Memoriae restaurant Kaposvár 7400 Kaposvár, Bajcsy-Zsilinszky u. 2. +36205407043 | Kattints

Téli esküvő szervezése: tanácsok téli esküvő szervezéséhez, mir kell figyelni téli esküvő szervezésénél

HU EN
Öt tanács téli esküvő szervezéséhez

Öt tanács téli esküvő szervezéséhez

Foglalj asztalt most!

A téli esküvők varázslatos hangulatot teremthetnek, hiszen a hófehér táj, a meghittség és a melegítő italok együtt egy felejthetetlen élményt nyújtanak a házasulandóknak és a vendégeknek. Azonban a hideg időjárás és az egyedi kihívások miatt a téli esküvők tervezése kicsit eltérhet a többi évszak esküvőitől. Ha te is a téli csodában szeretnéd kimondani a boldogító igent, akkor érdemes figyelembe venni az alábbi 5 tanácsot, amit profi rendezvényszervező csapatunk szedett össze!
Téli esküvő szervezésének lépése

Tanács téli esküvő szervezéséhez: A helyszín legyen a legfontosabb

A helyszín az egyik legfontosabb tényező egy téli esküvőnél. Olyan helyszínt válasszatok, ahol van lehetőség beltéri és kültéri helyszínen is tartózkodni egyaránt. Ez főként a képek miatt lehet fontos, hiszen azok jó, ha kint, a téli varázsvilágban készülnek, de sok időt nem érdemes odakint tartózkodni. Az éttermünk Kaposvár központjában található, csodás épületekkel szegélyezve. Csak néhány perces sétára vannak a városháza, és a templomok is – ezért kényelmesen megközelíthetőek, csak éppen a szükséges időt kell kint tartózkodni a vendégeknek, és a házasuló párnak is. 
 
A Memoriae étterem csodás beltéri terekkel rendelkezik, olyannal, ami egy téli esküvőhöz ideális: elegáns vonalak, egyedi berendezésekkel. Különálló rendezvénytermeink 40-50 fő befogadására tökéletesen alkalmasak, számos hangulatos esküvőt lebonyolítottak már itt. Legyen a tiéd a következő! Kérj egyedi ajánlatot a Nagy Napra!

Kérdése van? Írjon nekünk, felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Űrlapunkon megadott elérhetőségeid egyikén hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.
Sajnos most nem tud ajánlatot kérni tőlünk, kérjük nézzen vissza később.
 

Tanács téli esküvő szervezéséhez: Gondoskodj a vendégek kényelméről

A hideg időjárás miatt fontos, hogy a vendégeid kényelmesen érezzék magukat. Készíts elő melegítő állomásokat az esküvői helyszínen, ahol forró italokkal, takarókkal és kézmelegítőkkel várhatják a vendégeket. Személyzetünk felkészült az ilyen helyzetekre, itallapunkon számtalan forrócsokoládé, teakülönlegesség található, ami minden vendéget felmelegít majd a téli napon!
 

Tanács téli esküvő szervezéséhez: Hangulatos dekorációk

Használd ki az összes téli esküvő varázslatos elemeét a dekorációban. Gyertyák, füzérek, fényfüzérek és hófehér virágok segítenek létrehozni a tökéletes téli hangulatot. Az arany és ezüst színek is szépen harmonizálnak a téli esküvők dekorációival, így érdemes ezeket is belevonni az összképbe. Az Eni Virágbolttal dolgozunk együtt, akik nagy mesterei az esküvői díszítésnek, imádnak különleges dekorációkat létrehozni, minden különleges ötletedért rajongani fognak!
 

Tanács téli esküvő szervezéséhez: Megfelelő menü

A hideg időjárás miatt a vendégek nagyra értékelik majd, ha olyan étel- és italválasztékot kínálsz nekik, amik felmelegítik őket: például levesek, forró csokoládé vagy fűszeres puncs. Ezenkívül figyelj az ételintoleranciákra és az egyéni igényekre is, hogy mindenki megtalálhassa a számára megfelelő ételt. Éttermünk szezonálisan frissíti az étlapot, télen melengető téli fogásokkal pakoljuk tele az asztalokat. Az olyan rendezvények esetében, mint az esküvő, lehetőség van egyedi menü összeállítására is! 
 

Tanács téli esküvő szervezéséhez: Tervezd meg az időbeosztást

A téli időjárás néha váratlan fordulatokat hozhat, így fontos, hogy rugalmasan kezeld az időbeosztást. Ha kültéri ceremóniát terveztek, gondoljatok alternatív lehetőségekre is, ha mégis rossz idő lesz. Ha a fotózást is kültéren tervezed, vegyél bele elegendő időt a napirendbe, mivel a rövid nappali idő miatt korán sötétedik télen! 
 
Téli esküvőt tervezel? Úgy érzed, segítségre van szükséged? A Memoriae étterem profi rendezvényszervezőkkel dolgozik együtt! Vedd fel velünk a kapcsolatot, és mindenben segítségedre leszünk!

Kérdése van? Írjon nekünk, felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Űrlapunkon megadott elérhetőségeid egyikén hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.
Sajnos most nem tud ajánlatot kérni tőlünk, kérjük nézzen vissza később.
 
 

Hírek, aktualitások

Cookie Accepting
Popup Accepting1