Memoriae restaurant Kaposvár 7400 Kaposvár, Bajcsy-Zsilinszky u. 2. +36205407043 | Kattints

A legjobb tavaszi programok Kaposváron 2024-ben: tavaszi kaposvári programötletek

HU EN
A legjobb tavaszi programok Kaposváron

A legjobb tavaszi programok Kaposváron

Foglalj asztalt most!

Alig várjuk már, hogy végre véget érjen a hosszú, sötét tél, újra rügyezni kezdjenek a fák, madarak daloljanak a tavaszi napsütésben, mi pedig hatalmas tavaszi sétákat tehessünk a természetben. A várakozás során összegyűjtöttük nektek a legjobb tavaszi programokat Kaposváron, hogy legyen hol élveznetek a tavaszi napsütést!
Legjobb tavaszi programok Somogy-megyében 2024

Télűző Örmömfutás Kaposváron 

Már rögtön február elején egy szuper programot találtunk nektek. Kaposváron nem a Busók, hanem a futók űzik el a telet, és akár te is részese lehetsz a csapatnak! „Legyünk együtt a város és környéke futó-bolondjai, bolondok kísérői, hozzá tartozói és érezzük jól magunkat.” – szól a felhívás, amiben azt is megemlítik, hogy az első 75 résztvevő egy kis ajándékra is számíthat. A helyszín a Deseda, a találkozó pont a büfék előtt, a pontos időpont: február 10. (szombat), 10:00). A táv egy Deseda kör, ami 13,8 km hosszú, de közben 1-2 pihenő is be van tervezve, valamint rövidítésre is lesz lehetőség.
 

Még előtted az élet / Ács Fruzsina és Szabó Balázs Máté közös estje Kaposváron

Jegyek már csak korlátozott számban elérhetőek, a március 22-én, pénteken, 18:00-kor, Kaposvár K-központban megrendezésre kerülő Dumaszínházi előadásra. „Miért nem tanítanak meg minket az iskolában arra, hogy hogyan kell elmosni a tepsit, ami nagyobb, mint a mosogató? Mit tegyünk, ha instagramon azt látjuk, hogy a volt osztálytársaink sikeresebbek, mint mi? A dráguló albérlet árak mellett miből finanszírozzuk avokádó fogyasztásunkat?” Ha érdekelnek a válaszok, csapj le egy jegyre. Ha a program után egy finom vacsorát is eltöltenél, akkor pedig mielőbb foglalj asztalt, mert nálunk is fogynak a helyek!

Foglalj asztalt most!


 

Nárcisz Ünnep a Rippl-Rónai Emlékháznál

2024 áprilisában sem maradhat ki a legjobb kaposvári tavaszi programok közül a Nárcisz Ünnep! A Rippl-Rónai Emlékháznál közel 20 000 nárciszhagyma várja a tavaszi jó időt, hogy végre kibújhasson, és elkápráztathassa a látogatókat csodás színével. Szó szerint virágtenger van itt minden tavasszal, így érdemes ilyenkor meglátogatni az Emlékházat, és annak ősparkját is. A Nárcisz Ünnep keretében rendszerint kézműves-foglalkozásokat, különleges tárlatvezetéseket, előadásokat, gyermekeknek szóló koncerteket tartanak. Ilyenkor igazán kellemes egy pikniket megejteni! 
 

Húsvéti forgatag a Szennai Skanzenben         

Bár nem Kaposváron, de a szomszédban egy olyan programot szerveznek, amit nem szabad kihagyni! A Szennai Skanzenben idén is megrendezésre kerülnek a hagyományos húsvéti programok, amik kicsik nagyok nagy kedvencei. Húsvét vasárnap lesz tojásfestés „szagosvíz” készítés, játszóház, hétfőn pedig a falusi húsvéti hagyományok fognak megelevenedni: locsolkodás, táncház, népi játszóház, bábszínház, és izgalmas koncertek is lesznek. 
 

Hírek, aktualitások

Cookie Accepting
Popup Accepting1