Memoriae restaurant Kaposvár 7400 Kaposvár, Bajcsy-Zsilinszky u. 2. +36205407043 | Kattints

Hírek, érdekességek | Memoriae étterem Kaposvár

HU EN

Hírek

2023-10-06

Nyolc szuper esküvői dekorációs ötletek utazás témában

Nemcsak egymás, hanem az utazás szerelmesei is vagytok? Esküvői dekorációtokban szeretnétek megjeleníteni ezt a vonzalmat? Ne aggódjatok, mert manapság egyre divatosabb kreatív, személyre szabott esküvői dekorációt készíteni, és nekünk vannak is különleges ötleteink a számotokra. Mutatunk néhány utazós esküvői dekorációs ötletet, amivel ti is szemé...

2023-10-06

Mi az a brunch, és miért jó bruncholni Kaposváron?

Nemcsak a social média felületein, hanem élőszóban is egyre többet találkozunk a „brunch”, valamint a „bruncholni” kifejezésekkel. Mit jelentenek ezek, és miért olyan jó „bruncolni” jönni Kaposváron a Memoriae étterembe?

2023-10-06

Hangulatos étterem Kaposvár

Romantikus vacsora, fontos családi rendezvény, leánybúcsú, vagy elegáns céges esemény? A Memoriae étterem egy nagyon hangulatos, különleges gasztronómiai specialitásokat felszolgáló étterem Kaposvár belvárosában. Asztalfoglalás mellett lehetőség van rendezvényterem bérlésére is, teljes körű szolgáltatások mellett.

2023-10-06

Elegáns étterem Kaposvár

A Memoriae, egy kifinomult stílusú elegáns étterem Kaposvár belvárosában, ami tökéletes választás egyszerű baráti, családi vacsorákhoz, de különleges alkalmak, például születésnapok, évfordulók, diplomaosztók megünneplésére, valamint kis-közepes létszámú céges rendezvények, illetve olyan családi események lebonyolítására, mint eljegyzés, vagy esküv...

2023-09-06

Gourmet étterem Kaposváron

Gourmet étterem Kaposváron első randevúhoz, vagy éppen a sokadikhoz, évforduló ünnepléshez, lánykéréshez, esetleg egy különleges születésnap vagy névnap megünnepléséhez, üzleti tárgyaláshoz, fontos üzleti eseményhez? A Memoriae gourmet étterem Kaposváron különleges fogásokkal, magas színvonalú kiszolgálással, és privát rendezvény szervezésének lehe...

2023-09-06

Vacsora Kaposváron

Bármilyen apropóból is történjen a vacsora Kaposváron, nekünk van egy nagyon jó helyszín ajánlatunk. A Memoriae étterem csodás fényei, modern eleganciája, gourment étlapja, és prémium italválasztéka családi, baráti, romantikus, vagy üzleti vacsorákhoz is kiváló helyszín. 

2023-09-05

Legújabb esküvői trendek – ezek fognak jövőre hódítani

Érdekelnek a legfrissebb esküvői trendek, szeretnél modern esküvőt, amik a social média felületein is jól fognak mutatni? Lassan lapozzuk át a naptárunkat 2024-re, ezért talán itt az ideje, hogy vessünk egy pillantást a jövő év állítólagos legmenőbb esküvői trendjeire.

2023-09-05

Ez az öt étel illik legjobban a vörösborhoz

Vörösborrajongók figyelem! A vörösbor magasztos, elegáns, látványos ital, ami nagyon jól passzol ünnepi eseményekhez, de egy egyszerű fárasztó nap végi vacsorához is. Milyen ételeket érdemes vörösbor mellé fogyasztani? Melyik bor mihez passzol? Cikkünkben mutatjuk azt az 5 ételt, ami a legjobban illik a vörösborhoz!

2023-08-08

A legjobb kaposvári étterem

A legjobb kaposvári éttermet keresed? A belváros szívében, csodás környezetben, hangulatos belső terekkel, terasszal, és a legfinomabb fogásokkal várunk! Pap Zoltán corporate séf életed legfinomabb libamáját készíti el neked! A legjobb kaposvári étteremben a legjobb ételeket készítjük el!

2023-08-08

Étterem Kaposváron

A Memoriae étterem Kaposváron a legkülönlegesebb fogásokkal, mellé a legjobb italokkal, elegáns belső terekkel, udvarias kiszolgálással, látványos tálalással, és különleges süteményekkel vár a belváros szívében. Lehetőség van rendezvények lebonyolítására is!

2023-08-04

Öt tanács téli esküvő szervezéséhez

A téli esküvők varázslatos hangulatot teremthetnek, hiszen a hófehér táj, a meghittség és a melegítő italok együtt egy felejthetetlen élményt nyújtanak a házasulandóknak és a vendégeknek. Azonban a hideg időjárás és az egyedi kihívások miatt a téli esküvők tervezése kicsit eltérhet a többi évszak esküvőitől. Ha te is a téli csodában szeretnéd kimon...

2023-08-04

Öt hasznos tanács az idei céges évzáró rendezvény megszervezéséhez

Az év végi céges évzáró rendezvény remek alkalmat nyújt a csapatodnak arra, hogy együtt ünnepeljetek, reflektáljatok az elért eredményekre és egy jól szervezett esemény keretében lazítsatok együtt. Ahhoz, hogy a rendezvény sikeres legyen, és mindenki jól érezze magát, érdemes figyelembe venni az alábbi 5 hasznos tanácsot!

Hírek, aktualitások

Cookie Accepting
Popup Accepting1