Örömmel mutatjuk be új étlapunkat, melynek bevezetése valódi mérföldkő a Memoriae étterem életében. Az étlap tételeinek megálmodásakor első alkalommal köszönthettük csapatunkban Farkas Richárdot, aki technikai séfként csatlakozott hozzánk. Richárd érkezése friss, kreatív lendületet, új energiákat hozott, miközben szakmai tudása új dimenziókat nyit meg éttermünk kulináris világában.Richárd, a Dining Guide által az Év Ifjú Séftehetsége díjjal kitűntetett kreatív séf az alapoktól kezdte a munkát: megismerkedett a somogyi gasztronómia hagyományaival és történelmével, majd ezt a tudást ötvözte saját kreativitásával és szakmai tapasztalataival. A közös munka során minden csapattag aktívan részt vett az étlap koncepciójának fejlesztésében és megvalósításában - a konyhában dolgozó kollégák éppúgy, mint a vendégtérben tevékenykedő társaink.
Az új étlap létrehozása során kiemelt figyelmet fordítottunk arra, hogy ételeink ne csak ízélményt nyújtsanak, hanem történeteket meséljenek. Fogásainkban a somogyi gyökerek, a klasszikus gasztronómia és a modern fogások harmóniája dominál: így található meg az újragondolt tojásos nokedli és az erdei gombás vadhús is, mind új köntösben, de a Memoriae által garantált minőségben.
Az új étlapunkat 2024. április 5-től kipróbálhatjátok éttermünkben. Az ajánlataink részleteiért kérlek, kattints ide: Étlap megtekintése