ételekkel, és prémium minőségű italokkal!

Nem kellenek gasztronómiai programok Kaposváron, ugyanis, ha ismered a Memoriae Étteremet, akkor minden ebéd, vagy vacsora egy igazi gasztronómiai kaland lesz! Séfjeink mindent megtesznek azért, hogy ne csak egy tökéletes vacsorát tegyenek a tányérodra, hanem egy feledhetetlen ízélményt! Foglalj asztalt éttermünkbe!

Foglalj asztalt most!


 

Hírek, aktualitások

Cookie Accepting
Popup Accepting1