Memoriae restaurant Kaposvár 7400 Kaposvár, Bajcsy-Zsilinszky u. 2. +36205407043 | Kattints

Hírek, érdekességek | Memoriae étterem Kaposvár

HU EN

Hírek

2023-05-22

Szülinap étteremben: Öt tipp, ha étteremben tartanád a szülinapi eseményt

Azon gondolkozol, hogy étteremben tartsd meg születésnapodat, vagy éppen valaki másét szervezed? Rengeteg terhet levehetsz a válladról, és nagyban leegyszerűsítheted az előkészületeket, de azért van egy-két dolog, amire oda kell figyelned! Mire figyelj oda, ha étteremben rendezel szülinapi eseményt? Adunk 5 tippet!

2023-05-22

Étterem terasszal Kaposváron

Étterem terasszal Kaposváron, ahol a jó idő esetében ki lehet ülni egy kicsit friss levegőt szívni? A nyár beköszöntével tudjuk, hogy milyen fontos ez vendégeinknek, ezért mennyei fogásaink, különleges italaink mellett kényelmes terasszal is várjuk vendégeinket!

2023-05-22

Kaposvár étterem

A sok jó Kaposvári étterem közül miért éri meg éppen a Memoriae éttermét választani? Azért, mert nálunk nemcsak egyszerűen finom ételeket fogyaszthatnak vendégeink, hanem egy igazi gasztronómiai élményben lehet részük, speciális fogásaink, és kiszolgálásunknak hála. 

2023-04-28

A legjobb eljegyzési ötletek: hogyan lehet az eljegyzést kreatívan kivitelezni?

Ezermillió féleképpen felteheted szíved választottjának a nagy kérdés: „Hozzám jössz feleségül?” De egyáltalán nem mindegy, hogy hogyan teszed fel. Ez egy nagyon fontos pillanat, egy igazi fordulópont, amit nem lehet elnagyolni. Fontos, hogy az eljegyzési ötletek közül a legjobbat válaszd ki, ami a leginkább passzol a ti kapcsolatotokhoz. Adunk is ...

2023-04-28

Hova vidd üzleti partnered? A legjobb tárgyalás tippek egy helyen!

Szeretnéd a lehető legtöbbet kihozni a tárgyalásaidból? Egy vállalkozás élettartama lemérhető azon, hogy hogyan épülnek fel belső és külső kapcsolatai. Az első benyomás minden esetben hihetetlenül fontos, ezért az is számít, hogy milyen helyszínre viszed üzleti partneredet! Nemcsak a kapcsolat kialakítása, hanem fenntartása is kiemelt jelentőségű, ...

2023-04-25

A legjobb programok Kaposváron és a környéken idén

Kaposvár a Dunántúl kulturális fellegvára, csak úgy sorakoznak egymás után a jobbnál jobb látnivalók, és ez nincsen másképpen a programokkal sem. Csak rád várnak a sokszínű programok Kaposváron. Mutatjuk melyikeket nem szabad kihagynod- ebben a cikkben összegyűjtöttük a legjobb programokat Kaposváron. 

2023-04-25

Üzleti étterem Kaposváron: Memoriae Restaurant

Melyik a legjobb üzleti étterem Kaposváron? Elegancia, exkluzivitás, tapasztalt séfek gasztronómiai különlegességei, friss alapanyagokból készült ételekhez prémium italok, többféle rendezvényhelyszín, magas technológiai felszereltség, központi elhelyezkedés, parkolás lehetőség- mindezek miatt megéri a Memoriae éttermet választani.

2023-04-14

Allergének

Ételallergiával küzdesz, és szeretnél tájékozódni rendelés előtt? Az alábbi cikkben bemutatjuk, fogásaink milyen allergéneket tartalmaznak kaposvári éttermünkben. 

2023-04-14

Kaposvári látnivalók

Fedezd fel kedvenc városunkat: íme a legjobb kaposvári látnivalók, amiket érdemes megnézned, ha nálunk jársz! 

2023-04-14

Rólunk | Ismerd meg a Memoriae éttermet Kaposváron

Melyik a legjobb étterem Kaposváron? A központban található Memoriae étterem tapasztalt séfjei minden bizonnyal teljesen el fognak varázsolni a friss, szezonális alapanyagokból készült különleges ételeikkel. Minden vágyad egy olyan étterem Kaposváron, ahol egy igazi gasztronómiai utazáson vehetsz részt? Válaszd a Memoriae éttermet!

Hírek, aktualitások

Cookie Accepting
Popup Accepting1