Memoriae restaurant Kaposvár 7400 Kaposvár, Bajcsy-Zsilinszky u. 2. +36205407043 | Kattints

Teraszos étterem Kaposváron - Teraszos étterem Kaposváron baráti, családi, üzleti összejövetelekhez is

HU EN
Teraszos étterem Kaposváron

Teraszos étterem Kaposváron

Foglalj asztalt most!

Végre itt a nyár, a jó idő, a napsütés - és ezzel együtt a Memoriae teraszos étterem Kaposváron, a belvárosban is megnyitja kinti részét. A friss levegőn, napsütésben élvezhetitek legfinomabb ételeinket, és kiváló koktéljainkat is, vannak alkoholmentesek is!
Teraszos étterem Kaposváron szülinapra

Teraszos étterem Kaposváron, a belvárosban?

Kaposvár csodaszép belvárosa nagyon sok díjat nyert már. Mi is büszkék vagyunk rá, hogy ilyen különleges épületek mellett foglal helyet, a helyiek által csak “elefántos étteremnek” becézett Memoriae étterem. És annak is kifejezetten örülünk, hogy a jó idő megérkezésével megnyithatjuk éttermünk kinti, teraszos részét. A friss levegő és a természetes fény kellemes hangulatot teremt, ami ideális a pihentető étkezésekhez és a baráti, családi találkozókhoz. Randevú, csajos összejövetel, fiús iszogatás, családi születésnapi ünneplés, vagy esetleg egy fontos üzleti megbeszélés? A Memoriae teraszos étterem Kaposváron nagy szeretettel vár titeket! Ha biztosra akartok menni, foglaljatok asztalt néhány kattintással, az alábbi felületen.

Foglalj asztalt most!

 

Memoriae teraszos étterem Kaposváron- menü

A Memoriae teraszos étterem Kaposváron minden évszakban új étlappal várja a vendégeket. Ételeink választékát igyekszünk mindig a szezonálisan elérhető, friss alapanyagokhoz illeszteni. Hűsítő nyári italok, ételek, és desszertkülönlegességek várnak nálunk titeket. Pap Zoltán Corporate Chef keze alatt különleges fogások készülnek, különleges tálalásban. A Memoriae teraszos étterem Kaposváron a nemzetközi konyha legjobb fogásait készíti el egy kicsit újragondolt formában. Kóstoljátok meg szezonális étlapunk legjobb fogásait teraszunkról!
 
ÉTLAP
 

Memoriae teraszos étterem Kaposváron bruncholáshoz is

A bruncholásnak, azaz a késői, kiadós reggelinek, ami már ebédnek is megfelel, hatalmas trendej van mostanában. Nincs is jobb délelőtti program, egy napsütötte szombaton, mint keresni egy teraszos étteremet Kaposváron, és a legfinomabb reggeli ételeket, a legjobb kávékkal elérhető. És van is egy jó hírünk, a Memoriae étterem nemcsak ebédre, és vacsorára, hanem reggelire, azaz bruncholni is várja a vendégeket. Étlapunkon megtalálhatjátok reggeli választékunkat is, amit tényleg a legjobb a reggeli napsütésben, madárcsicsergésben, a teraszunkról elfogyasztani.

 

Memoriae teraszos étterem Kaposváron rendezvényekhez

A Memoriae teraszos étterem Kaposváron a különböző rendezvényeket szervezőket, illetve azok vendégeit is várja. Szűk körű esküvő, születésnapi ünneplés, ballagás utáni ebéd, évforduló megünneplése, bármilyen más családi összejövetel, osztálytalálkozó, esetleg céges rendezvény, csapatépítő, vagy nyár eleji összejövetel? A kinti, teraszos részen sokkal hangulatosabb lesz az egész. Külön kültéri dekorációs eszközeink, illetve egyedi ötleteink is vannak. Vedd fel a kapcsolatot rendezvényszervező kollégáinkkal és beszéljetek meg minden további részletet! Egyedi ajánlatot alábbi elérhetőségeinken keresztül tudtok kérni.  
 

Hírek, aktualitások

Cookie Accepting
Popup Accepting1