Memoriae restaurant Kaposvár 7400 Kaposvár, Bajcsy-Zsilinszky u. 2. +36205407043 | Kattints

Hírek, érdekességek | Memoriae étterem Kaposvár

HU EN

Hírek

2024-03-18

Éttermek Kaposváron

Kaposváron számos étterem található, amelyek különféle ízeket és konyhákat kínálnak. Az éttermek skálája magában foglalja a hagyományos magyar konyhát, az olasz, görög, mexikói és más nemzetközi konyhákat is. Rengeteg jó étterem van Kaposváron, büszkék vagyunk arra, hogy a Memoriae ebben az erős mezőnyben tud az élen járni, és ha a legjobb éttermek...

2024-02-06

A legjobb tavaszi programok Kaposváron

Alig várjuk már, hogy végre véget érjen a hosszú, sötét tél, újra rügyezni kezdjenek a fák, madarak daloljanak a tavaszi napsütésben, mi pedig hatalmas tavaszi sétákat tehessünk a természetben. A várakozás során összegyűjtöttük nektek a legjobb tavaszi programokat Kaposváron, hogy legyen hol élveznetek a tavaszi napsütést!

2024-02-06

Kreatív és egyedi Valentin napi ajándékötletek

Nincs azzal sem semmi baj, ha te egy doboz bonbont, vagy egy szál rózsát ajándékozol szerelmednek Valentin nap alkalmából, de ha idén valami különlegesebb ajándék ötleten töröd a fejed, akkor van néhány ötletünk!

2024-02-06

Bérelhető étterem Kaposváron

A Memoriae egy bármilyen alkalomra bérelhető étterem Kaposvár központjából. Legyen szó üzleti rendezvényekről, céges eseményekről, vagy olyan családi rendezvényekről, mint esküvő, eljegyzés, születésnap megünneplése, keresd rendezvényszervező csapatunkat!

2024-02-06

A legjobb étterem Kaposváron

 „Egy nagyon szépen berendezett étterem, karakteres és kedves személyzettel.”- írta egyik kedves vendégünk. A Memoriae a legjobb étterem Kaposváron- gasztronómiai specialitások minőségi alapanyagokból, csodaszép tányérokon, a legjobb borokkal felszolgálva, kedves és hozzáértő személyzettel, elismert chefekkel.

2024-01-18

Öt catering tipp a következő üzleti eseményedhez

A Memoriae étterem rengeteg üzleti eseményen szokott részt venni, mint catering szolgáltató. Rendezvényszervezésre szakosodott csapatunk most ezzel kapcsolatban oszd meg néhány hasznos tanácsot. Lássuk, milyen tippeket adnak a következő üzleti eseményedhez, a 2024-es trendekbe is kaphatsz egy kis betekintést.

2024-01-18

Ezek lesznek a legtrendibb esküvői színek idén

Az esküvők nagyon fontos része a dekoráció. A nélkül nem lehet elkezdeni dekorálni, hogy ne lenne egy meghatározó esküvői szín. Milyen legyen az esküvő színe? Rendezvényszervező kollégáink összegyűjtötték mely színek lesznek idén a legtrendibbek az esküvőkön. Jöjjenek 2024 legrendibb esküvői színei, amik a Te Nagy Napodon is nagyon jól mutathatnak....

2024-01-18

Legénybúcsú étterem Kaposvár

A Memoriae egy tökéletes legénybúcsú étterem Kaposvár belvárosától pár percre, csendes-békés helyen, elegáns, ünnephez méltó környezetben. Az étlapunk, és itallapunk is tele van különlegességekkel, amik emlékezetessé teszik majd az estét.

2024-01-17

Étterem a közelben

A Memoriae étterem a közelben van, bármerre is jársz Kaposváron belül. A többszörösen díjnyertes város főteréhez tökéletesen passzol teraszos éttermünk – séfjeink remek gourmet különlegességei le fognak venni a lábadról. 

2023-12-16

Így használd a pasztellszíneket az esküvődön

A pasztellszínek egyre népszerűbbek az esküvők tervezése során, és nem véletlenül. Ezek a színek hozzáadnak egy kifinomult, romantikus és könnyed hangulatot minden esküvőhöz. Milyen előnyei vannak a pasztellszínek esküvői használatának, és milyen módon alkalmazhatók az esküvői dekorációban? Már mutatjuk is!

2023-12-10

Lánybúcsú étterem Kaposváron

Lánybúcsú étterem Kaposvár belvárosában? A Memoriae eleganciája, csodás külső, és belső terei, és még annál is csodásabb tányérjai, étel különlegességei, és koktéljai le fognak venni a lábadról.

2023-12-06

Kaposvár étterem menü

Memoriae Kaposvár étterem menüje folyamatosan frissül, az elérhető alapanyagok függvényében. Igyekszünk a szezonnal leginkább megfelelő menüsort összeállítani vendégeink részére, aktuális étlapunk elérhető weboldalunkon is.

Hírek, aktualitások

Cookie Accepting
Popup Accepting1