Memoriae restaurant Kaposvár 7400 Kaposvár, Bajcsy-Zsilinszky u. 2. +36205407043 | Kattints

Ezek a legjobb kaposvári nyári programok: kihagyhatatlan nyári programok Kaposváron

HU EN

Ezek a legjobb kaposvári nyári programok

Kaposvár és környéke nyáron rengeteg lehetőséget kínál a kikapcsolódásra és szórakozásra. Mivel hamarosan itt van a derűs nyár, és az iskolából is hamarosan kicsengetnek a szünetre, arra gondoltunk, hogy összegyűjtsük nektek a legjobb kaposvári nyári programokat.
legjobb kaposvári nyári programok 2024

A legjobb kaposvári nyári programok élén: Deseda-tó

Ha nyári kaposvári programokról van szó, akkor természetesen nem maradhat ki minden kaposvári család kedvence, a mi nagyszerű Deseda-tavunk. Mi mindig szeretünk a tóparton, a csodás természetben sétálni, de ilyenkor nyáron még jobb a vízparton sétálni, a hatalmas lombú fák árnyékában megpihenni.  Van itt mindenféle szuper program kisgyerekes családoknak, és nagyobbaknak is: csónakkölcsönző, játszótér, kerékpárbérlés, sőt még hajókirándulásokat is szoktak szervezni. Na meg persze az itt található Fekete István Látogatóközpontról sem szabad megfeledkezni, ha nem voltatok még itt, akkor mindenképpen próbáljátok ki idén nyáron!
 

A legjobb kaposvári programok közül nem maradhat ki a Virágfürdő Aquapark sem

Ha nyár és Kaposvár, akkor, naná, hogy a Virágfürdő Aquapark is kihagyhatatlan program! Egy kis hűsítő csobbanás jól jön, különösen a legforróbb nyári napokon. A Virágfürdő Aquapark nem véletlen különösen népszerű a családok körében nyaranta, számos medence, vízi csúszda és wellness szolgáltatás biztosítja a kikapcsolódást minden korosztály számára.
 

A kaposvári nyári programok közül sem maradhat ki a Rippl-Rónai Múzeum

A múzeum Kaposvár híres festőjének, Rippl-Rónai Józsefnek állít emléket, bemutatva életművét és munkásságát. Az intézmény több kiállítóteremmel rendelkezik, ahol a művész festményei és használati tárgyai tekinthetők meg. Időszakos kiállításokon keresztül a látogatók betekintést nyerhetnek más művészek alkotásaiba is.
 

A legjobb nyári programok közül a kirándulás sem maradhat ki

Ti szerettek kirándulni? Nyáron nagyon kellemes a hűvös erdőkben sétálni, és egy kis friss levegőt szívni, egyetértetek? A Zselic térsége Kaposvár közvetlen környezetében helyezkedik el, és a várostól alig 20-30 kilométerre található. Ez a közelség teszi ideális célponttá a természetkedvelők számára, hiszen csodás tájak, remek kirándulóhelyek vannak itt. A Zselic híres a buja erdőiről, tiszta levegőjéről és csendes, nyugodt környezetéről. Emellett a Zselic csillagparkként is ismert, ami azt jelenti, hogy az éjszakai égbolt kivételesen tiszta, így csillagászati megfigyelések számára is ideális helyszín. Hát nem lehet izgalmas innen nézni a hullócsillagokat? Szerintünk nagyon is!
 

A kaposvári nyári programok közül nem hiányozhat a belvárosi látnivalók felfedezése sem

A kaposvári látnivalók minden évszakban hatalmas élményt biztosítanak a várost felfedezőknek. Kis városunk minden fényben, minden hónapban más-más arcét mutatja. Szerintünk azonban a belváros különleges épületei, amikről a kirándulók rendszerint ódákat zengenek, a nyári napsütésben a legszebbek. Nézzétek meg 19-20. század fordulóján épült városunk szecessziós épületeit, tegyetek egy hatalmas sétát a belvárosban. Már csak azért is megéri megnézni a belvárosi épületeket, mert így könnyű útba ejteni éttermünket, a Memories éttermet is. Különleges nyári fogásokkal, frissítőkkel, és teraszos résszel várjuk nyaranta vendégeinket!
 

Hírek, aktualitások

Cookie Accepting
Popup Accepting1