Memoriae restaurant Kaposvár 7400 Kaposvár, Bajcsy-Zsilinszky u. 2. +36205407043 | Kattints

Hírek, érdekességek | Memoriae étterem Kaposvár

HU EN

Hírek

2024-04-12

Ezek a legszebb esküvői virágok!

Az esküvő szervezés rengeteg izgalmat tartogat. A csodálatos összkép végül akkor fog összeállni, ha minden apró részletre odafigyelünk, például olyanokra is, hogy a legelegánsabb, legszebb virágokat válasszuk az esküvői dekoráció hangsúlyos elemeinek. Szerintünk ezek a legszebb esküvői virágok!

2024-04-12

Mutatunk néhány szuper ballagási ajándék ötletet

A ballagás egy nagyon fontos esemény a gyerekek, fiatalok életében, egy igazi mérföldkő. Mi mindig örömmel nézzük, ahogy a családtagok csillogó szemekkel ünneplik, hogy a kislányuk, kisfiúk, aki még éppen csak most kezdte el az iskolát, már be is fejezte, és nem is akárhogyan. Nagyon szép esemény, igen, de azért legyünk őszinték, ajándékozni nem mi...

2024-04-12

Esküvő étterem Kaposváron

Egy esküvőt megszervezni nem kis feladat, és talán az egész szervezési munka legfontosabb, és egyben legnehezebb része, hogy megtaláljuk a tökéletes helyszínt az Igenek kimondására, valamint az Igenek utáni ünneplésre. Egy csodaszép, elegáns, és mégis romantikus esküvő étterem Kaposvár varázslatos központjában ideális lehet?

2024-04-12

Étterem rendezvényterem Kaposváron

Étterem rendezvényterem Kaposváron üzleti, családi, vagy magánjellegű rendezvényekre? A Memoriae étterem Kaposvár központjában található, privát rendezvénytermének befogadóképessége pedig 50 fő. Rendezvények esetében egyedi kedvezményekkel várjuk.

2024-04-05

Új étlappal várunk!

Az elmúlt napokban Farkas Richárd vezetésével csapatunk emberfeletti teljesítményt nyújtott annak érdekében, hogy izgalmas új étlapunkról választhassátok ki kedvenceiteket!  

2024-03-18

Így találd meg a számodra legtökéletesebb esküvői színt!

Az esküvői színválasztás fontos lépés az esküvő tervezésében, és számos tényezőt kell figyelembe venni a megfelelő színkombináció kiválasztásakor. Az alábbiakban összegyűjtöttünk néhány tippet az esküvő fő színének, és mellékszíneinek kiválasztásához.

2024-03-18

Egyre trendibbek a „zöld” megoldások a céges rendezvényszervezés terén is

Egyre nagyobb trendje van a zöld céges megoldásoknak a rendezvényszervezés terén. Az emberek és vállalatok egyre inkább törekednek arra, hogy fenntarthatóbb és környezetbarátabb módon szervezzék meg az eseményeiket, és ezáltal csökkentsék a környezeti lábnyomukat. A zöld rendezvényszervezés számos módon megvalósítható, most mutatunk is néhány szupe...

2024-03-18

Születésnapi étterem Kaposváron

Különleges születésnaphoz különleges ünneplés dukál, ehhez pedig nem is kell más, mint egy különlegesen tökéletes születésnapi étterem Kaposváron, Somogy megye szívében. Még te sem találtad meg a legjobb helyet? Akkor engedd meg, hogy segítsünk! 

2024-03-18

Éttermek Kaposváron

Kaposváron számos étterem található, amelyek különféle ízeket és konyhákat kínálnak. Az éttermek skálája magában foglalja a hagyományos magyar konyhát, az olasz, görög, mexikói és más nemzetközi konyhákat is. Rengeteg jó étterem van Kaposváron, büszkék vagyunk arra, hogy a Memoriae ebben az erős mezőnyben tud az élen járni, és ha a legjobb éttermek...

2024-02-06

A legjobb tavaszi programok Kaposváron

Alig várjuk már, hogy végre véget érjen a hosszú, sötét tél, újra rügyezni kezdjenek a fák, madarak daloljanak a tavaszi napsütésben, mi pedig hatalmas tavaszi sétákat tehessünk a természetben. A várakozás során összegyűjtöttük nektek a legjobb tavaszi programokat Kaposváron, hogy legyen hol élveznetek a tavaszi napsütést!

2024-02-06

Kreatív és egyedi Valentin napi ajándékötletek

Nincs azzal sem semmi baj, ha te egy doboz bonbont, vagy egy szál rózsát ajándékozol szerelmednek Valentin nap alkalmából, de ha idén valami különlegesebb ajándék ötleten töröd a fejed, akkor van néhány ötletünk!

2024-02-06

Bérelhető étterem Kaposváron

A Memoriae egy bármilyen alkalomra bérelhető étterem Kaposvár központjából. Legyen szó üzleti rendezvényekről, céges eseményekről, vagy olyan családi rendezvényekről, mint esküvő, eljegyzés, születésnap megünneplése, keresd rendezvényszervező csapatunkat!

Hírek, aktualitások

Cookie Accepting
Popup Accepting1